Προς το περιεχόμενο

Αγορα βιβλιου απο το Amazon

CROM271

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αγορασω αυτο το βιβλιο απο το amazon.

Δεν το βρηκα πουθενα στην Ελλαδα και αποφασισα να κανω την πρωτη αγορα μου απο το amazon.

Αποριες λοιπον...

1. Καταρχην το στελνουν Ελλαδα? Δεν ειδα σε καποιο σημειο να αναφερει σε ποιες περιοχες το στελνουν.

2. Το συκεκριμενο βιβλιο πωλειται απο το Amazon ή απο καποιον ανεξαρτητο πωλητη? Που το βλεπω αυτο? Καπου λεει αυτο: Dispatched from and sold by Amazon.co.uk. Gift-wrap available. Αρα πωλειται απο το Amazon?

3. Πως πληρωνω? Καπου διαβασα πως δεν δεχεται paypal. Εχω ηδη μια χρεωστικη της Πειραιως (την χρησιμοποιω ως τωρα μονο για online στοιχημα). Θα μου την δεχτει? Μηπως ειναι καλυτερα να βγαλω μια prepaid και αν ναι απο ποια τραπεζα?

4. Με τα μεταφορικα τι παιζει? Ποσα ειναι? ισχυει αυτο που διαβασα εδω πως πανω απο 25 λιρες ειναι δωρεαν τα μεταφορικα? Αν παραγγειλω και κατι αλλο μαζι και το συνολο βγει πανω απο 25 λιρες δεν εχει μεταφορικα δηλαδη?

Δημοσ.

1+2+3. Ναι σε όλα και μια χαρά είναι η χρεωστική της Πειραιώς, αυτήν έχω κι εγώ.

Σωστά είδες το "dispatched ...amazon...", αυτό είναι που δηλώνει ποιος το πουλάει.

4α. - Για να δεις τα μεταφορικά πρέπει να κάνεις κανονικά την διαδικασία Checkout, στα δείχνει 1 κλικ πριν επικυρώσεις την αγορά. Οπότε αν δεν σου αρέσουν απλά κάνεις delete το αντικείμενο και δεν επικυρώνεις την αγορά. To ποσό παίζει ανάλογα με το αντικείμενο, οπότε πάντα κάνεις αυτή την διαδικασία για να δεις ακριβές ποσό. (το μόνο πράγμα που με εκνευρίζει στο άμαζον).

4β. Ναι είναι δωρεάν για 25 λίρες και πάνω και επιλέγοντας ως τρόπο delivery "free super saver', ισχύει ακόμη και αν το 25+ βγει συνολικά από διάφορα αντικείμενα που θα τα πάρεις μαζί.

Δημοσ.

Οκ ευχαριστω φιλε.

Θα μου σταλουν με ΕΛΤΑ? Πως θα με ειδοποιησουν πως ηρθαν?

Επισης αν παραγγειλω ενα αντικειμενο αξιας ανω των 25 λιρων με πωλητη το amazon (και δωρεαν μεταφορικα επομενως) και ενα αλλο αντικειμενο απο ανεξαρτητο πωλητη τι παιζει με τα μεταφορικα για το δευτερο αντικειμενο? Ειναι δωρεαν και αυτα μιας και εχω παραγγειλει ηδη το πρωτο?

Δημοσ.

Οκ ευχαριστω φιλε.

Θα μου σταλουν με ΕΛΤΑ? Πως θα με ειδοποιησουν πως ηρθαν?

Επισης αν παραγγειλω ενα αντικειμενο αξιας ανω των 25 λιρων με πωλητη το amazon (και δωρεαν μεταφορικα επομενως) και ενα αλλο αντικειμενο απο ανεξαρτητο πωλητη τι παιζει με τα μεταφορικα για το δευτερο αντικειμενο? Ειναι δωρεαν και αυτα μιας και εχω παραγγειλει ηδη το πρωτο?

http://www.insomnia.gr/topic/380365-amazoncouk-%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%b1%ce%bd-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%ac%ce%bd%cf%89-%cf%84%cf%89%ce%bd-25/

κι αν δεν βρεις απαντησεις, εδω ειμαστε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...