Helen P Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Στις αρχές αυτού του εξαμήνου, όμως, που μπήκαν όλοι οι πρωτοετείς, υπήρχε πρόβλημα σε αρκετά εργαστήρια που είχαν συγκεκριμένο μέγιστο αριθμό ατόμων ανά τμήμα, κυρίως λόγω του ότι στους πάγκους/υπολογιστές (ανάλογα το μάθημα) χωρούσαν το πολύ 4 άτομα. Ε και αναγκαστικά αύξησαν τα τμήματα. Γι' αυτό απορώ τώρα που θα μειωθούν τι θα γίνει, γιατί άμα είναι περισσότερα άτομα, και όρθιοι να είναι κάποιοι, δεν θα είναι εύκολο να συμμετέχουν όλοι στο πείραμα/άσκηση...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ειναι απλο. Λεγεται λιστα αναμονης και αν δε το ξερετε ειναι εδω και θα μας κοστισει ΧΡΟΝΙΑ σπουδων... Παμε απο το κακο στο χειροτερο και δεν εχει τελειωμο.
gang Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Υποτίθεται ότι οι λίστες ήταν φαινόμενο που απλά ταλαιπωρούσε τον φοιτητή και ευτυχώς που κατάφεραν να το απομακρύνουν. Το να ξαναπάμε σε τέτοια κατεύθυνση δεν υπάρχει περίπτωση. Ή σωστό μάθημα ή καθόλου. Δεν είναι δυνατόν να κοροϊδευόμαστε...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Οταν σου πουν, εχουμε τοσους καθηγητες, για τοσες ωρες και αρα αντιστοιχουν σε τοσα τμηματα για το καθε μαθημα τι θα κανεις; Και δεν τις απομακρυναν ποτέ τελειως, ξερω ατομα που ηταν σε λιστα (το εξαμηνο που μας περασε, αν καταφερει και φυγει ποτε ολοκληρο ), γιατι απλα πηγαν 1-2 ωρες αφοτου ειχαν ανοιξει οι εγγραφες...
Helen P Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Και εμένα μου έτυχε να πάω 15 λεπτά μετά την έναρξη των εγγραφών εργαστηρίου 1ου εξαμήνου, και γράφτηκα τελευταία σε ένα απ' τα λίγα εναπομείναντα εκείνη την ώρα τμήματα, και όλα ήταν ήδη υπεράριθμα. Και για όσους μπήκαν σε λίστα αναμονής, επειδή ήταν πολλοί, δημιούργησαν νέα τμήματα, κάτι που με τα νέα δεδομένα δεν πρόκειται να ξανασυμβεί...
nemesiskp Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Αυριο τι ωρα ειναι η συνελευση;
Helen P Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Διάβασα στο Ηλέκτρα ότι είναι στις 17:00!
gk13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Διάβασα στο Ηλέκτρα ότι είναι στις 17:00! Να προσθέσω σύμφωνα με το katalipsiteipir.blogspot.com.
Galatea Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Χωρίς να θέλω να γίνω κακιά,αλλά "23:00 Γλέντι οικονομικής ενύσχισης" ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Εδώ εμείς έχουμε τρελαθεί στο άγχος και ο μόνος τρόπος για να ενισχυθούν οικονομικά ήταν να γλεντήσουν;
Helen P Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Χαχαχα δεν πάμε καθόλου καλά μου φαίνεται!
Helen P Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Και επισήμως συνεχίζεται "κανονικά" η εξεταστική από Δευτέρα! https://seep.teipir.gr/
Helen P Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Λογικά ναι αφού την άνοιξαν! Η μόνη περίπτωση πλέον να χάσουμε μαθήματα είναι λόγω των απεργιών των Μ.Μ.Μ. και εάν συνεχίσουν την επίσχεση και έχουμε πάλι θέμα με τους επιτηρητές!
blackrose* Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Διαβασα καποια απο τα παραπανω comments αλλα μπερδευτηκα:/ τελικα θα κλεισει το τει πειραια??? ποτε θα ειναι σιγουρο αν θα κλεισει ή οχι?
nemesiskp Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Ητανε κλειστο αυτην την εβδομαδα.Τωρα το τι θα γινει την εβδομαδα που μας ακολουθει,να σου πω την αληθεια και εγω μπερδευτικα με αυτα που διαβασα στο site του ΣΕΕΠ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα