Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα πολύ ωραίο και δωρεάν πρόγραμμα προσφέρει πλέον η Microsoft για αυτούς που ασχολούνται με τα μαθηματικά .

Πρόκειται για το Mathematics 4 το οποίο οι παλιότερες έκδοσης του ήταν επί πληρωμή αλλά τώρα ευτυχώς για μας είναι δωρεάν .

Το πρόγραμμα είναι για όλους μαθητές , φοιτητές και επαγγελματίες που θέλουν να κάνουν χρήση απλών ή πιο ανώτερων μαθηματικών .

Το πρόγραμμα παρέχει διάφορες δυνατότητες όπως αλγεβρικές εξισώσεις ,τριγωνομετρία ,στατιστική και φυσικά γραφική απεικόνιση σε 2D αλλά και 3D.

To πρόγραμμα είναι διαθέσιμο και για 32bit αλλά και για 64bit και μπορείτε να το κατεβάσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο .

Source.png Πηγή: Technews

Link.png Site: Microsoft Mathematics 4.0

Δημοσ.

Με μία πρόχειρη αναζήτηση, τα freeware προγράμματα μαθηματικών είναι αρκετά, εδώ και πολύ καιρό. Η Microsoft φαίνεται θέλει να αναβαθμίσει το "κοινωνικό προφίλ" της σε καιρούς οικονομικής κρίσης. Δεν καταλαβαίνω γιατί το αρχικό post αποτελεί είδηση, ας μου το εξηγήσει κάποιος.

Για να ρίξει την τιμή των windows ή του office, ούτε λόγος βέβαια. Πού θα πάει, θα φτάσει και εκεί...

Δημοσ.

ΔΕΝ είναι το καλύτερο.

Είναι το καλύτερο open source.

Όποιος μπορεί να βρει το Mathematica ή το Matlab τσάμπα είναι προφανές τι θα προτιμήσει...

-

Δημοσ.

ίσως προσπαθεί να κάνει πιο γνωστό αυτό το πρόγραμμα λανσαροντάς το δωρεάν για να χρεώσει τις επόμενες εκδόσεις.

γτ όχι? παρόλο που ακούγεται λίγο αφελές

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί το αρχικό post αποτελεί είδηση, ας μου το εξηγήσει κάποιος.

Φίλε μου υπάρχουν οι περισσότερο ψαγμένοι και οι λιγότερο ψαγμένοι , εγώ όπως και πολύ άλλοι πιστεύω ανήκω στην δεύτερη κατηγορία και έτσι θεώρησα πως θα ήταν καλο να μάθουν ότι υπάρχει κάτι τέτοιο .

Εγώ το μόνο δωρεάν πρόγραμμα που ήξερα ήταν το Scilab ( παρόμοιο με Matlab ) και αυτό γιατί μας το πρωτινέ η σχολή , το mathematics το κατέβασα το δοκίμασα και είδα ότι είναι αρκετά αξιόλογο οπότε είπα να το κάνω είδηση για να το μάθουν και άλλοι .

Δημοσ.

ΔΕΝ είναι το καλύτερο.

Είναι το καλύτερο open source.

Όποιος μπορεί να βρει το Mathematica ή το Matlab τσάμπα είναι προφανές τι θα προτιμήσει...

-

Α γεια σου.

Παρ' όλ' αυτά, είναι μια καλή κίνηση.

Δημοσ.

Python με numpy και pylab: Δωρεάν και πανισχυρα.

δε μιλάς σοβαρά, πρέπει να γράφεις script για να παρεις τα αποτελέσματα που θέλεις (πχ η λύση ολοκληρώματος), όχι οτι είναι κάτι το φοβερό, αλλά απο τη στιγμή που υπάρχει το Sage, το οποίο προφανώς κάνει χρήση αυτών των modules, και είναι και browse-based, άνετο και πολύ καλό στην οργάνωση και την άνετη χρήση απο πολλαπλούς χρήστες σε τοπικό δίκτυο (και απομακρυσμένο).

Δημοσ.

Οπως και αν εχει, εχει ενδιαφερον η ειδηση, αλλο να διαβαζεις οτι η zizitop εβγαλε δωρεαν προγραμμα μαθηματικων και αλλο ολοκληρη microsoft, ασε που λες πως το παθαν οι απατεωνες!!! Μεχρι και εγω που δεν ασχολουμαι μπορει να το δοκιμαζα ΄-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...