freedubus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 πρόσεξε όμως εάν τελικά καταλήξεις σε τουρνουά εχε νου την μυτούλα σου Τι τουρνουά, εμένα με το καλημέρα σας στην προπόνηση μου την έδωσαν στο χέρι.
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Τι τουρνουά, εμένα με το καλημέρα σας στην προπόνηση μου την έδωσαν στο χέρι. Πυγμαχία? Για καλο το κάνανε. Πρέπει να σπάσει μια φορα από κάποιον σωστά να μην έχεις προβλήματα μετά με κανένα άτσαλο σπάσιμο.
koulouri Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Εγω εκανα wing chun Ειναι αυτο που διδασκε ο IP-man και αυτο που μαθαινε ο Brus Lee ( καπως αλλιως γραφεται το ονομα του αλλα τεσπα!! ) δε στο συστηνω γιατι για να μαθεις να αμυνεσαι θελει πολυ δουλεια!! Το καλυτερο κατ εμε ειναι το kick boxing.. Μαθαινεις πιο χρησιμα, πιο γρηγορα, πιο πρακτικα πραγματα για να αμυνεσαι.. ( φανταζομαι οτι θα σου χρειαστει στην Αθηνα ) Sent from my iPhone using Insomnia.app
freedubus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Πυγμαχία? Για καλο το κάνανε. Πρέπει να σπάσει μια φορα από κάποιον σωστά να μην έχεις προβλήματα μετά με κανένα άτσαλο σπάσιμο. Ναι έ; Ψήνεσαι να βρεθούμε να στη σπάσω σωστά μία για τον ίδιο λόγο;
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Πυγμαχία? Για καλο το κάνανε. Πρέπει να σπάσει μια φορα από κάποιον σωστά να μην έχεις προβλήματα μετά με κανένα άτσαλο σπάσιμο. Αυτά ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Κανείς δεν σπάει τη μύτη κανενός από την πρώτη μέρα. Τουλάχιστον σε σοβαρές σχολές. Αυτή η παπαριά που διαδίδεται το μόνο που κάνει είναι να αποθαρρύνει τον κόσμο από την πυγμαχία. Ο καλός εκπαιδευτής θα σε ρωτήσει τι θες να κάνεις, αθληση η πρωταθλιτισμό. Εγώ που είμαι 30 σε γραφείο πρέπει να μου σπάσει η μύτη? Όχι βέβαια. Και πάλι αυτοί που πάνε για πιο σοβαρά κάνουν μια επέμβαση. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ. Και επειδή είμαι ενάντια στη βλακεία και στην παπαριά δεν αντέχω να τα διαβάζω και να αναπαράγονται. Πυγμαχία και Kickboxing κάνεις και για την άθληση και την τεχνική και το sparring. Οπότε Νίκο , δεν ξέρω αν ασχολείσαι και που στα είπαν αυτά , αλλά τα ξέρεις λάθος. Εγώ έχω περάσει από Okinawa Karate, Aikido , Ninjutsu, Πυγμαχία. Πέραν του ότι δεν πήγα σε κανένα για να μου σπάσουν τη μύτη και δεν έγινε βέβαια, διασκέδασα πολύ στο Karate και στο μποξ γιατί γούσταρα την άθληση και το να ιδρώνω. Ειδικά στο μποξ που μετράει πολύ η φυσική κατάσταση , πέρα της αυτοάμυνας θα αθληθείς κιόλας και θα βελτιώσεις και την εμφανισή σου. Όσο για το κοπάνημα και άλλα τέτοια γλαφυρά , έχει κάτι ρωσοπόντιους που θα στα μάθουν καλά αν τους πεις κάτι για τη μάνα τους. με 10-15 φορές επίσκεψη , τζάμπα δηλαδή, θα στα μάθουν θα γίνετε και φιλαράκια.
Kotel Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Στεκει να κανω 2 Πολεμικες τεχνες ταυτοχρονα; Με εχει μπριζωσει πολυ ο freedubus για παγκρατιο και απο λιγα βιντεακι που ειδα μ αρεσε αρκετα.. Αλλα πιστευω οτι καθως υπαρχει μεσα εντονα το στοιχειο του ΚλωτσοΜπουνιδιου θα ηταν καλο Και μια πολ.τεχνη που θα επικεντρωνει σε αυτο..Δεν ξερω...ετσι υποθετω..
