Προς το περιεχόμενο

Διαφορές σε εκδόσεις android!!!

seskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω δεν καταλαβαινω την λογικη του ενα τηλ σταματαει να δεχεται αναβαθμισεις,πχ ηθελα να δοκιμασω το android και συγκεκριμενα ηθελα να παρω το xperia x10 αλλα με μια προχειρη ματια ειδα οτι θα σταματησει στην 2.1 και οχι μονο αυτο το τηλ αλλα και καποια αλλα.

Γιατι το κανουν αυτο;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

για να πουλησουν τα κινητα επομενης γενιας... ;)

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για να πουλησουν τα κινητα επομενης γενιας... ;)

Τοτε γιατι καποιος να μην αγορασει iphone που το υποστηριζει πολυ περισσοτερο η apple?

Και υπογραμιζω οτι δεν ειμαι fanboy ημουν ετοιμος να αγορασω xperia και να πουλησω το δικο μου

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Τοτε γιατι καποιος να μην αγορασει iphone που το υποστηριζει πολυ περισσοτερο η apple?

γιατι αυτο που λες θελει πολυ μεγαλη συζητηση...

οι περισσοτεροι που στρεφονται στο android ειναι γιατι σου παρεχει περισσοτερη ελευθερια και ειναι πιο οικονομικο σε σχεση με το iphone

αλλα οπως βλεπουμε κανενα λειτουργικο δεν ειναι τελειο...

Δημοσ.

γιατι αυτο που λες θελει πολυ μεγαλη συζητηση...

οι περισσοτεροι που στρεφονται στο android ειναι γιατι σου παρεχει περισσοτερη ελευθερια και ειναι πιο οικονομικο σε σχεση με το iphone

αλλα οπως βλεπουμε κανενα λειτουργικο δεν ειναι τελειο...

Σωστος ο φιλος,με καλυψες 100%

Δημοσ.

Και υπογραμιζω οτι δεν ειμαι fanboy ημουν ετοιμος να αγορασω xperia και να πουλησω το δικο μου

Όπως λέει και ο vasilisga είναι μεγάλη συζήτηση.

Super Extra Short Answer: Nexus S, ή Nexus one (ακόμα πιο τακτικά updates από apple)

Extra Short: Root, custom rom updates (MIUI μια φορά την εβδομάδα)

Short answer: τα updates δεν είναι τα πάντα!

Slightly Longer Answer: Τα Updates της apple είναι τακτικά αλλά τα features είναι με το σταγονόμετρο, πέραν από μερικά σημαντικά(Multitasking), αρκετά είναι ασήμαντα. Επίσης η υποστήριξη είναι για 2 χρόνια για 2 κινητά κάθε φορά όχι επ' άπειρο.

Επίσης κάποια features δεν τα έχει η apple από άποψη, ενώ το android τα προσέθεσε στην 2.2 ή τα είχε από πριν. Η συχνότητα δεν είναι σημαντική, πρέπει να δεις πόσα πράγματα σου παρέχει ο κάθε ένας εξ αρχής και εάν είναι σημαντικά.

Δημοσ.

Όπως λέει και ο vasilisga είναι μεγάλη συζήτηση.

Super Extra Short Answer: Nexus S, ή Nexus one (ακόμα πιο τακτικά updates από apple)

Extra Short: Root, custom rom updates (MIUI μια φορά την εβδομάδα)

Short answer: τα updates δεν είναι τα πάντα!

Slightly Longer Answer: Τα Updates της apple είναι τακτικά αλλά τα features είναι με το σταγονόμετρο, πέραν από μερικά σημαντικά(Multitasking), αρκετά είναι ασήμαντα. Επίσης η υποστήριξη είναι για 2 χρόνια για 2 κινητά κάθε φορά όχι επ' άπειρο.

Επίσης κάποια features δεν τα έχει η apple από άποψη, ενώ το android τα προσέθεσε στην 2.2 ή τα είχε από πριν. Η συχνότητα δεν είναι σημαντική, πρέπει να δεις πόσα πράγματα σου παρέχει ο κάθε ένας εξ αρχής και εάν είναι σημαντικά.

Οκ μια και πιασαμε αυτη τη συζητηση τι λες για το xperia x10?

Δημοσ.

Γενικά στην τιμή αυτη, τα παιδιά στο insomnia λένε για το zte blade αυτην την εποχή.

Δεν μου πολυγεμιζει το ματι ρε γμτ

Δημοσ.

Δεν μου πολυγεμιζει το ματι ρε γμτ

Ε σε σχέση με το x10...

Σκέψου βέβαια ότι είναι android και αυτό είναι αξία! :P

Ε σου είπα εάν θες για τα updates κοίτα Nexus S, εάν θες καλό για τα χρήματα πάρε galaxy S, Εάν θες το καλύτερο περίμενε 2πύρινο...simple.

Πάντως τα reviews που είδα (και εάν υπολογίσεις και την τιμή του) το zte για να "ψαχτείς" είναι ότι πρέπει. Έχει και Unofficial support και κάποιοι του βάλανε 2.2 και ελευθέρωσαν την μνήμη στα 512.

Δημοσ.

Ε σε σχέση με το x10...

Σκέψου βέβαια ότι είναι android και αυτό είναι αξία! :P

Ε σου είπα εάν θες για τα updates κοίτα Nexus S, εάν θες καλό για τα χρήματα πάρε galaxy S, Εάν θες το καλύτερο περίμενε 2πύρινο...simple.

Πάντως τα reviews που είδα (και εάν υπολογίσεις και την τιμή του) το zte για να "ψαχτείς" είναι ότι πρέπει. Έχει και Unofficial support και κάποιοι του βάλανε 2.2 και ελευθέρωσαν την μνήμη στα 512.

Οκ αδερφε σ ευχαριστω!

Δημοσ.

DONT! :shock:

Δημοσ.

Κάτι ξέρει!

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Και γιατι δεν μας λεει να μαθουμε και εμεις; :-)

Δημοσ.

το android ξεπερναει το ios μονο οταν συνοδευεται απο τις καταλληλες συσκευες ενω οι εταιριες τους παρεχουν την softwareικη υποστηριξη που χρειαζεται (htc desire (hd), nexus one, nexus s, αντε πες και με το ζορι και το galaxy s) αλλα sony ααααστο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...