nemesiskp Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Πανε τα μαθηματα της εβδομαδας δηλαδη;
Helen P Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια! Πάντως τα προβλήματα και στο επόμενο εξάμηνο δε θα λείψουν...
nemesiskp Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Ε λογικα παει και αυτη η εβδομαδα.Εδω δεν γραφαμε λογω επισχεσης στις "καλες" μερες,τωρα θα γραψουμε που θα γινουν τοσα;
nemesiskp Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Αυριο θα παει κανεις στην συνελευση;
gang Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 δυστυχώς εγώ δεν θα μπορέσω βρίσκομαι εκτός Αττικής...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Εγω το σκεφτομαι.
nemesiskp Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Οποιος μπορεσει και παει αυριο,ας γραψει εδω μεσα τι θεματα ζητηθηκαν και τι αποφασεις πηραν.
nemesiskp Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 http://www.capital.gr/News.asp?id=1135760 Σοου εχουμε γινει.
nemesiskp Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Απο φιλο μου που εχει παει εκει λεει επικρατει το χαος.Εξω απο το τει εχει παρκαρισμενα αυτοκινητα πανω στην θηβων γιατι δεν τους αφηνουν να μπουνε μεσα.Επισης λενε οτι θα ψηφισουν για το αν θα χασουμε την εξεταστικη ή οχι.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Κράτα μας ενήμερους!
Galatea Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Απο φιλο μου που εχει παει εκει λεει επικρατει το χαος.Εξω απο το τει εχει παρκαρισμενα αυτοκινητα πανω στην θηβων γιατι δεν τους αφηνουν να μπουνε μεσα.Επισης λενε οτι θα ψηφισουν για το αν θα χασουμε την εξεταστικη ή οχι. ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ; Αφού οι ίδιοι μας κάλεσαν και καλά! Όσο για το δεύτερο υποτίθεται ότι θα γινόταν μία συζήτηση σε σχέση με την κατάσταση και τα αιτήματά τους με τους φοιτητές . όχι ψηφοφορία. Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ! Εγώ ήμουν στο πλευρό τους (αν καισίγουρα θεωρώ ότι είναι πολύ κακή στιγμή για μια τέτοια διαμαρτυρία) μιας και είναι απλήρωτοι και φυσικά οι υποχρεώσεις τους θα τρέχουν, αλλά αν πρώτα σε καλούν παραθέτοντας τις χ ψ συνθήκες και μετά επικρατεί το χάος... Κατάληψη είναι, αλλά...
nemesiskp Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Για τα αυτοκινητα δεν ξερω,λογικα ειναι και φοιτητων.Οταν με παρει τηλεφωνο να μου πει τι εγινε θα γραψω εδω μεσα. Edit1:Για την ψηφοφορια δεν ειναι σιγουρο μου λεει γιατι ακομα δεν εχουνε πει τιποτα.Τωρα ποιος του ειπε οτι θα ψηφισουν δεν το γνωριζω . Edit2:Σταματαει εδω η ενημερωση απο εμενα γιατι το παιδι εφυγε απο το τει.Λεει οτι μαλλον δεν θα ψηφισουν και ειπανε οτι μαλλον θα παρει παραταση το εξαμηνο και η εξεταστικη.Εσεις δεν εχεται καποιον εκει να μας ενημερωνει;
Helen P Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ζωντανά η συνέλευση! http://seep.teipir.gr/administrator/video.html
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 ΑΧχαχαχα ο,τι να ναι! Τουλαχιστον πριν που ειχαν αναμμενα τα μικροφωνα ακουγονταν!
nemesiskp Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 ΕΕΕΕΕΕΕΕ τι εγινε τωρα βρηκανε να το κλεισουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα