captainrodos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Γιά σας. . . προσπαθω να ανοιξω μια απλη θυρα στο μtorrent αλλα δεν α καταφερνω. . . εχω μπει και στο portforward και παλι δεν τα καταφερα. . . μπορει καποιος να μου πει με απλα λογια τι πρεπει να κανω? εχω το thomson tg585v7, windows7, και συνδεση forthnet. . . Eυχαριστω
antonl Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δες αυτό μήπως βοηθάει: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/SpeedTouch585/Utorrent.htm
captainrodos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 πιστευω οτι κανω ακριβως οτι λεει αλλα δεν ανοιγη η τιμημενη η πορτα. . . . πηγα στh cmd εγραψα ipconfig μετα αυτα που μου ειπε τα εβαλα στο tcp/ipv4 πηγα ανοιξα την πορτα μετα αλλα τιποτα. . . .δν μπορω να καταλαβω τι φταιει. . .
captainrodos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 δοκιμασα με προγραμμα να δω αν δουλευει η θυρα και μου λεει το εξης σφαλμα:"we were not able to ping you router" τι μπορει να φταιει??
Mika Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 μπορουν να φταιν πολλα. εβαλες σταθερη την ip στο pc σου; δηλωσες στο uTorrent ποια πορτα εχεις ανοιξει;
bele Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Επισης να τσεκαρεις αν στο προγραμμα που ελεγχει για το αν η πορτα σου ειναι ανοιχτη εχεις βαλει τη σωστη πορτα.
captainrodos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 ναι σταθερη εχω βαλει. . . το προγραμμα μου λεει οτι η ip μου ειναι οκ η πορτα ειναι ανοιχτη αλλα δεν γινεται λεει Ping. . .και στο torrent μου βγαζει ενα ν αλλα με ερωτηματικο. . . και καλα ανοιξε η πορτα αλλα υπαρχη ενα σφαλμα. . . παραξενο πραγμα. . .
antonl Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Απενεργοποίησε ότι firewall (hardware/software) έχεις καλού-κακού.
captainrodos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 το εκανα. . . εβγαλα των windows του rooter αλλα παλι ping δεν κανει. . . δεν εχει κανενας το ιδιο rooter να μου πει ακριβως τα βηματα? και το καινουργιο το μtorrent?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.