billys19 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά, υπάρχει ένα βίσμα που συνδέει την οθόνη με το PC(μπλέ). Αν αυτό το συνδέσω σε μια τηλεόραση(LCD) και στο PC υπάρχει περίπτωση να καεί η μητρική? θα ήθελα κάποια σίγουρη απάντηση...ευχαριστώ...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Οχι, θα δουλεψει η τηλεοραση και θα δειξει το σημα αυτο απο το PC Συγχαρητηρια, μολις ανακαλυψες πως συνδεουμε τηλεροασεις με υπολογιστες. μπλε βισμα = dsub = αναλογικο.
billys19 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Οχι, θα δουλεψει η τηλεοραση και θα δειξει το σημα αυτο απο το PC Συγχαρητηρια, μολις ανακαλυψες πως συνδεουμε τηλεροασεις με υπολογιστες. μπλε βισμα = dsub = αναλογικο. και το ψηφιακό το άσπρο...υποθέτω...έχω ξανασυνδέσει δεν είναι η πρώτη μου φορά ρε σύ, απλά κάηκε η μητρική σε ένα pc και το μόνο ύποπτο ήταν αυτό ε και είπα να κάνω μια ερώτηση να φύγει το βάρος απο μέσα μου! α, και η τηλεόραση δεν δούλευε για κάποιον λόγο...είχα ξαναπροσπαθήσει παλιά αλλα με hdmi και ήταν όλα οκ! έχει διαφορά? δεν θα έπρεπε να δουλέυει και έτσι?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Το μονο που ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να ειναι υποπτο ειναι το βισμα της οθονης. Δεν εχω ξανακουσει μητρικη να καιγεται απο το βισμα της οθονης. Ναι θα επρεπε να δουλευει με ο,τι και να το συνδεες.
Fangakos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Εκτος αν εγινε κανα μπερδεμα και το συνδεσες σε καμια σειριακη θυρα..
billys19 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 ηταν η μονη υποδοχη που θα μπορουσε να συνδεθει και έγγραφε: PC ΙΝ
moredread Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Εκτος αν εγινε κανα μπερδεμα και το συνδεσες σε καμια σειριακη θυρα.. αυτό που λές δεν γίνεται...το αντίθετο ναι! Η rs232 εχει 9 η VGA 15. @billys είναι απίθανο να κάηκε η μητρική απο την οθόνη. φιλικά
akiz90 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Αν η τηλεώραση είναι πολύ υψηλής ανάλυσης ίσως η onboard κάρτα του ΜΟΒΟ να μην είναι αρκετή...άλλωστε οι onboard δεν είναι και οτι καλύτερο...πάρε μια καρτούλα γραφικών να είσαι εντάξυ.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Αυτο ναι, αν ειναι η μητρικη 10ετιας+. Αλλα να καει οχι, τιποτα.
egw_eimai_re Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Αν έβαλες το βύσμα οταν ηταν αναμμένο το pc μπορεί να έκανες βραχυκύκλωμα στο mobo και να τα είδε ολα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Βραχυκυκλωμα πως; (καλα οχι εγω, αλλος ειναι ο TS). Αφου δεν γινεται να μπει αναποδα ή λαθος τελος παντων, ετσι ωστε να βραχυκυκλωσει κατι.
egw_eimai_re Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 ε με γείωση ξέρω γω πάντως εχω κάψει κάρτα γραφικών έτσι έβγαλε και κάτι σπίθες μάλιστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.