seskou Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα στο φορουμ.προχθες ειχα μια κουβεντα με ενα φιλο μου περι των εκδοσεων του android.σε γενικες γραμμες παντα .........ηξερα οτι η 2.1 εφερε ομαλοτητα σταθεροτητα και γρηγοραδα(να το πω ετσι απλα).η 2.2 μας εδωσε αυτο που περιμεναμε ολοι-να μπορεις να εγκαθιστας στην καρτα μνημης τις εφαρμογες.(μιλαω παντα για τις πιο σημαντικες αλλαγες)το ερωτημα μου λοιπον ειναι οτι μηπως για παραδειγμα στην 2.3(και στην 2.4 προφανος) οι αλλαγες δεν ειναι τοσο σημαντικες ωστε ενας μεσος χρηστης να μην καταλαβει καποια ουσιαστικη διαφορα στην καθημερινη του χρηση;γιατι η μαμα google εχει μπει σε εναν αγωνα εκδοσης συνεχομενων updates στο κορυφαιο αυτο λειτουργικο με αποτελεσμα να μπαινουμε στο τρυπακι και να αναρωτιομαστε ποτε θα βγει η καινουργια εκδοση και αν θα την παρει το κινητο μας χωρις στην ουσια να μας ειανι απαραιτητη και υποχρεωτικη.πρωσοπικα ειμαι κατοχος του lg gt 540 και ξερω οτι θα μεινω με την 2.1 πραγμα που δεν με ενοχλει και εχω βολευτει αρκετα με το συγκεκριμενο μοντελο μιας και η επομενη για μενα αναβαθμιση θα ειναι με αλλαγη κινητου μιας εχουμε πλεον μπει στην dual core smartphones εποχη.απλα ετσι γενικα περι του θεματος θα ηθελα να ακουσω και τη γνωμη σας για να εχω βρε αδερφε μια ιδεα για το τι παιζει. Ευχαριστω για το χρνο σας!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 εγω θα ελεγα οτι οι διαφορες ακομη και στην 2.1 με 2.2 δεν ειναι τοσο μεγαλες... μεγαλες ηταν οι διαφορες απο 1.6 σε 2.0 τελος παντων δεν ξερω τι παραπανω θα φερει το 2.3 και 2.4 αλλα ετσι ειναι το marketing δυστυχως και δουλευει εις βαρος των καταναλωτων... δηλαδη πλασαρει νεες αναβαθμισεις καθε 3-4 μηνες με αποτελεσμα να το εκμεταλλευονται αυτο οι κατασκευαστες τηλεφωνων samsung, htc κτλ και να σταματανε την υποστηριξη σε παλιοτερες συσκευες πλασαροντας στην αγορα νεες με την μονη διαφορα το νεο λειτουργικο και ο χαζη υπερκαταναλωτικη μαζα τρεχει και αγοραζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seskou Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Συμφωνω απολυτα μαζι σου.ξερω πως λειτουργει το μαρκετινγκ αλλα ισως υποσυνειδητα μας μπαινει η ιδεα με τις αναβαθμισεις ωστς να ψαχνομαστε χωρις να χρειαζεται στην τελικη.οποτε και δω ισχυει ο κανονας οπως και στα pc μας οτι οταν κατι σου κανει τη δουλεια σου το αφηνεις ετσι και οταν πλεον δεν θα μποορεις να κανεις κατι τοτε κοιταζεις για αλλαγη και βλεπεις την τοτε υπαρχουσα τελευταια λεξη της τεχνολογιας;παντω ευχαριστω για την απαντηση .καταλαβα οτι δεν ειμαι ο μονος που εχει τετοιες αποριες και καταληγει σε αυτα τα συμπερασματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 γεια χαρα. Δεν ξερω αν ειμαι λιγο off αλλα αν εγκαταστήσω την 2,2 στο wildfire θα μου σβήσει τιποτα αρχεία ?? (sms ,photo,video??) Αξίζει να βάλω την 2.2 ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 γεια χαρα. Δεν ξερω αν ειμαι λιγο off αλλα αν εγκαταστήσω την 2,2 στο wildfire θα μου σβήσει τιποτα αρχεία ?? (sms ,photo,video??) Αξίζει να βάλω την 2.2 ?? εισαι λιγο... ρωτα εδω καλυτερα http://www.insomnia.gr/topic/375327-htc-wildfire/page__hl__wildfire__st__40 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 htc desire 2.1 --> 2.2 : γρηγοροτερο κινητο - ομαλοτερο σκρολαρισμα... μεταφορα των apps στην sd... hotspot!... μεγιστη αναλυση εγγραφης βιντεο απο 480p σε 720p!... iTunes sync... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Η froyo είναι καλύτερη απο την 2.1 άνετα. Αξίζει σίγουρα η αναβάθμιση για οποιοδήποτε κινητό. Διαπιστωμένο σε htc desire και galaxy S. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά κάθε αναβάθμιση φέρνει πολλά και σημαντικά πράγματα. Από 2.1 σε 2.2 ήρθε η τούμπανο αλλαγή ταχύτητας όπου ακόμα και στις πολλές συσκευές είχε 3-4 φορές πιο γρήγορο internet και 1-2 φορές γενικά πιο γρήγορο το κινητό. +τα παραπάνω που είπε ο tr3 και να προσθέσω ακόμα το flash++ Από 2.2 σε 2.3 δεν το έχω ψάξει ακόμα, αλλά από ότι κατάλαβα υπόσχονται και άλλη ταχύτητα (ειδικά σε μικρά πράγματα) + πράγματα τα οποία θα βοηθήσουν πολύ τα apps. Από 1.6 σε 2.0 δεν γνωρίζω γιατί τότε δεν ασχολούμουν αλλά πάλι από ότι έχω καταλάβει είδαμε πολλές αλλαγές. Το καλύτερο από αυτές τις αλλαγές είναι ότι βοηθάει και τα παλιότερα μοντέλα και ότι προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις, όχι μόνο Live wallpapers, widgets... Για το βασικό σου ερώτημα να σου πω το εξής. Δεν αξίζει να αλλάξεις τηλέφωνο μόνο για να πάρεις την νέα έκδοση, αυτό σίγουρα! Για τον μέσω χρήστη δεν μπορώ να γνωρίζω, διότι πρέπει να τον ορίσουμε πρώτα. Τι κάνει αυτός? Μήπως κάνει ότι κάνουμε? Λες και εμείς μπαίνουμε στο κινητό και κάνουμε προγραμματισμό... Πάντως γενικά από την αρχή το adroid παρέχει πολλά πράγματα όπου δεν μπορείς να πεις ότι να αυτό δεν θα μπορώ να το κάνω εάν δεν αναβαθμίσω και το χρειάζομαι(ίσως flash?) απαραίτητα, είναι βελτιώσεις. Προσωπικά πάντως εάν μπορώ να κάνω Update με λίγο κόπο (βλέπε root/flash) θα το έκανα αμέσως, δεν θα αγόραζα καινούργιο κινητό όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά κάθε αναβάθμιση φέρνει πολλά και σημαντικά πράγματα. Από 2.1 σε 2.2 ήρθε η τούμπανο αλλαγή ταχύτητας όπου ακόμα και στις πολλές συσκευές είχε 3-4 φορές πιο γρήγορο internet και 1-2 φορές γενικά πιο γρήγορο το κινητό. +τα παραπάνω που είπε ο tr3 και να προσθέσω ακόμα το flash++ Από 2.2 σε 2.3 δεν το έχω ψάξει ακόμα, αλλά από ότι κατάλαβα υπόσχονται και άλλη ταχύτητα (ειδικά σε μικρά πράγματα) + πράγματα τα οποία θα βοηθήσουν πολύ τα apps. Από 1.6 σε 2.0 δεν γνωρίζω γιατί τότε δεν ασχολούμουν αλλά πάλι από ότι έχω καταλάβει είδαμε πολλές αλλαγές. Το καλύτερο από αυτές τις αλλαγές είναι ότι βοηθάει και τα παλιότερα μοντέλα και ότι προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις, όχι μόνο Live wallpapers, widgets... Για το βασικό σου ερώτημα να σου πω το εξής. Δεν αξίζει να αλλάξεις τηλέφωνο μόνο για να πάρεις την νέα έκδοση, αυτό σίγουρα! Για τον μέσω χρήστη δεν μπορώ να γνωρίζω, διότι πρέπει να τον ορίσουμε πρώτα. Τι κάνει αυτός? Μήπως κάνει ότι κάνουμε? Λες και εμείς μπαίνουμε στο κινητό και κάνουμε προγραμματισμό... Πάντως γενικά από την αρχή το adroid παρέχει πολλά πράγματα όπου δεν μπορείς να πεις ότι να αυτό δεν θα μπορώ να το κάνω εάν δεν αναβαθμίσω και το χρειάζομαι(ίσως flash?) απαραίτητα, είναι βελτιώσεις. Προσωπικά πάντως εάν μπορώ να κάνω Update με λίγο κόπο (βλέπε root/flash) θα το έκανα αμέσως, δεν θα αγόραζα καινούργιο κινητό όμως. μιας και εχεις και εσυ το galaxy s, η αναβαθμιση σε 2.2 τι αλλο σου προσφερε περα απο υποστηριξη flash και δυνατοτητα να αποθηκευεις προγραμματα σε sd? και περα απο αυτα τα 2 θετικα απεκτησες και μειωμενη αυτονομια και χειροτερο browser... