Members gsarig Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Members Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Χρησιμοποιώντας μια εικόνα που μοιάζει βγαλμένη από υπερηρωϊκά κόμικς, το W3C (World Wide Web Consortium) έδωσε στην HTML5 το δικό της επίσημο λογότυπο. Πρόκειται για την πρώτη και μοναδική έκδοση της HTML που αποκτά το δικό της έμβλημα, με εξαίρεση ίσως την …αρχαία περίπτωση του λογοτύπου της HTML2 που χρονολογείται πριν από το 1995 και εμφανίστηκε σε ελάχιστους ιστοχώρους. Το νέο λογότυπο συνοδεύεται από το μότο “Take control - your web, your logo” (Πάρε τον έλεγχο - το δικό σου διαδίκτυο, το δικό σου λογότυπο) και μπορεί να το χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε το επιθυμεί. Στη σελίδα του λογοτύπου περιλαμβάνεται το Badge Builder, μια εφαρμογή με την οποία ο χρήστης μπορεί να διαμορφώσει το δικό του λογότυπο πριν το ενσωματώσει στον ιστοχώρο του, ανάλογα με τις υπηρεσίες HTML5 που υποστηρίζει. Επίσης, οι πολύ φανατικοί υποστηρικτές της HTML5 μπορούν να παραγγείλουν σχετικά αυτοκόλλητα και μπλουζάκια. Site: DownloadSquad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsenex Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Πολύ καλό, μου θυμίζει ασπίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 εμενα παλι τον superman.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Εμενα παλι κατι antivirus και firewall που εχουν κατι σαν ασπιδα για λογοτυπο! Το 5 θα επρεπε να μοιαζει με "πεντε" και οχι με S. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrias Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 εμένα μου θυμίζει τον optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 δεν μου αρέσει, τα λεφτά μου πίσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SocialNetUsr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 εμένα μου θυμίζει τον optimus prime αυτό σκέφτηκα και εγώ, κάτι με transformers! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 εμενα παλι μου θυμιζει το λογοτυπο PES του pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 ούτε μένα μου πολυαρέσει.. πολύ '00s για 2011.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digimyth Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μ'αρέσει. Ίσως το κάνω μπλουζάκι... Εκείνο το απαρχαιωμένο λογότυπο της HTML2 σκέφτομαι ότι για την εποχή του πρέπει να ήταν πολύ trendy και οι άνθρωποι πρέπει να είχαν ιδρώσει για να το φτιάξουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Captain Amer...εεεεμμμ...HTML 5! Yeaaah! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Land_Of_Banania Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Εμένα μου θυμίζει μια παλιά μου γκόμενα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TwitterLover Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Τι ειναι αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
byrond Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 εμένα μου θυμίζει τον optimus prime Ακριβως εκει πηγε το μυαλο μου και μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Εμένα μου θυμίζει μια παλιά μου γκόμενα.. χαχαχαχαχαχα Τι ειναι αυτο? δεν ξέρω να σου πω ακριβώς... και όσο αναφορά με τι μοιάζει, όντως μοιάζει με το S του superman, και αν το βγάλεις σε μπλουζάκι, μάλλον θα μοιάζεις με τον superman του διαδυκτίου... και θα σώζεις κάθε ανυπεράσπιστό άνθρωπο που έχει πρόβλημα με την σύνδεση του ADSL! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα