Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομίζω στις 14:00 έχει και γενική συνέλευτη φοιτητών?

θα γίνουν μαθήματα τελικά...?

μας βλέπω να κατεβαίνουμε για μάθημα και κλασικά να καταλήγουμε για καφέ!

• Απαντ. 414
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μας βλέπω να κατεβαίνουμε για μάθημα και κλασικά να καταλήγουμε για καφέ!

Χεχε οπως το ειπες. ^_^

http://www.cosmo.gr/News/Hellas/318258.html

http://www.minedu.gov.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2456:12-04-11-sxetika-me-tin-oikonomiki-katastasi-toy-tei-peiraia&catid=80:deltia-typoy&Itemid=806&lang=el

νομίζω στις 14:00 έχει και γενική συνέλευτη φοιτητών?

Στις συζητησεις στο ηλεκτρα βλεπω ενα παιδι που λεει οτι οντως 14:00 εχουμε συνελευση.

Ραντεβου στις καφετεριες απο πισω λοιπον.Εμεις παμε στην μεσαια συνηθως."Το στεκι" νομιζω λεγεται. :P

Δημοσ.

αυτά είναιιιι... άρχισαν τα όργανα!

από τη μια το τει, από την άλλη το υπουργείο και στη μέση εμείς...

να πάνε να γ@μηθούνε τους είπαμε??? δεν τους είπαμε... ε, τους το λέμε τώρα

Στις συζητησεις στο ηλεκτρα βλεπω ενα παιδι που λεει οτι οντως 14:00 εχουμε συνελευση.

Ραντεβου στις καφετεριες απο πισω λοιπον.Εμεις παμε στην μεσαια συνηθως."Το στεκι" νομιζω λεγεται. :P

και στο forum των μηχανολόγων είδα ότι το έχουν αναφέρει, θέλω να πάω να δω τι θα υποθεί, έτσι και αλλιώς λέω να κατεβω από τις 11 μπας και γίνει μάθημα... αλλιώς κάνα μικρολίμανο που έχει και θεα στη θάλασσα!

Δημοσ.

.. αλλιώς κάνα μικρολίμανο που έχει και θεα στη θάλασσα!

Απαπαπα μακρια,εχει και κινηση.

Απο πισω στις καφετεριες,εχει και ωραιες σερβιτορες :P

• Moderators
Δημοσ.

Να κατεβω αραγε που στις 13:00 μαθημα? :P

Ε ρε τραγικες καταστασεις... Αμα πριν χρονια λεγαμε οτι θα ειναι κλειστο για αλλο λογο εκτος απο καταληψεις θα γελουσαν και τα δεντρα :P

• Moderators
Δημοσ.

Αρχιτεκτονικη Ι θα κανει θεωρια και εργαστηριο, επισης θα γινουν Μικρο Εργ και Λογικα εργ τη δευτερα για αναπληρωσεις.

Δημοσ.

Εγώ θα πάω μια βόλτα σαε να δω κάτι και αύριο με ψήνει να πάω Δίκαιο, μιας που έχω κανονίσει να φύγω βράδυ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δευτερα εχουμε κανονικα ε;Ενας καθηγητης ειχε πει οτι μπορει να μην κανουμε λογο οτι η πρωτομαγια πεφτει κυριακη αλλα δεν νομιζω να στεκει κατι τετοιο.Εχετε ακουσει κατι αντιστοιχο;

Δημοσ.

μπα δεν νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο, λογικά κανονικά θα γίνουν τα μαθήματα!

φαντάζεστε να αρχίσουν να μεταφέρουν και την πρωτομαγιά τώρα για να το παίξουν επαναστάτες?

αχχαχαχα, τρομάρα τους!

Δημοσ.

Τεταρη απο οτι εχω ακουσει εχει απεργια ΓΕΣΕΕ-Αδεδυ και την αλλην τεταρτη εχουμε τις εκλογες στο τει.Ειναι που ειναι λειψο το εξαμηνο.....Αποχαιρετιστε τα μαθηματα που εχετε αυτην μερα. :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...