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 μιας και εχεις και εσυ το galaxy s, η αναβαθμιση σε 2.2 τι αλλο σου προσφερε περα απο υποστηριξη flash και δυνατοτητα να αποθηκευεις προγραμματα σε sd? και περα απο αυτα τα 2 θετικα απεκτησες και μειωμενη αυτονομια και χειροτερο browser... γιατί χειρότερο browser Και μειωμένη αυτονομία? Η ταχύτητα δεν μετράει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 γιατί χειρότερο browser Και μειωμένη αυτονομία? Η ταχύτητα δεν μετράει? που ακριβως την ειδες την ταχυτητα??? δεν μιλαω για την 2.2.1 αλλα για την 2.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Ωραία και το Post μιλάει γενικά για το android και όχι συγκεκριμένα με το galaxy οπότε απλά άκυρο να πιάσουμε ένα κινητό και να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι η 2.2 δεν είχε ταχύτητα. Πάρα ταύτα...είχα βάλει 2.1 galaxy και 2.2 galaxy δίπλα δίπλα και είχε σημαντική διαφορά και ιεραρχικά η 2.2.1 πατάει πάνω στην 2.2, δεν είναι ειδικό release. Το εάν η samsung διώρθωσε τα λάθη της στην 2.2.1 δεν σημαίνει ότι η 2.2 γενικώς δεν πρόσφερε ταχύτητα. Στο desire όταν πήγε από 2.1 σε 2.2 δεν είχε διαφορά στην ταχύτητα? Άρα το 2.2 έφερε αλλαγή στην ταχύτητα οπότε δεν καταλαβαίνω το POint σου? δεν ήταν πολύ μεγάλη? τι σε χάλασε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Ωραία και το Post μιλάει γενικά για το android και όχι συγκεκριμένα με το galaxy οπότε απλά άκυρο να πιάσουμε ένα κινητό και να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι η 2.2 δεν είχε ταχύτητα. Πάρα ταύτα...είχα βάλει 2.1 galaxy και 2.2 galaxy δίπλα δίπλα και είχε σημαντική διαφορά και ιεραρχικά η 2.2.1 πατάει πάνω στην 2.2, δεν είναι ειδικό release. Το εάν η samsung διώρθωσε τα λάθη της στην 2.2.1 δεν σημαίνει ότι η 2.2 γενικώς δεν πρόσφερε ταχύτητα. Στο desire όταν πήγε από 2.1 σε 2.2 δεν είχε διαφορά στην ταχύτητα? Άρα το 2.2 έφερε αλλαγή στην ταχύτητα οπότε δεν καταλαβαίνω το POint σου? δεν ήταν πολύ μεγάλη? τι σε χάλασε? εγω μιλαω για το galaxy γιατι αυτο εχω και δεν ειδα καμια διαφορα στην ταχυτητα απο 2.1 σε 2.2 δεν μπορω να μιλαω για συνολικα ολα τα κινητα android γιατι απλα δεν τα εχω δει απο κοντα η 2.2 με την 2.2.1 καμια σχεση, απλα ανεφερα παραπανω τις διαφορες απο 2.1 σε 2.2 εδω και 2 μηνες ειμαι με 2.2.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δεν θέλω να μου πεις για όλα τα κινητά, λέω απλά ότι δεν μπορούμε να γενικεύουμε την περίπτωση του galaxy (η οποία όμς δεν είναι και στο άλλο άκρο αυτών που είπα για την 2.2). Έχω darkly αυτήν την στιγμή και πετάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
injen Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Εγω δεν καταλαβαινω την λογικη του ενα τηλ σταματαει να δεχεται αναβαθμισεις,πχ ηθελα να δοκιμασω το android και συγκεκριμενα ηθελα να παρω το xperia x10 αλλα με μια προχειρη ματια ειδα οτι θα σταματησει στην 2.1 και οχι μονο αυτο το τηλ αλλα και καποια αλλα. Γιατι το κανουν αυτο; Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.