linkinpark4175 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δεν μπορω να πω πως με ενθουσιασε, αν και δεν περιμενα να βγαλουν καποιο επισημο λογοτυπο. Ειχα την εντυπωση πως θα εβλεπα αλλο style λογοτυπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Χάλια λογότυπο. Τουλάχιστον για το έτος που διανύουμε. Δεν θέλω να κυριαρχήσει η HTML5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Πολύ καλό. Μου θυμίζει τις επιδόσεις μου στα μαθηματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 εμενα μου θυμιζει ενα παλιο παιχνιδι στο ΝΕS που το πέταγε αυτό όταν τερματιζες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Εμένα πάλι μου θυμίζει κουτί popcorn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moukoublen Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Εμένα μου θυμίζει... ε... φυστικοβούτυρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Είπα να το φτιάξω όπως το φαντάστηκα για να περάσει η ώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peter_Line Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Εμένα πάλι δεν μου θυμίζει τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Πολύ ωραίο μου θυμίζει και εμενά ποκ κόρν που ειπε ο φίλος πιο πάνω Αντε καλορίζικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 νομίζω ότι ζήλεψαν το δικό μου... άντε τώρα, αρχίσαμε όλοι να έχουμε λογότυπα που να θυμίζουν υπερήρωες και κόμικ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weber122 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Transformers πιστεύω ήταν το πιο πετυχημένο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hambos19 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Το είχε πετύχει το μάτι μου στην σελίδα του Jolicloud Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 να σοβαρευτουμε... κατι τετοιο μου θυμιζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TwitterLover Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 δεν ξέρω να σου πω ακριβώς... και όσο αναφορά με τι μοιάζει, όντως μοιάζει με το S του superman, και αν το βγάλεις σε μπλουζάκι, μάλλον θα μοιάζεις με τον superman του διαδυκτίου... και θα σώζεις κάθε ανυπεράσπιστό άνθρωπο που έχει πρόβλημα με την σύνδεση του ADSL! Βασικα εννοουσα τι ειναι το HTML5! Ναι το ξερω ειμαι λιγο ασχετος μ' αυτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα