Vaggos02 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Και μετά την άλλη Τρίτη ξανακλείσει μέχρι την παράλλη Τρίτη κοκ; Γι αυτό ρωτάω, μήπως ξέρει κανείς τίποτα περισσότερο!
gang Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Αν αλλάξει κάτι (αποφασίσουν να ανοίξουν τις γραμματείες) θα βγει ανακοίνωση από τον προεδρα
gk13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Να βλέπεις συχνά τις ανακοινώσεις στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ.
nemesiskp Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ανοιχτα απο αυριο.Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι αν θα ξεκινισουμε την εξεταστικη απο την αρχη συμφωνα με το προγραμμα ή αν θα δωσουμε κανονικα αυριο(που ουσιαστικα τελειωνει η εξεταστικη) και μετα βλεπουμε.
gk13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Οι εγγραφές Πρωτοετών στο Τ.Ε.Ι Πειραιά από την Τετάρτη 21/09 πραγματοποιούνται κανονικά. Πηγή:ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2011 από gk13
Helen P Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ανοιχτα απο αυριο.Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι αν θα ξεκινισουμε την εξεταστικη απο την αρχη συμφωνα με το προγραμμα ή αν θα δωσουμε κανονικα αυριο(που ουσιαστικα τελειωνει η εξεταστικη) και μετα βλεπουμε. Επειδή είναι 21 Σεπτεμβρίου και υποτίθεται ότι τα μαθήματα του νέου εξαμήνου αρχίζουν στις 3 Οκτωβρίου, νομίζω ότι δεν προλαβαίνει να γίνει η εξεταστική! Και επίσης πρέπει να κάνουμε και δηλώσεις μαθημάτων, όπου συνήθως μας δίνουν 10 μέρες γι' αυτές! Και για να δηλώσουμε μαθήματα πρέπει να ξέρουμε τι έχουμε περάσει και τι όχι! Άρα λογικά θα δώσουμε τα μαθήματα αυτής της εξεταστικής στην επόμενη και σ' αυτό το εξάμηνο δεν θα μας πιάνουν ώρες! Υπομονή όμως μέχρι να βγει μια επίσημη ανακοίνωση για να ξέρουμε τι μας γίνεται!
nemesiskp Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν νομιζω να μην μας πιανουν ωρες αυτο το εξαμηνο τα μαθηματα που χρωσταμε.Αμα ειναι ετσι εγω θα εχω ωρες να δηλωσω οτι χρωσταω συν ολα σχεδον τα μαθηματα απο τα επομενα εξαμηνα.
Helen P Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μια υπόθεση έκανα, κυρίως βασιζόμενη στο γεγονός ότι όποια μαθήματα χάνονταν σε προηγούμενες εξεταστικές δεν μας έπιαναν ώρες στο επόμενο εξάμηνο. Αλλά ναι η αλήθεια είναι ότι είναι πολλά μαθήματα και λογικά θα τα χρεωθούμε.
gang Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Βγήκε ανακοίνωση από το συμβούλιο του τει.
nemesiskp Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Η οποια λεει....; Την διαβασα και λεει οτι απο δευτερα ξεκιναει η εξεταστικη.Το θεμα τωρα ειναι τι προγραμμα θα ακολουθησουμε.
nemesiskp Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ειναι λιγο στριμωγμενο βεβαια,αλλα τι να κανουμε.
nemesiskp Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δευτερα απεργια η ΕΘΕΛ 12:00-17:00 και τριτη τεταρτη 48ωρη ολα τα ΜΜΜ. http://www.apergia.gr/index.php
panosno1com Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 δεν λεει για τριτη τεταρτη στο απεργια αλλα σε αλλα site που ειχα κοιταξει το αναφερανε πως θα γινει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα