Προς το περιεχόμενο

Νέο PC

Steve07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ^_^

Θα ήθελα την βοήθειά σας σε στήσιμο νέου υπολογιστή ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για τα πάντα σε γενικές γραμμές αλλά περισσότερο για games!!!

Έχω βρει κάποια πραγματάκια και θα ήθελα την γνώμη σας, όπως επίσης και κάποια ψιλοπράγματα θα χρησιμοποιηθούν από το παλιό pc.

Το budget που διαθέτω αυτή την στιγμή είναι 550-600 Euroπουλάκια για τα άκρως απαραίτητα.

Λοιπόν πάμε στο ζουμί:

Monitor: Θα κρατήσω το παλιό monitor για τώρα το οποίο είναι Sony SDM-HS74P 17".

Case:CoolerMaster 690 II Advanced 104eLink

Mobo:Foxconn H67M-V 85eLink

cpu:i5 2500 208eLink

ram:Corsair XMS 4GB 46eLink

τροφοδοτικό:Chieftec A-135 92eLink

optical:θα κρατήσω το sony που έχω από το προηγούμενο pc

ssd:Θα το αφήσω για αργότερα γιατί δεν έχω τα χρήματα αυτή την στιγμή γι 'αυτήν την κίνηση

Hdd: Έχω από το προηγούμενο έναν 250άρι κι έλεγα να τον κρατήσω για αρχή και μετά να πάρω έναν μεγαλύτερο (παρόλα αυτά δέχομαι προτάσεις)

gpu: Δεν το έχω κοιτάξει επειδή δεν γνωρίζω και πολλά από κάρτες επειδή το παλιό pc δεν το χρησιμοποίησα πολύ για games και για τον λόγο αυτό θα ήθελα τα φώτα σας.

Τα 5 πραγματάκια που βρήκα στοιχίζουν πάνω κάτω 530-540 euro κι έλεγα μήπως άφηνα για τον επόμενο μήνα την κάρτα γραφικών (επειδή έχει κι ο επεξεργαστής λέει ενσωματωμένη) θα χρειαστώ κι εδώ την βοήθεια σας.

Αυτά, δεν νομίζω να έχω ξεχάσει κάτι (ελπίζω δηλαδή) :fear:

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας και την βοήθειά σας!! :-D

Δεν με απασχολεί από ποιο κατάστημα θα είναι τα πραγματάκια που θα πάρω (αρκεί να έχει αντικαταβολή) :-D B) :-)

Δημοσ.

Για κουτί σε αυτά τα λεφτά θα πρότεινα αυτό.

Παίρνει μεγαλύτερους ανεμιστήρες και είναι από τα πιο φαρδιά που κυκλοφορούν.

Βέβαια αισθητικά είναι λίγο περίεργο...

Δημοσ.

Και το 690 II Advanced μια χαρά είναι.

1)Μπορείς να το πάρεις και από άλλα καταστήματα;

2)Με τέτοια οθόνη δεν αξίζει να δόσεις πάνω από 80Ε για κάρτα γραφικών.

3)Αφού το pc το προορίζεις κυρίως για παιχνίδια δώσε ένα 200Ε και πάρε μια αξιόλογη οθόνη για να μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια σου και να το ευχαριστιέσαι ;)

Δημοσ.

Κατ' αρχήν ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις αμεσες απαντήσεις σας.

Έχω όμως μία απορία για τον Vasili, ποια η διαφορά του επεξεργαστή που πρότεινα με αυτόν που μου προτείνεις(δεν σκαμπάζω και πολλά);

Jeconom συμφωνώ μαζί σου γιατί ήμουν ανάμεσα σε αυτά τα 2 αλλά είναι πιο κακομούτσουνο το HAF και γι'αυτόν τον λόγο κατέληξα στο 690.

Ραφαήλ το γνωρίζω ότι η οθόνη πλέον δεν λέει και τόσα πολλά όσον αφορά τα games και γιαυτό το συγκεκριμένο θέμα το έχω αφήσει για κάνα δυο μήνες πιο μετά να μαζέψω κάνα φραγκάκι.

Και ναι μπορώ να το πάρω από οποιοδήποτε κατάστημα αρκεί να έχει αντικαταβολή (δεν παίζει πιστωτική).

Επίσης μια αλλη απορία :-( που έχω είναι αν μπορώ να χρησιμοποιώ την κάρτα (ενσωματωμένη) προσωρινά μέχρι να πάρω οθόνη και gpu.

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι όλους σας για τον χρόνο που διαθέσατε :-D

Δημοσ.

Η διάφορα που έχει είναι το (K) δηλαδή ξεκλείδωτος πολλαπλασιαστής που σου δίνει την δυνατότητα για καλύτερο και ποιο μεγάλο overclock.

Για κουτί έκτος από το 690 υπάρχει και το lancool που είναι το ίδιο ποιοτικό κουτί.

Ναι αν η μητρική που θα πάρεις έχει ενσωματωμένοι κάρτα γραφικών.

Καλυτέρα είναι να μείνεις με την onboard και όταν πάρεις οθόνη παίρνεις και κάρτα γραφικών, γιατί θα πέσουν και οι τιμές και θα έχεις την δυνατότητα να πάρεις κάτι ποιο αξιόλογο.

Δημοσ.

Φίλε Steve07 από την στιγμή που δεν παίζουν αρκετά λεφτά εγώ θα σου προτείνω μία εναλλακτική πρόταση:

post-178948-0-81363300-1295448950_thumb.png

+

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0551412&catid=020500

Σύνολο 560 ευρώπερίπου.

Υ.Γ Αυτήν την κάρτα γραφικών σου την έβαλα με την προυπόθεση ότι θα αλλάξεις οθόνη.

Δημοσ.

Φίλε Ραφαήλ

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου μου έλυσες τις απορίες μου.Κι εγώ έτσι λέω να χρησιμοποιήσω τον επεξεργαστή και την μητρική στο έπακρο μέχρι να μαζέψω λεφτουδάκια και να πάρω οθόνη και κάρτα.Επίσης έχεις να μου προτείνεις κάποια οθόνη να έχω στα υπόψιν; Βέβαια ένα άλλο που σκέφτηκα είναι ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω την τηλεόραση μου όταν είναι να παίζω παιχνίδια έχω μια samsung 26".Τι λες;Ποια η γνώμη σου;

Φίλε pano είχα σκεφτεί κι εγώ να πάρω amd αλλά τελικά κάτι δεν μου κάθετε καλά δεν ξέρω.

Η κάρτα που μου προτείνεις πρέπει να είναι πολύ καλή.Εχεις να προτείνεις και καμία οθόνη;

Σ'ευχαριστώ για την βοήθεια.

Δημοσ.
α)Φίλε pano είχα σκεφτεί κι εγώ να πάρω amd αλλά τελικά κάτι δεν μου κάθετε καλά δεν ξέρω.

β)Η κάρτα που μου προτείνεις πρέπει να είναι πολύ καλή.Εχεις να προτείνεις και καμία οθόνη;

α)Φίλε Steve07 προσωπικά με το budget αυτό, θα πήγαινα καρφωτός σε amd,αλλά όπως έχω ξαναπεί δικά σου είναι τα λεφτά ότι θέλεις τα κάνεις.Πάντως ότι και να πάρεις σου εύχομαι να το χαρείς :)

β)Αν σε ''παίρνει'' http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=20246&catid=730

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...