b_real Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Ναι οκ το ειπα λιγο λαθος. Οσοι ηθελαν πειρατικα και ακουγανε για τα τρομερα fail της την επαθαν τωρα. Βεβεαια και η σονυ απ την πλευρα της εχασε πολλους μελλοντικους αγοραστες παιχνιδιων. Τελικα ολοι χαμενοι βγηκαν αυτοι που δοκιμασανε αυτο το πραγμα προφανως δεν ηταν μελλοντικοι αγοραστες παιχνιδιων
Drop_Dead Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 αυτοι που δοκιμασανε αυτο το πραγμα προφανως δεν ηταν μελλοντικοι αγοραστες παιχνιδιων Nαι αλλα αμα το δοκιμαζανε και οδηγουσε σε αποτυχια(οχι καταστροφη κονσολας, απλως να μην δουλευει το jb) θα μπορουσαν ειτε να περιμενουν ή να αγορασουν κανα παιχνιδι στο ενδιαμεσο διαστημα μεχρι να βγει jb. Πολυ παραξενη η σκεψη μου i know
naruto14 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Γιατι ρε παιδια είναι fail? Εγω παντως που σκοπευα να παρω ps3 με εχει κατααπογοητευσει αυτο. Το θεμα ειναι οτι ετσι κ αλλιως οι διαδικασιες ειναι δυσκολες και ανυσυχω μηπως κανω κατι λαθος οταν το παρω. Δεν ειναι σαν το PS2 που απλα εβαζες ενα τσιπακι και μετα ολα μια χαρα!
kostasSTi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Κίνηση πανικού της Sony λέω εγώ που είδε το ps3 να σπάει και προσπαθεί να τρομοκρατήσει όσους μπορεί για να μη hackάρουν την κονσόλα τους... Ότι γίνεται χαλάει λέω εγώ.
DIL Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 μια διευκρηνηση.το παραπνω firmware αφορα το σπασιμο της κονσολας χωρις psbreak. ως γνωστο το Ps3 εχει σπασει και ολοι ξερουμε τον τροπο. οσοι ειμαστε κατωχοι ps3 ας μην ειμαστε γυφτοι και τα θελουμε ολα τσαμπα .ας δωσουμε και 30 ευρω να παρουμε ενα psbreak να τα παιζουμε ολα free. και για να δουμε τωρα μρ κοπανε της sony πιος γελαει τελευταιος
timekeeper Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι... Από το παραπάνω firmware χαλάσανε (όχι ανεπανόρθωτα) μόνο τα πρώτα fat μοντέλα που είχαν 256ΜΒ nand το ποσοστό των οποίων δεν ανταποκρίνεται καθόλου στην δήλωση "1 στα 3 χάλασε". Σας πληροφορώ ότι και δουλεύει κανονικά και επίσης έχει κυκλοφορήσει backup manager ο οποίος έχει σαν όνομα τίτλο γνωστού παιχνιδιού, ώστε όταν το τρέχετε να φαίνεται ότι παίζετε αυτό το παιχνίδι. Ο τύπος που έγραψε την είδηση στο pcw.gr που τα βρήκε αυτά τα στοιχεία;;;;
35apontos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Ο τύπος που έγραψε την είδηση στο pcw.gr που τα βρήκε αυτά τα στοιχεία;;;; Μπορεί να είχε εντολή να τα πει έτσι,μπας και φοβίσει καμπόσους. H Sony έχει πολλά ποδάρια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Ο τύπος που έγραψε την είδηση στο pcw.gr που τα βρήκε αυτά τα στοιχεία;;;; από τη sony ίσως?
Haros Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δάκτυλος της sony και έδω! ουυυ 666 ουυυυ 666!
tsakonas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 βγήκε και CFW που παίζει και backups άρα, epic fail το άρθρο.
Sidereal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Και στο ps2 οταν βγηκαν τα πρωτα τσιπακια εκαιγαν αβερτα τις κονσολες. Νομιζω και εγω οτι ειναι θεμα χρονου να σπασει 100% το ps3 και να παει να κουρευτει η sony!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα