Oscar_Mike Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 και εδώ ολόκληρο το χάλι τους... πραγματικά ντρέπομαι και μόνο που θα πάρουν πτυχίο από τη σχολή μας άτομα σαν αυτά http://news247.gr/ellada/paideia/etsi_panhgyrisan_th_nikh_epi_ths_pasp_sto_tei_peiraia_dap_foithtikes_ekloges.869365.html
kirileman Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Εντάξει, γνώριζα ότι λέγονται τέτοιου ύφους συνθήματα αλλά πραγματικά δεν περίμενα ότι θα έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο. Σοκαριστικό βίντεο, υπάρχει και το πρωτότυπο στο youtube. Ντρέπομαι για αυτά τα παιδιά αλλά περισσότερο για τους γονείς τους.
nemesiskp Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εχετε ακουσει τιποτα για τριτη-τεταρτη που εχει 48ωρη απεργια ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ;Δηλαδη θα γινουν οι εξετασεις;Απο οτι βλεπω στο apergia.gr δεν θα εχει και λεωφορεια αυτες τις δυο μερες. ΥΓ για ΗΥΣ Μπορειτε να μπειτε στο electra;
nikos903 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Κάτι είχα ακουστεί για απεργία αλλά επειδή τώρα δεν έχουμε και άλλο περιθώριο για εξεταστική μπορεί να γίνουν οι εξετάσεις.... Βασικά αμα δεν βγει ανακοίνωση κανένας δεν ξέρει, πας και αμα γίνει έγινε... Κλασικά... Καλή τύχη anyway... Το Ηλέκτρα έχει πέσει απο χθες, καμιά διακοπή θα έγινε :/ Σήμερα αύριο θα πάρει μπρος...
nemesiskp Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εδω δεν ειχε γινει την τεταρτη που διναμε εργαστηρια και ειχε και λεωφορεια,τωρα θα γινει;Αλλα ως συνηθως θα το μαθουμε παλι τελευταια στιγμη.
gang Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 έχει πέσει όλος ο server του teipir.gr μάλλον κάποιος ξέχασει να τον ανεβάσει μετά την διακοπή ρεύματος.. γαμώ.
nikos903 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εδω δεν ειχε γινει την τεταρτη που διναμε εργαστηρια και ειχε και λεωφορεια,τωρα θα γινει;Αλλα ως συνηθως θα το μαθουμε παλι τελευταια στιγμη. Έχεις ένα δίκιο αλλά αμα δεν γίνει τώρα η εξέταση πότε θα γίνει; Οεο;; Οι συμβάσει λήγουν στις 7 τoυ μήνα νομίζω και η εξεταστική όπως έχει προγραμματιστεί λήγει 1-2 μέρες πιο πριν... Μέχρι να βγεί πρόγραμμα αναπλήρωσης θα την έχουμε κάνει όλοι απο Αθήνα Σεπτέμβρη μετά; χαμός...
nemesiskp Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εγω βλεπω να μας πετανε καμια επαναληπτικη τον σεπτεμβρη παντως.
nikos903 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Τον Σεπτέμβρη θα είναι η πρώτη εξεταστική που θα έχουμε χωρίς συμβασιούχους αν δεν κάνω λάθος ε; Μόνο οι μόνιμοι θα είναι εκεί για επιτήρηση... Τι θα γίνει τότε... Για να δούμε... Καλή συνέχεια στην εξεταστική... Όση έμεινε...
gang Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αν δεν κάνω λάθος κάθε Σεπτέμβρη για επιτηρήσεις έκαναν άλλες συμβάσεις για μισό μήνα. Κατά τα άλλα μια χαρά καιρό έχουμε τον σεπτέμβρη για 2 μέρες εξεταστικής. Εδώ τον περασμένο Ιούνη είχαμε χάσει την μισή εξεταστική. Καλή συνέχεια στην εξεταστική... Όση έμεινε... 2 εβδομάδες.... γααααματα
nikos903 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αν δεν κάνω λάθος κάθε Σεπτέμβρη για επιτηρήσεις έκαναν άλλες συμβάσεις για μισό μήνα. Κατά τα άλλα μια χαρά καιρό έχουμε τον σεπτέμβρη για 2 μέρες εξεταστικής. Εδώ τον περασμένο Ιούνη είχαμε χάσει την μισή εξεταστική. 2 εβδομάδες.... γααααματα Κάτι πήρε το αυτί μου οτι σταμάτησαν να κάνουν συμβάσεις... Τώρα αμα γίνει τίποτα για μισό μήνα... Τι να σου πω... Όλα θα δείξουν... Σύντομα... Ο μεγαλύτερος χαμός ήταν στην προηγούμενη εξεταστική... Τον Ιούνη θυμάμαι κάτι ανάλογο :/ Στην τελευταία είχαν απεργίες τα ΜΜΜ και είχαν και επίσχεση οι συμβασιούχοι, Jocker ήταν η όλλη κατάσταση... Άμα είχε λεωφορείο πήγαινες και άμα ήταν επιτηρητές έγραφες... 2 βδομάδες ακόμα;; Μα καλά τι γράφεις;;;
gang Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Γενικά στις 2 προηγούμενες εξεταστικές (ιούνη και φεβρουάριος) είχαν επίσχεση οι έκτακτοι και τα χάναμε λόγω έλλειψης επιτηρητών. Αλλά σου λέω από πάντα όχι μόνο τώρα, επειδή κάθε χρόνο οι συμβάσεις λήγουν τον Ιούλιο και ανανεώνονται τον Οκτώβρη στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου πάντα ήταν άτομα με ξεχωριστές συμβάσεις. Γιαυτό και τον προηγούμενο Σεπτέμβρη κύλησε κανονικά η εξεταστική.. άσε η εξεταστική τελειώνει στις 5 σε εμάς (ΗΥΣ) και στις 7/7 γράφω ένα εργαστήριο...
nikos903 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ναι, γενικά μπάχαλο ήταν, τώρα τι θα γίνει.... Link 5 του μήνα; Καλά είσαι Εγώ μεθαύριο Αλλά ΨΣΑΕ δεν το βλέπω να πάω άρα απο αύριο διακοπές
gang Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ναι, γενικά μπάχαλο ήταν, τώρα τι θα γίνει.... Link 5 του μήνα; Καλά είσαι Εγώ μεθαύριο Αλλά ΨΣΑΕ δεν το βλέπω να πάω άρα απο αύριο διακοπές καλά δεν το βλέπω να γίνεται κιόλας... εγώ έχω και τα ψεσ και τα ψσαε. Θα προς το παρόν διαβάζω μόνο ψεσ - τα λιώνω και άμα δω ότι θα γίνουν οι εξετάσεις θα ρίξω μια ματιά και ψσαε.
nikos903 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 καλά δεν το βλέπω να γίνεται κιόλας... Hope so... εγώ έχω και τα ψεσ και τα ψσαε. Θα προς το παρόν διαβάζω μόνο ψεσ - τα λιώνω και άμα δω ότι θα γίνουν οι εξετάσεις θα ρίξω μια ματιά και ψσαε. Μαθήματα και αυτά... :/ Καλή τύχη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα