Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 414
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απ' ότι διάβασα στο Ηλέκτρα δε θα γίνει εξέταση λόγω της συνέλευσης, στην οποία πρέπει να παραβρεθούμε για να αποφασιστεί τι μέλει γενέσθαι.

Δημοσ.

Και να φανταστώ ότι η μείωση ωρών θα πέσει πάνω στα Εργαστήρια; Αν ναι, θα γίνεται σφαγή στις εγγραφές...

Δημοσ.

ουσιαστικά ναι. μιλάμε για 86 δίωρα εργαστηριακά τμήματα για το τμήμα Η/Υ/Σ. Τρελά πράγματα, μιας και αυτό το εξάμηνο υπήρχε πρόβλημα σε κάποια εργαστήρια.

Δημοσ.

Πωπω... Θα στήνω σκηνή έξω απ'τα εργαστήρια. Κι έτσι και μου πει κανείς ότι έχει προτεραιότητα το εξάμηνο φοίτησης, σε αυτά που χρωστάω θα γίνει της μουρλης και δε με νοιάζει.

Δημοσ.

Πολλοί νομίζω ότι θα είμαστε στημένοι έξω απ΄τα εργαστήρια ή στους υπολογιστές μας για να γραφτούμε απ' τους πρώτους!

Το σίγουρο όμως είναι ότι θα γίνεται χαμός μέσα στα εργαστήρια, αφού με τη μείωση των ωρών θα αυξηθούν τα άτομα στο κάθε εργαστήριο!

Να δω πως θα χωρέσουμε, ο ένας πάνω στον άλλον θα είμαστε...!

Δημοσ.

Πολλοί νομίζω ότι θα είμαστε στημένοι έξω απ΄τα εργαστήρια ή στους υπολογιστές μας για να γραφτούμε απ' τους πρώτους!

Το σίγουρο όμως είναι ότι θα γίνεται χαμός μέσα στα εργαστήρια, αφού με τη μείωση των ωρών θα αυξηθούν τα άτομα στο κάθε εργαστήριο!

Να δω πως θα χωρέσουμε, ο ένας πάνω στον άλλον θα είμαστε...!

Μακαρι να ηταν χωροταξικο το προβλημα.

Δημοσ.

Ναι... ειλικρινά εδώ που μας έφτασαν, ας γραφόμουν κι ας παρακολουθούσα εργαστήρια κι ας καθόμουν όρθια.

Γιατί θα μου πεις το πρόβλημα είναι ότι ο καθηγητής θα 'χει να κάνει με περισσότερα άτομα και θα πέσει η παραγωγικότητα... αλλά δε νομίζω να γίνει. Θα θέσουν πλαφόν στα άτομα ανά μάθημα... πάω στοίχημα.

Δημοσ.

Πλαφόν πάντα υπάρχει στα εργαστήρια αφού δεν υπάρχει χώρος και εξοπλισμός για όλους. Το να περάσει το σχέδιο των -171 ωρών απλά δεν είναι εφικτό .-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...