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Πυγμαχία? Για καλο το κάνανε. Πρέπει να σπάσει μια φορα από κάποιον σωστά να μην έχεις προβλήματα μετά με κανένα άτσαλο σπάσιμο. Μην ακουω χαζα. Εγω που πηγα για 3 μηνες δεν μου εσπασε κανεις τη μυτη. Ξεκαθαρισα απο την αρχη οτι δεν παω για τουρνουα και μαλακιες, καθαρα για λογους εκγυμνασης και φυσικα σαν μπονους καποιες ιδιαιτεροτητες του street fight για τις δυσκολες καταστασεις αν ποτε χρειαστει (ποτε δεν συνεβη...yet). Σκεφτομαι και εγω να ξαναξεκινησω σιγα σιγα αλλα η σχολη που πηγαινα εκλεισε και δεν βρισκω εδω στη θεσσαλονικη αλλη (Αμπελοκηπους-Συκιες-Νεαπολη-Μενεμενη) που να εχει και ελευθερα ωραρια.
jokos31 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=7vsx1weoseo MMA...
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Ναι έ; Ψήνεσαι να βρεθούμε να στη σπάσω σωστά μία για τον ίδιο λόγο; Είναι ήδη σπασμένη . Θα προτιμούσα να μου την είχαν σπάσει στην πυγμαχία βέβαια γιατί όταν στην σπάνε σε καβγά είναι χειρότερα για εσένα δεν ξέρω αν με πιάνεις Αυτά ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Κανείς δεν σπάει τη μύτη κανενός από την πρώτη μέρα. Τουλάχιστον σε σοβαρές σχολές. Αυτή η παπαριά που διαδίδεται το μόνο που κάνει είναι να αποθαρρύνει τον κόσμο από την πυγμαχία. Ο καλός εκπαιδευτής θα σε ρωτήσει τι θες να κάνεις, αθληση η πρωταθλιτισμό. Εγώ που είμαι 30 σε γραφείο πρέπει να μου σπάσει η μύτη? Όχι βέβαια. Και πάλι αυτοί που πάνε για πιο σοβαρά κάνουν μια επέμβαση. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ. Και επειδή είμαι ενάντια στη βλακεία και στην παπαριά δεν αντέχω να τα διαβάζω και να αναπαράγονται. Δεν ξέρω τι σχολες είναι αυτές που λες αλλα η πυγμαχία δεν έχει σχέση με την ευγένεια και το πνεύμα αν ψάχνετε κάτι τέτοιο το καράτε πιστεύω είναι το καλύτερο αν και δεν θα βοηθήσει και πολύ στο δρόμο. Επίσης το να το αρνείσαι δείχνει ότι έχεις μεσάνυχτα για τις υπόλοιπες σχολες μονο στην δικια σου ξέρεις τι συμβαίνει. Όσο για το κοπάνημα και άλλα τέτοια γλαφυρά , έχει κάτι ρωσοπόντιους που θα στα μάθουν καλά αν τους πεις κάτι για τη μάνα τους. με 10-15 φορές επίσκεψη , τζάμπα δηλαδή, θα στα μάθουν θα γίνετε και φιλαράκια. Αυτό δεν θα το σχολιάσω γιατί δεν με ξέρεις οποτε δεν έχει καμια σημασία να πω τι θα μου έκαναν οι ρωσοπόντιοι στην συγκεκριμένη περίπτωση.. Μην ακουω χαζα. Εγω που πηγα για 3 μηνες δεν μου εσπασε κανεις τη μυτη. Ξεκαθαρισα απο την αρχη οτι δεν παω για τουρνουα και μαλακιες, καθαρα για λογους εκγυμνασης και φυσικα σαν μπονους καποιες ιδιαιτεροτητες του street fight για τις δυσκολες καταστασεις αν ποτε χρειαστει (ποτε δεν συνεβη...yet). Σκεφτομαι και εγω να ξαναξεκινησω σιγα σιγα αλλα η σχολη που πηγαινα εκλεισε και δεν βρισκω εδω στη θεσσαλονικη αλλη (Αμπελοκηπους-Συκιες-Νεαπολη-Μενεμενη) που να εχει και ελευθερα ωραρια. Δεν είπα ότι το επικροτώ είπα ότι συμβαίνει σε σχολες και είναι για το καλο σου. Αν δεν σκοπεύεις να μπλεχτείς σε άγριο ξύλο στο δρόμο που δεν θα έχεις κανέναν διαιτητή να σε προστατεύσει τότε είσαι οκ αλλα καλύτερα να μην σου σπάσει η μύτη σε καβγά γιατί θα έχεις πρόβλημα.
Kotel Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Είναι ήδη σπασμένη . Θα προτιμούσα να μου την είχαν σπάσει στην πυγμαχία βέβαια γιατί όταν στην σπάνε σε καβγά είναι χειρότερα για εσένα δεν ξέρω αν με πιάνεις Δεν ξέρω τι σχολες είναι αυτές που λες αλλα η πυγμαχία δεν έχει σχέση με την ευγένεια και το πνεύμα αν ψάχνετε κάτι τέτοιο το καράτε πιστεύω είναι το καλύτερο αν και δεν θα βοηθήσει και πολύ στο δρόμο. Επίσης το να το αρνείσαι δείχνει ότι έχεις μεσάνυχτα για τις υπόλοιπες σχολες μονο στην δικια σου ξέρεις τι συμβαίνει. Αυτό δεν θα το σχολιάσω γιατί δεν με ξέρεις οποτε δεν έχει καμια σημασία να πω τι θα μου έκαναν οι ρωσοπόντιοι στην συγκεκριμένη περίπτωση.. Δεν είπα ότι το επικροτώ είπα ότι συμβαίνει σε σχολες και είναι για το καλο σου. Αν δεν σκοπεύεις να μπλεχτείς σε άγριο ξύλο στο δρόμο που δεν θα έχεις κανέναν διαιτητή να σε προστατεύσει τότε είσαι οκ αλλα καλύτερα να μην σου σπάσει η μύτη σε καβγά γιατί θα έχεις πρόβλημα. Εσυ αν καταλαβα καλα ασχολεισαι με την πυγμαχια; Τι θα μου προτεινες;
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Εσυ αν καταλαβα καλα ασχολεισαι με την πυγμαχια; Τι θα μου προτεινες; Θα σου πρότεινα να διαλέξεις κάποιες πολεμικές τέχνες και να πας σε καθεμια τους να παρακολουθήσεις προπονήσεις να δεις αν σου αρέσει αυτό που κάνουν και αν σε βολεύει. Αν θες κάτι για ξύλο στο δρόμο πυγμαχία και kickboxing για εμενα.
Kotel Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Για ξυλο στον δρομο ακριβως μιλαω... Τι θα ηταν το πιο αποτελεματικο; Τοσο για μαχη 1 με 1 οσο και 1 με παραπανω. Ποια πολεμικη τεχνη δηλαδη εχει τα καλυτερα αποτελεσματα και την μεγαλυτερη εξελιξη
PavelX Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πάντως κάνω 1 χρόνο Wing Chun και είμαι ευχαριστημένος Γρήγορο και αποτελεσματικό.
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Για ξυλο στον δρομο ακριβως μιλαω... Τι θα ηταν το πιο αποτελεματικο; Τοσο για μαχη 1 με 1 οσο και 1 με παραπανω. Ποια πολεμικη τεχνη δηλαδη εχει τα καλυτερα αποτελεσματα και την μεγαλυτερη εξελιξη Κοίτα η πυγμαχία είναι πολύ καλή γιαυτό αλλα είναι ανάλογος με ποιους θα τις παίξεις αλλα παίζει ρολο και ποσο καλός θα είσαι. Γνώμη μου είναι πάντως να πας να παρακολουθήσεις προπονήσεις και να πας και δοκιμαστικά να δεις τι σου αρέσει πιο πολύ πριν αποφασίσεις. Το καλύτερο βεβαια είναι να αποφεύγεις όσο το δυνατόν πιο πολύ το ξύλο στο δρόμο (μην αρχίσεις και "ψάχνεις" καβγάδες) γιατί άμα πέσεις σε καμια άσχημη και παίζουν όπλα είναι πολύ εύκολο να ξεφύγει το πράγμα. Επειδή έχουν δει πολλά τα ματια μου γιαυτό το λέω όσο καλός και να είσαι στο ξύλο μια στραβή να κάτσει ... άσε τις μηνύσεις που μπορεί να φας.
koulouri Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 wing chun στην Θεσσαλονικη που βρηκες;;;λεω μολις ανεβω με το καλο να ξαναξεκινησω.. και ποσα δινεις για ποσες προπονησεις τον μηνα;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.