bacos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 εχω ενα προβληματακι με το ettercap κανω σκαναρισμα για host list μου βγαζει τις λιστες αλλα δεν ξερω ποια να tag απο αυτες τισ 3 που μου βγαζει το to λαπτοπ (wlan0) λιγο help Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Με ποιό ακριβώς τρόπο τρέχεις το ettercap, ποιά plugins έχεις φορτώσει κτλ.; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bacos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 το κατεβασα μεσα απο τον synaptic και το ανoiγω μεσα απο τον τερματικο ettercap -G ετσι και μετα φτανω στο host list και μου εμφανιζει την ip του δικο μου που λιγει σε ,65 και του σταθερου υπολογιστει που λιγει σε ,64 και εχω και μια αλλα ξεκαρφοτη που λιγει σε 255 πιο απο ολλα αυτα κανω tag και με ποια συρα.........δεν εχω φορτοσει κανα plugins τωρα το μαθενω διλαδη πως τα φορτωνεις??????????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Ένα ένα. Αρχικά, η 255 IP δέν είναι κανενός. Είναι η broadcast IP του subnet το οποίο scan-άρεις. Προειδοποίηση: άν δέν ξέρεις τί είναι η broadcast IP σταμάτα εδώ ότι κάνεις γιατί μπορεί να κάνεις ζημιά. Δέν θέλω να σε προσβάλλω ούτε να σε αποπάρω αλλά αν ισχυεί η παραπάνω υπόθεσή μου, πρέπει να ασχοληθείς λίγο με βασικές έννοιες δικτύων πρίν προχωρήσεις παρακάτω. Δεύτερον, εσύ μιλάς για το GUI του ettercap το οποίο ούτε και έχω δεί ποτέ στη ζωή μου άρα δέν μπορώ να ξέρω τί ακριβώς κάνεις. Τρίτον, τί ακριβώς θέλεις να επιτύχεις με το ettercap; Το utility αυτό δέν είναι απλώς ένας sniffer, έχει μιά σειρά από plugins τα οποία διευκολύνουν man in the middle attacks με κυριότερη χρήση του το arp poisoning και γενικώς Layer 2 attacks αλλά οχι αποκλειστικά. Μπορείς να δώσεις στην κονσόλα ettercap -P list για να δείς τί δυνατότητες έχει το tool αυτό. Άν θέλεις βοήθεια πές μας ακριβώς τί θέλεις να επιτύχεις και ει δυνατόν με το command line interface του ettercap γιατί εγώ τουλάχιστον δέν έχω το GUI Και πάλι, δέν θέλω να γίνω ερειστικός, απλώς θέλω σου εξηγήσω τί εργαλείο είναι αυτό που έχεις στα χέρια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bacos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 το ξερω οτι ειναι πολι καλω εργαλειο απλα το εχω φορτωσει στο λαπτοπ και φορτωνω το προγραμμα για να μπω απο τον σταθερο υπολογηστη στο ιντερνετ πχ hotmaill kai αλλα τετοια ωστε να βλεπω τουσ κοδικουσ που παταω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μάλιστα. Κοίτα επειδή δέν νομίζω οτι θα επιτραπεί αυτή η συζήτηση για πολύ από τους mods και με το δίκιο τους βεβαίως βεβαίως, νομίζω οτι θα πρέπει να ακολουθήσεις αυτό το tutorial. Αλλά σου ξαναλέω οτι για να μπορέσεις να το ακολουθησεις και να καταλαβαίνεις τί κάνεις πρέπει να διαβάσεις κάποια πράγματα που αφορούν τα δίκτυα. Εάν ενδιαφέρεσαι πολύ ευχαρίστως να σου δώσω μερικά links με αρκετές πληροφορίες. Ξεκίνα απο το link παραπάνω και βλέπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bacos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 οκ σε ευχαρηστω για την υπομονησου αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι απαγορευετε προγραμμα ειναι που το εχει μεσα το λογισμηκο να μου πεις οτι τη σου χριαζετε εσενα αυτο που θες να κανεισ εσυ????απλα λιτουργια του προγραμματος ειναι και θελω να δω πως λοιτουργει......και γενικα βλεπω οτι σε τετοια πραγματα δεν λενε δεν βοηθανε λες και ο αλλος εχει σκοπο να παει να μπει στην nassa ι οπου διποτε αλλου........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Έχεις τα δίκια σου αλλά μπορώ μόνο να σου πώ γιατί εγώ δεν σου λέω τίποτα παραπάνω, για τους άλλους που λές δέν μπορώ να μιλήσω Οι λόγοι είναι 3 και νομίζω οτι θα το κατανοήσεις κι εσύ: 1. Είναι πραγματικά πάρα πάρα πολύ μεγάλο το κείμενο που πρέπει να γράψει κανείς για να σου εξηγήσει πώς γίνεται αυτό που θές. 2. Είναι πάρα πολλές οι έννοιες που πρέπει κανείς να εξηγήσει στη διαδικασία αυτή ώστε να καταλάβεις γιατί γίνεται το κάθε τι. 3. Απλά και μονολεκτικά, αυτό που θέλεις να κάνεις, ο τρίτος αναγνώστης του thread θα το θεωρήσει παράνομο από τη στιγμή που δέν μπορεί κανείς να ξέρει τί πραγματικά θέλεις να κάνεις. Εσύ μπορεί να ορκίζεσαι οτι το κάνεις για εκπαιδευτικούς λόγους και εγώ σου λέω οτι σε πιστεύω. Αλλά δέν μπορώ να βάλω και το χέρι μου στη φωτιά οτι η πληροφορία που θα σου δώσω δέν θα χρησιμοποιηθεί για να καταστρέψεις τη δουλειά κάποιου ο οποίος δεν μου φταίει και σε τίποτα στην τελική. Καλή συνέχεια με το διάβασμά σου. Για συγκεκριμένες απορίες φυσικά εδώ είμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 ανριβώς τα πρώτα "ολισθήματα" ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Χαχαχα, έχεις δίκιο ρε συ gtroza... τέτοιες ώρες τέτοια λόγια edit: το διόρθωσα κατόπιν υποδείξεώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 δύσκολη η δουλειά του "παιδαγωγού" ! καλό βράδυ NullScan . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.