Oscar_Mike Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 η εξεταστική έχει αρχίσει πάλι κανονικά, απ ότι άκουσα το σάββατο έγραψαν κανονικά αγγλικά, το θέμα τώρα είναι με τα MMM και τους επιτηρητές, οποτε 1)διάβασμα 2)προσευχή στην παναγία (αν είστε δωδεκαθειστες στον Δια, κλπ) 3)διαλογισμός-γιόγκα για περιπτώσεις κλεισίματος σχολης
nikos903 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Όντως, τι άλλο να κάνεις... Διάβασμα και ότι κάτσει... Apergiagr Χαμός πάλι...
Helen P Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Πωπωωω απ' το κακό στο χειρότερο πάμε! Συμφωνώ και εγώ με το γάζωμα στη βουλή!
Galatea Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Να κλείσει δύσκολο, απλά θα γίνει χαμός... Πολύς χαμός... Κανονικά δινόταν έκτακτη χρηματοδότηση απο το υπουργείο και καλύπτονταν οι ανάγκες αλλά τώρα ή δεν τα δίνουν όλα ή δεν δίνουν τίποτα, δεν κατάλαβα καλά... Μάλλον δεν δίνουν γενικά όμως πέραν του προϋπολογισμού που είναι -30% του κανονικού που έχει υπολογιστεί... Και υπάρχει και ένα χρέος απο παλιά στο ΤΕΙ... Άντε βγάλε άκρη με τα οικονομικά... Το θέμα είναι οτι δεςν έχουν πληρώσει τους έκτακτους (80% των καθηγητών δηλαδή) εδώ και κάτι μήνες... Που να γίνει μάθημα χωρίς καθηγητές μετά;; Είχε πει κάποιος πιο πριν κάτι για στρατό;; Πάμε να κόψουμε όλοι τις αναβολές Ένα, δυο, Εν-Δυό.... Λες ε; Θα κάνουν άγαλμα με το μυδραλιοβόλο στην πλατεία Συντάγματος... Καλή φάση Εγώ είχα πει για στρατό. Μόνο που παλαιότερα πήγαιναν στρατό οι φοιτητές από καταλήψεις φοιτητών...τώρα από καθηγητών. Δε μου κάνει καμία εντύπωση που ρίχνουν το μπαλάκι ο ένας στον άλλον, με ειρωνίες και αστειάκια και φυσικά ο κύριος αποδέκτης είμαστε εμείς, η τελευταία κλίμακα της πυραμίδας, που όμως εμάς θα έπρεπε να σκέφτονται πάνω από όλα και που όμως ακόμα δεν είναι σίγουρο αν αύριο ή μεθαύριο θα γράψουμε κι αν θα 'χουμε θέσεις στα μαθήματα το νέο εξάμηνο. Είχα μια ευκαιρία πριν 3 χρόνια να φύγω για Αγγλία. Αλλά εγώ η ηλίθια είπα "είμαι καλή μαθήτρια. Θα δώσω"κι από ένα λάθος μου πέρασα εδώ. Αλλά είπα " Παντού μπορείς να αναδειχθείς. Τει; Τει!" ... Θες να αγιάσεις και δε σαφήνουν! Τώρα φταίω εγώ που αυτοί με κάνουν να μετανιώνω που εμπιστεύτηκα το Ελληνικό Εκπαιδευτικό Ηλίθιο Σύστημα;
nemesiskp Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Κουκουρουκου μαθημα θα κανουμε και αυτην την εβδομαδα.Απεργιες καργα,οι καθηγητες συμετεχουν στις κινητοποιησεις,επιτηριτες δεν εχουμε....δανεια μας λενε να παρουμε. Ετοιμαστε τα μυρδαλιοβολα.
nikos903 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Τι να κάνουν και αυτοί; Τόσους μήνες είναι απλήρωτοι.... Δες το και απο την άλλη, άμα δεν το έκλειναν και πάλι αμα δεν τους πλήρωναν μάθημα θα γινόταν; 80% είναι αυτοί, άμα δεν τους έχουμε δεν έχουμε και ΤΕΙ δηλαδή Το κλείσιμο του ΤΕΙ απο αυτούς πιστεύω συμβολικό ήταν, απλά για να ακουστούν. Απο το νέο εξάμηνο να δούμε που θα το κλείνουμε εμείς για τις μειώσεις ωρών... Το ποιος φταίει για όλο αυτό το μπάχαλο μετά είναι μεγάααααλο θέμα... Άντε πιάσε βγάλε άκρη. Τώρα λίγα είναι τα σίγουρα... Γενικά ισχύει το No money no party, το ΤΕΙ δεν έχει σάλιο... Άρα... Καθηγητές απλήρωτοι--> επίσχεση. Απεργίες + επισχέσεις --> καθυστέρηση εξεταστικής και μπορεί παράταση εξαμήνου. Μέχρι στιγμής δεν έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στους σπουδαστές πιστεύω, ότι χάσαμε θα το δώσουμε πιο μετά ή στην χειρότερη θα τα δώσουμε μαζεμένα στο επόμενο εξάμηνο. Το θέμα είναι μέχρι τότε θα έχει στρώσει το πράμα ή τα ίδια θα έχουμε; Το θέμα που λες με τα εργαστήρια είναι όντως... φλέγον... 171 ώρες/βδομάδα κόψιμο είναι πολλές... Θα γίνεται σφαγή... Έχει να πέσει το Ηλέκτρα.... Να δούμε τώρα αμα γίνει τίποτα με τους έκτακτους και στρώσει λίγο το πράμα γιατί μετά απο το νέο εξάμηνο αρχίζουν άλλα... Για αυτό καλό είναι ο στρατός, μάθημα παίζει να μην κάνεις άρα μπαίνεις και όταν βγεις ελπίζεις να έχει στρώσει η κατάσταση και να δώσεις ότι έχει μείνει... Υ.Γ: Συνοψίζοντας: Την κάτσαμε την βάρκα... Edit: Galatea, έπρεπε να πας Αγγλία Αλλα και εκεί κάτι έγινε τώρα τελευταία... nemesiskp: Πάμε, τους έχουμε
Galatea Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Τι να κάνουν και αυτοί; Τόσους μήνες είναι απλήρωτοι.... Δες το και απο την άλλη, άμα δεν το έκλειναν και πάλι αμα δεν τους πλήρωναν μάθημα θα γινόταν; 80% είναι αυτοί, άμα δεν τους έχουμε δεν έχουμε και ΤΕΙ δηλαδή Το κλείσιμο του ΤΕΙ απο αυτούς πιστεύω συμβολικό ήταν, απλά για να ακουστούν. Απο το νέο εξάμηνο να δούμε που θα το κλείνουμε εμείς για τις μειώσεις ωρών... Το ποιος φταίει για όλο αυτό το μπάχαλο μετά είναι μεγάααααλο θέμα... Άντε πιάσε βγάλε άκρη. Τώρα λίγα είναι τα σίγουρα... Γενικά ισχύει το No money no party, το ΤΕΙ δεν έχει σάλιο... Άρα... Καθηγητές απλήρωτοι--> επίσχεση. Απεργίες + επισχέσεις --> καθυστέρηση εξεταστικής και μπορεί παράταση εξαμήνου. Μέχρι στιγμής δεν έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στους σπουδαστές πιστεύω, ότι χάσαμε θα το δώσουμε πιο μετά ή στην χειρότερη θα τα δώσουμε μαζεμένα στο επόμενο εξάμηνο. Το θέμα είναι μέχρι τότε θα έχει στρώσει το πράμα ή τα ίδια θα έχουμε; Το θέμα που λες με τα εργαστήρια είναι όντως... φλέγον... 171 ώρες/βδομάδα κόψιμο είναι πολλές... Θα γίνεται σφαγή... Έχει να πέσει το Ηλέκτρα.... Να δούμε τώρα αμα γίνει τίποτα με τους έκτακτους και στρώσει λίγο το πράμα γιατί μετά απο το νέο εξάμηνο αρχίζουν άλλα... Για αυτό καλό είναι ο στρατός, μάθημα παίζει να μην κάνεις άρα μπαίνεις και όταν βγεις ελπίζεις να έχει στρώσει η κατάσταση και να δώσεις ότι έχει μείνει... Υ.Γ: Συνοψίζοντας: Την κάτσαμε την βάρκα... Edit: Galatea, έπρεπε να πας Αγγλία Αλλα και εκεί κάτι έγινε τώρα τελευταία... nemesiskp: Πάμε, τους έχουμε Μα εννοείται ότι τους καταλαβαίνουμε που είναι απλήρωτοι. Το 'χουμε ξαναπεί άλλωστε στο θρεντ. Αλλά ενω τους φέρονται άδικα, οι ίδιοι φέρονται άδικο και στους φοιτητές τους... Είναι ηδη άστα να πάνε αυτή η εξεταστική περίοδος και οι καθηγητές έφτασαν τα πράγματα στα άκρα. Ας περίμεναν 2 εβδομάδες κι ας το κλειναν. Στην Αγγλια αύξησαν τα δίδακτρα αλλά θα 'χα ήδη τελειώσει τα 3/4 της σχολής μέχρι να γίνει αυτό...
gk13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ - ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011
nemesiskp Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Απο το site του συλλογου εκτακτου εκπαιδευτικου προσωπικου: Η σημερινή Γ.Σ. δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς τέθηκε θέμα απαρτίας. Οι παρευρισκόμενοι ζήτησαν από το Δ.Σ. να πραγματοποιήσει ανοικτή συνεδρίαση, της οποίας οι αποφάσεις επισυνάπτονται. Σας προσκαλούμε σε 1η-επαναληπτική Γ.Σ. την Τετάρτη 2/3 και ώρα 17:00. ektakth_Synedriash--25022011.doc
Galatea Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Επειδή από εχτές για εμάς -φαντάζομαι και για εσάς- άρχισαν επισήμως οι αναπληρώσεις, να πω καλή τύχη ΚΥΡΙΩΣ για να μην πέσει τίποτα πάλι σ'αυτές τις μέρες. Εγώ βέβαια ακόμα δεν έχω καταλάβει πως θα γίνει να γραφούμε σε εργαστήρια την επόμενη εβδομάδα όταν ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ δήλωση μαθημάτων δεν μπορεί να γίνει. Ειδικά τέτοιες εποχές, που οι θέσεις είναι μετρημένες, υπάρχει ο κίνδυνος να εγγραφεί κόσμος που εν τέλει δε θα του φτάνουν οι ώρες π.χ. για κάποια εργαστήρια και μέχρι να ξεγραφτούν -εάν φιλοτιμηθούν- αυτοί που χρειάζονταν τις θέσεις των πρώτων θα 'χουν δηλώσει κάτι άλλο και θα χάσουν τις όποιες ευκαιρίες και τρέχα γύρευε... Τρελό μπλέξιμο...once again powered by AAAA.T.E.I. Πειραιά! Ευχαριστούμε ΤΕΙ!
nemesiskp Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Θα κατεβει κανενας σημερα στην γενικη συνελευση;
Galatea Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Θα κατεβει κανενας σημερα στην γενικη συνελευση; Το σκέφτομαι. Εάν το αποφασίσω, ελπίζω μόνο να 'ναι πολιτισμένα τα πράγματα. Γιατί και μόνη θα 'μαι και ανάμεσα σε κανίβαλους. Είναι τραγικό να φοβάσαι να κατεβείς σε τέτοιες περιπτώσεις! Γιατί αν η πλευρά των καθηγητών θα 'ναι πολιτισμένη, ποιός μας εγγυάται ότι δε θα γίνει κάνα ντου;
Galatea Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Σε μια ανοιχτή συνέλευση με καθηγητές αλλά και φοιτητές, πιστεύεις ότι δε θα υπάρξουν κάποιοι που να θέλουν να τα αμαυρώσουν όλα αυτά; Εγώ το φοβάμαι και το απεύχομαι. Σε όποιου είδους συνέλευση, συνάντηση κτλ έχω παρευρεθεί στη σχολή πάντα υπάρχουν κάποιοι που θα τα χαλάσουν όλα. Το λέω κομψά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα