Προς το περιεχόμενο

Μητρικη + επεξεργαστης AMD

antonis90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα με λιγο ψαξιμο και μια βοηθεια απο ενα φιλο παραγγειλα αυτα τα προιοντα:

Μητρικη

Επεξεργαστης

Ετσι ελυσα το προβλημα που ειχα με τις ddr2 μνημες και αργοτερα κανω και αναβαθμιση σε ddr3 :)

Θα με χαροποιουσε πολυ να ακουγα και τις δικιες σας γνωμες για αυτη την συνθεση ολο και κατι παραπανω θα ξερετε :rolleyes:

Μακάρι να σου βγει καλή η συγκεκριμένη μητρική, τα είπαμε αρκετά πιο πριν ότι αυτό το chipset δεν είναι και ότι καλύτερο. Ολοι τη γνωρίζαμε, αλλά κανείς δε στην πρότεινε (for a reason obviously)...

Καλοδούλευτα σε κάθε περίπτωση!

Δημοσ.

Μακάρι να σου βγει καλή η συγκεκριμένη μητρική, τα είπαμε αρκετά πιο πριν ότι αυτό το chipset δεν είναι και ότι καλύτερο. Ολοι τη γνωρίζαμε, αλλά κανείς δε στην πρότεινε (for a reason obviously)...

Καλοδούλευτα σε κάθε περίπτωση!

Σε ευχαριστω πολυ! :rolleyes:

Γινεται να μου στειλεις την συζητηση για αυτο το chipset?

Η αν μπορεις να μου αναφερεις καποια μειονεκτηματου που ειχαν πει?

Κοιτα αν υπαρξει προβλημα δεν αγχωνομαι γιατι το μαγαζι που παρεγγειλα το εχει φιλος και αν δω οτι κατι δεν παει καλα κανω αντικατασταση η επιλεγω καποια αλλη.

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο ότι θα σου παρουσιάσει πρόβλημα , απλά κυριαρχεί η άποψη ότι οι hybrid λύσεις υστερούν λίγο από αξιοπιστία , σταθερότητα και overclocking abilities.

Δημοσ.

Το overclocking δεν με απασχολει και πολυ οσο για την αξιοπιστια και σταθεροτητα

θα δειξει στη πορεια που θα χρησιμοποιω το pc.

Τι ειδους προβληματα εχει παρουσιασει αν ξερεις?

(Κολληματα,erros,restarts,κατι αλλο?)

Δημοσ.

και πως γινεται να τους ξεκλειδωσης γιατι και εγω για AMD παω

Αγιράζεις μια μητρική που σου δίνει αυτή τη δυνατότητα και το κάνεις από το bios.Δεν είναι τίποτα δύσκολο.Αρκεί να πετύχεις σε καλό κομμάτι επεξεργαστή.

Δημοσ.

Τελικα τα εβαλα τα πραγματα ολα κομπλε :rolleyes:

Btw η μητρικη ξεκλειδωσε amd athlon X3 3,1 Ghz σε amd phenom x4. :-D

Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας !!!

Δημοσ.

Τελικα τα εβαλα τα πραγματα ολα κομπλε :rolleyes:

Btw η μητρικη ξεκλειδωσε amd athlon X3 3,1 Ghz σε amd phenom x4. :-D

Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας !!!

L3 cache ανοιξε κανονικα?

Δημοσ.

Απο οτι ειδα απο το cpu-z δεν μου εχει τιμη στο L3 cache. Τωρα δεν ξερω αν το βλεπεις καπου αλλου.

Το unlock μου το εκανε ενας φιλος και μετα τρεξαμε το OCCT για να δουμε αν λειτουργει σωστα και ολα ηταν ενταξει...

Πρεπει να εχει τιμη και το L3 cache?

Δημοσ.

Απο οτι ειδα απο το cpu-z δεν μου εχει τιμη στο L3 cache. Τωρα δεν ξερω αν το βλεπεις καπου αλλου.

Το unlock μου το εκανε ενας φιλος και μετα τρεξαμε το OCCT για να δουμε αν λειτουργει σωστα και ολα ηταν ενταξει...

Πρεπει να εχει τιμη και το L3 cache?

Ναι,στο L3 cache πρεπει να γραφει 6 MBytes.Αν ειναι κενο τοτε δεν εχει L3 cache.Ενταξει αφου δουλευει οκ σαν χ4 δεν βαριεσαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...