Προς το περιεχόμενο

WD6402AAEX vs WD5003ABYX

@zouve@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να αλλάξω σκληρό γιατί τώρα τελευταία δεν μου τα λέει καλά (seagate 7200.11) και έχω βάλει στο μάτι αυτούς τους από WD εσείς τι λέτε ??? κάποια άλλη πρόταση ??

WD6402AAEX -> sata 3 - 64mb cashe

WD5003ABYX -> sata 2 - 64mb cashe

Δημοσ.

έχετε :P λυσάξει :P με αυτόν τον samsung τόσο γρήγορος είναι???

και πως και έτσι ένας samsung τόσο φθηνός είναι ποιο γρήγορος από ένα WD ???? μου κάνει εντύπωση !!!

Δημοσ.

καλα η εταιρεια Samsung ,δεν ειναι μαζι η αγορασε η μια την αλλη [δεν παρακολουθω τα εταιρικα τους],με την seagate ? η με την samsumg ? πραγματι ειναι πιο γρηγορος , αλλα αυτο γινετε αισθητο στη καθημερινη χρηση ?

• Super Moderators
Δημοσ.

γρήγορος ναι !! αλλά αξιόπιστος ???

οι WD έχουν 5 χρόνια εγγύηση black series .....

από που και ως που κρίνουμε πόσο αξιόπιστο (δλδ αν βγάζει βλάβες συχνά) είναι ένα προϊόν από την εγγύηση που έχει?

το ότι έχει 5 χρόνια ο Caviar Black της WD δεν μου λέει κάτι, σε συγκριτικό 2ΤΒ δίσκων στο behardware.com έλεγαν ότι σύμφωνα με μεγάλο Γαλλικό retailer πως ο 2ΤΒ WD Caviar Black είχε το 2ο μεγαλύτερο return rate μετά τον Hitachi 2TB και ο 2ΤΒ Samsung το μικρότερο...

When you’re going to put 2 TB of data on a single drive however, the most important feature has to be reliability. This is however impossible for us to test, but we do have access to the stats from a large French e-tailer. From these stats the least reliable drive is the Hitachi 7K2000, with a 6.2% returns rate on drives sold in the first half of this year, followed by the Caviar Black at 5.8% and the Barracuda LP at 4.1%. We don’t have any figures on the Barracuda XT, as sales have been too low. The WD20EADS has a returns rate of 3.4%, against 2.1% for the WD20EARS and 1.3% for the Samsung SpinPoint F3.

http://www.behardware.com/articles/797-9/report-nine-2-tb-hard-drives.html

Δημοσ.

καλα η εταιρεια Samsung ,δεν ειναι μαζι η αγορασε η μια την αλλη [δεν παρακολουθω τα εταιρικα τους],με την seagate ? η με την samsumg ? πραγματι ειναι πιο γρηγορος , αλλα αυτο γινετε αισθητο στη καθημερινη χρηση ?

νομίζω maxtor και seagate είναι μαζί .....

ρε τον samsung και δε του φαίνεται !!!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επειδη θα παρω mobo με sata iii εσυ επιμενεις, και σ άλλα ποστ που σε διαβασα, οτι δεν παιζει να παω σε sata/6gb.

Παρόλα αυτα όμως θα σου δώσω καποιους σκληρους να μου τους βάλεις σε σειρα με τον καλυτερο για σενα πρωτα

με βάση ταχύτητα, αξιοπιστία και θόρυβο.

Τον θέλω τον σκληρό μαζί για OS(win7-64) και storage.

Western Digital Caviar Black WD1001FALS 1TB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s

Western Digital Caviar Black WD1002FAEX 1TB 7200 RPM SATA 6.0Gb/s

SAMSUNG Spinpoint F3 HD103SJ 1TB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s

Σ ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...