gang Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δεν το νομίζω μιας και όλοι είναι στην ίδια πλευρά...
Galatea Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δεν το νομίζω μιας και όλοι είναι στην ίδια πλευρά... Κι εγώ εκεί εναποθέτω τις ελπίδες μου. Αλλά αν ο άλλος θέλει να κάνει τραμπουκισμούς, θα βρει πάτημα να κάνει αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.
gang Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δεν νομίζω ότι είναι καμιά πορεία για να σκάσουν μύτη οι μπαχαλάκηδες.. Άντε να δούμε τελοσπάντων...
Galatea Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δεν νομίζω ότι είναι καμιά πορεία για να σκάσουν μύτη οι μπαχαλάκηδες.. Άντε να δούμε τελοσπάντων... Το είπα απλώς γιατί έχω δει να συμβαίνει να μπουκάρουν ασχετοσχετικοί και να απαυτώνουν τη συζήτηση. Whatevah ας πάει καλά... Κι ό,τι είναι ας γίνει μετά την άλλη βδομάδα Θεέ μου! Αν αναβληθούν και οι αναπληρώσεις δλδ τι άλλο πια;;;;;;;;;;;;
Helen P Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Το είδατε παιδιά από ΗΥΣ το πρόγραμμα των υπόλοιπων αναπληρώσεων στο Ηλέκτρα? 16 Μαρτίου τελειώνουν!!!
gang Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Κάτσε βιάζεσαι... Όλα αυτά σε περίπτωση που γίνουν κανονικά οι εξετάσεις, (χωρίς να υπάρχει πρόβλημα επιτηρητών-εδώ γελάμε) και χωρίς να υπολογίζουμε τις εξετάσεις των εργαστηρίων (εδώ γελάμε περισσότερο)
Helen P Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Έχεις δίκιο, και επίσης κάποια μαθήματα μπορεί να μην εξεταστούν επειδή είναι σε επίσχεση οι διδάσκοντες (όπως έγινε αυτή την εβδομάδα με τα Ηλεκτρονικά)! Και όντως, τι πράγμα είναι αυτό με τα εργαστήρια! Ούτε μια ανακοίνωση δεν έχουν βγάλει ας πούμε για τη Μικροηλεκτρονική! Θα δώσουμε? Δεν θα δώσουμε? Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν! Αλλά είναι και η επίσχεση στη μέση... Οπότε όντως ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο μέλλον έχει ακόμα αυτή η εξεταστική!!!
gang Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Και όντως, τι πράγμα είναι αυτό με τα εργαστήρια! Ούτε μια ανακοίνωση δεν έχουν βγάλει ας πούμε για τη Μικροηλεκτρονική! Θα δώσουμε? Δεν θα δώσουμε? Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν! δεν χρειάζεται ανακοίνωση. Και αυτοί και εμείς γνωρίζουμε ότι οι εξεταστές-υπεύθυνοι των εργαστηρίων είναι σε επίσχεση οπότε αν δεν τελειώσει η επίσχεση ΔΕΝ βλέπουμε εξετάσεις εργαστηρίων.
Helen P Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ναι αυτό είναι το θέμα... Τέλος πάντων, υπομονή να έχουμε και όλα θα γίνουν!
nemesiskp Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Η Γενική Συνέλευση του ΣΕΕΠ-Τ.Ε.Ι. Πειραιά, συνεδρίασε την 11-03-2011 και αποφάσισε: 1. Να συνεχίσει την Επίσχεση Εργασίας, προς απαίτηση των δεδουλευμένων αποδοχών. 2. Να απαιτήσει τη σύγκλιση Συνέλευσης Τ.Ε.Ι. με αδιαπραγμάτευτο αίτημα την αναστολή λειτουργίας του Ιδρύματος, συνοδευόμενης από κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις εντός και εκτός Τ.Ε.Ι. Επίσης, ζητάμε άρση της απόφασης περικοπών (Συμβούλιο ΤΕΙ, πράξη 7/14.2.2011 - θέμα 2ο), στο όνομα του Μνημονίου και των πολιτικών λιτότητας. Απαιτούμε την άρση της αιφνίδιας αλλαγής στο σύστημα προσφερόμενων μαθημάτων για το 1ο εξάμηνο σπουδών και της κλήσης των Τμημάτων για αλλαγή στις αναθέσεις, λόγω της Επίσχεσης Εργασίας (Συμβούλιο ΤΕΙ, πράξη 10/8.3.2011 - θέμα 17ο). 3. Να εξουσιοδοτήσει το Δ.Σ. όπως προβεί σε καταγγελία στο ΣΕΠΕ της απόφασης Συμβουλίου ΤΕΙ (πράξη 10/8.3.2011 - θέμα 17ο), καθώς αντίκειται στην κείμενη εργατική νομοθεσία (άρθρα 325, 329, 353 και 656 του Αστικού Κώδικα). 4. Να αποστείλει επιστολή προς τη Διοίκηση ΤΕΙ, εξηγώντας τους όρους εφαρμογής και λήξης της Επίσχεσης Εργασίας, σύμφωνα με τα άρθρα 325, 329, 353 και 656 του Αστικού Κώδικα. 5. Να αποδοκιμάσει την αντισυναδελφική συμπεριφορά της Προϊσταμένης του Τμήματος ΠΔΕ προς Συνεργάτες που έχουν προβεί σε Επίσχεση Εργασίας. 6. Να ζητήσει από τη Διοίκηση ΤΕΙ την παράταση του εξαμήνου σπουδών, προς την ομαλή ολοκλήρωσή του. 7. Να απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους φοιτητές του Ιδρύματος για συγκέντρωση-ενημέρωση, μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. 8. Να καταγγείλει την Ομοσπονδία Συλλόγων ΕΕΠ, σύμφωνα με το συνημμένο κείμενο και προς απάντηση της επιστολής τους με αρ. 22/9.3.2011. 9. Να εντατικοποιήσει τις συμμαχίες με όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, με τη συμμετοχή σε Συνελεύσεις και πανεκπαιδευτικές και πανεργατικές κινητοποιήσεις. Συμμετοχή σε πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια στις 17/3, ενόψει της ψήφισης του νέου νόμου-πλαίσιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση. 10. Να συμμετέχει στο πανελλαδικό κάλεσμα των Πρωτοβουλιών Διδασκόντων με το ΠΔ 407/80 και των υπό διορισμό μελών ΔΕΠ στις 19/3. 11. Να απευθύνει κάλεσμα προς τους ΣΕΕΠ TEI για πανελλαδική συνάντηση στις 20/3. 12. Να προσκαλέσει σε πανελλαδική παράσταση διαμαρτυρίας στο ΥΠΔΒΜΘ την Τετάρτη 23/3, την Πρωτοβουλία Διδασκόντων με το ΠΔ 407/80, των υπό-διορισμό μελών ΔΕΠ και φοιτητές. Απο: https://seep.teipir.gr/
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Which means...? Το μονο σιγουρο συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι δε θα δουμε ευκολα βαθμολογιες στα μαθηματα που τις κρατανε οι επισχουμενοι...
nemesiskp Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Εγω αυτο που κρατησα απο ολο αυτο το κατεβατο ειναι το: 1. Να συνεχίσει την Επίσχεση Εργασίας, προς απαίτηση των δεδουλευμένων αποδοχών. Δηλαδη το επομενο εξαμηνο θα μας παει.....μην πω πως.
Oscar_Mike Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Ημερίδα ενημέρωσης από το Σύλλογος Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΣΕΕΠ) ΤΕΙ Πειραιά: Δευτέρα 21/3, ώρα 13:00, αμφ. Χατζηνικολάου έχουν να συζητηθούν αρκετά πράγματα τώρα με τις αλλαγές που έχουν γίνει και να μας λυθούν και πολλές απορίες για τις εξεταστικές, τις δηλώσεις μαθημάτων κλπ. όσο περισσότεροι μαζευτούμε τόσο το καλύτερο.
nemesiskp Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Για το ΗΥΣ,απο http://vlsinet.teipir.gr/ Ημ. Δημοσίευσης: 15/03/11 Από: Την Τρίτη 22/3/11 και ώρα 12:00 έως 20:00 θα γίνει εξέταση στην Μικροηλεκτρονική για όλα τα τμήματα. Την τετάρτη 23/3/11 καί ώρα 12:00 έως 20:00 θα γίνει εξέταση στην VLSI για όλα τα τμήματα. Και τις δύο μέρες Δευτερα και Τρίτη θα γίνετε εξέταση στην VHDL. Δικαίωμα εξέτασης έχουν όσοι δέν έχουν απουσία και έχουν παραδόσει όλες τις εργασίες τους. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Ημ. Δημοσίευσης: 15/03/11 Από: Την Παρασκευή 18/3/11 και ώρα 14:00 θα γίνει παρουσίαση για όλες τις ασκήσεις της Μικροηλεκτρονικής Την Δευτέρα 21/3/11 και ώρα 14:00 στην VLSI για spice - microwind. Η παρουσία σας θα είναι εφόδιο για την τελική εξέταση. Για οσους δεν τον πηρανε χαμπαρι(αν και λιγο αργα τωρα),οπως εγω που ειχα ξεχασει εντελως την υπαρξη αυτου του site που εχει να βγαλει ανακοινωση εδω και 2 μηνες και ταυτοχρονα δεν συνεγραζεται με το electra. @ Oscar_Mike thnx για την ενημερωση.
Ntinaras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 ακομα εξεταστικη απο το προηγουμενο εξαμηνο εχετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα