Προς το περιεχόμενο

Windows 7 apo vista

GamerManiac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες μιας και που δεν έχω λεφτά ο φίλος μου μου χάρισε το παλιό pc του με intel core 2 duo 3.06 ktl τώρα το θέμα είναι απο vista home premium που έχει να του περάσω 7αρια;Τα 7 να είναι αυθεντικά η μαύρα και για ποιο λόγο;Θα συναντήσω κάποιο πρόβλημα και τέλος μπορεί να μου δώσει κάποιος έναν οδηγό για το πως θα γίνει η αλλαγή;με τους drivers τι παίζει;

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες μιας και που δεν έχω λεφτά ο φίλος μου μου χάρισε το παλιό pc του με intel core 2 duo 3.06 ktl τώρα το θέμα είναι απο vista home premium που έχει να του περάσω 7αρια;Τα 7 να είναι αυθεντικά η μαύρα και για ποιο λόγο;Θα συναντήσω κάποιο πρόβλημα και τέλος μπορεί να μου δώσει κάποιος έναν οδηγό για το πως θα γίνει η αλλαγή;με τους drivers τι παίζει;

Καταρχήν είτε του θείου βάλεις είτε αυθεντικά είναι το ίδιο πράγμα.. Άμα βάλεις του θείου όταν τελειώσει η εγκατάσταση πρέπει να τα ενεργοποιήσεις.. Η αλλαγή είναι απλή. Μπουτάρεις με το dvd των win 7 κάνεις διαμόρφωση τον σκληρό δίσκο και συνεχίζεις με την εγκατάσταση. Την πλειοψηφία των drives θα την βρούν τα win 7 μόνα τους. Όποιο driver δεν βρεί περνάς χειροκίνητα των vista. Πόση ραμ έχει ?

Δημοσ.

6 gb φιλε απλά σας το λέω Γιατί μέχρι τα xp ξέρω δεν έχω δει καθόλου τα νέα λειτουργικά και δεν έχω ασχοληθεί επίσης Κατι άλλο τι εννοείς διαμόρφωση σκληρού;Μοιρασμα των gb μετατροπή του format του δίσκου τι;

Δημοσ.

6 gb φιλε απλά σας το λέω Γιατί μέχρι τα xp ξέρω δεν έχω δει καθόλου τα νέα λειτουργικά και δεν έχω ασχοληθεί επίσης Κατι άλλο τι εννοείς διαμόρφωση σκληρού;Μοιρασμα των gb μετατροπή του format του δίσκου τι;

Με την διαμόρφωση εννοώ το φορμάτ του σκληρόυ. 6 gb ? Βάλε 7ρια.. Θα πετάει το μηχάνημα. Προσωπικά πιστεύω οτι η εγκατάσταση των 7 είναι πιο εύκολη και απο xp και απο vista.

Δημοσ.

Δεν ξέρω απλά μου την έχουν σπάσει εντελώς τα vista για αυτο το σκέφτηκα το φορμα του δίσκου πως θα το αλλάξω και τέλος μπορείς να μου στείλεις έναν οδηγό για να γίνει η εγκατάσταση βήμα βήμα;Τελος είσαι λινουξακιας;

Δημοσ.

Δεν ξέρω απλά μου την έχουν σπάσει εντελώς τα vista για αυτο το σκέφτηκα το φορμα του δίσκου πως θα το αλλάξω και τέλος μπορείς να μου στείλεις έναν οδηγό για να γίνει η εγκατάσταση βήμα βήμα;Τελος είσαι λινουξακιας;

Οδηγός εδώ:here

Φαίνεται απο το άβαταρ μου ? :P Nαι λινουξάκιας είμαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...