gang Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Η μαλακία που τους τρώει. Ο καθηγητής δεν ήξερε ότι γράφανε το πρωί !!!! και είπε να γίνει 7. κάτι που δεν γίνεται. Ρώτησαν και τον προϊστάμενο του τμήματος και επιβεβαιώθηκε ότι δεν θα γίνει.
nemesiskp Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Ουτε vlsi εγινε.Αντε περαστικα μας.
De@th L0rd Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, είναι που λέμε ο λύκος στην αναμπουμπούλα φαίνεται... Πόσες φορές έχουν περαστεί παλούκια μαθήματα όταν δυσλειτουργούν τα ιδρύματα...Μια φορά έτυχα σε τέτοια να δίνω κ το συναίσθημα είναι απερίγραπτο, να έχεις γμθεί στο διάβασμα για να το περάσεις κ ξαφνικά να πέφτουν τα στάνταρ. Μιλάμε νιώθεις έτσι:
nemesiskp Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Να φανταστω οτι ολοι απο το ΗΥΣ σημερα δινουμε ηλεκτρονικα; Τι λετε παμε για ακυρο παλι λογο επισχεσης;
Helen P Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μα και βέβαια, προσωπικά τα δίνω για τρίτη φορά! Ο Παναγιωτάτος ευτυχώς θα έρθει και θα δώσει θέματα σύμφωνα με την ανακοίνωση του, το θέμα είναι τι θα παιχτεί με τους επιτηρητές πάλι...
nemesiskp Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Χααα σε περασα εγω τεταρτη,και απο οτι φαινετε παμε για πεμπτη.
gang Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 είναι σχετικό ρε.. Εγώ πήγα το πρωί Αρχιτεκτονική-ii και έγινε η εξέταση..
nemesiskp Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Καλα το ξερουμε οτι ειναι σχετικο.Απλα παμε και οτι γινει οπως παντα.
nemesiskp Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Ουτε ηλεκτρονικα γινανε.Καλα το παμε.
De@th L0rd Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Τα ίδια σήμερα κ στο τεί θεσσαλονίκης. Εμ έλεγα κι εγώ, δε θα μας κάνουν την χάρη τα καλόπαιδα; 3 μαθήματα για πτυχίο,τα δύο από αυτά σήμερα και δεν πραγματοποιήθηκε η εξέταση...Καντήλια που έχω ρίξει από το πρωί δε συμμαζεύονται...
Helen P Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Από εκεί που δεν πήγαιναν φοιτητές να εξεταστούν, τώρα δεν έρχονται οι καθηγητές ή οι επιτηρητές στις εξετάσεις. Αν είναι δυνατόν!
De@th L0rd Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Από εκεί που δεν πήγαιναν φοιτητές να εξεταστούν, τώρα δεν έρχονται οι καθηγητές ή οι επιτηρητές στις εξετάσεις. Αν είναι δυνατόν! Η αλίκη στην χώρα των θαυμάτων.
nemesiskp Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μικρο εργαστηριο ξερει κανεις ποτε γραφουμε;Εγω εχω αυριο και δεν ξερω τι θα γινει.Ουτε μια ανακοινωση ουτε τπτ.Στεναχωρια τους.
Helen P Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Εμείς που ρωτήσαμε στο εργαστήριο την ημέρα που έπρεπε να γράφουμε μίκρο μας είπε ότι δεν ξέρει, οπότε ελπίζουμε μήπως βγει καμιά ανακοίνωση...Και το λογικό είναι να την βάλουν στην κενή βδομάδα ανάμεσα στις δύο εξεταστικές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα