eliask Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν θέλω να φτιαξω ένα νέο pc αλλά ο περιορισμός του χώρου μου με οδηγεί αναγκαστικά να παω σε mini itx m/b mini κουτί etc etc . Exω λοιπόν επιλέξει τα παρακάτω και θέλω τις απόψεις σας και συμβουλές όσον αφορά τροφοδοτικό-καρτα γραφικών-oθόνη. case : Lian Li PC-Q08 m/b : intel boxdh67cf cpu : core i5 2500 Ram : 2x4gb 1333 hdd: 1 ssd 64gb + 1,5tb wd etc etc και η ερώτηση . τροφοδότικό ? εχώ βρεί αυτό : cooler master silent pro gold 600w αλλά δεν ξέρω εαν χρειαζέτε τόσο ισχυρό ( και ακριβό). Σιγουρα όμως modular για να αποφύγω τα πολλά καλώδια . Καρτα γραφικών ? . Σαν παιχνίδια (όταν υπάρχει χρόνος ) κανά football manager , αλλά πάντα μπορεί να ξαναγυρίσω σε κανα online τυπου wow. Σκεφτόμουνα καμια ati 5850 ( μεταχειρισμένη ) ή ότι καλό μπορείτε να μου προτείνετε στα περίπου 150 εuros . Οθόνη?. Λόγο χώρου κάποια led 21.5 με 23 ιντσες max Eχώ δει αυτή που είναι και tv και έχει και τα ηχεία πάνω(καλό στο θέμα χώρου) LG M2380DB οπότε είναι ένα + αλλά ακουω και άλλες γνώμες . Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια/γνώμη σας .
eliask Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Οχι θα μπουν σε δωμάτιο που ήταν το γραφείο αλλά πλέον ύπαρχουν και άλλα πραγματα μεσα και δεν με βολευει να βάλω tower.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.