Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για CD/DVD burn??

tsoubes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά...

Ύστερα από πολλών ετών χρήση του Nero (διάφορων εκδόσεων) έφτασα στο σημείο να θέλω να το αντικαταστήσω με κάποιο άλλο αντίστοιχο αλλά ποιό αξιόπιστο σε θέματα λειτουργίας, διότι αντιμετωπίζω κατα καιρούς διάφορα προβλήματα με το προαναφερθέν..

Θα βοηθούσε πιστεύω πολλούς απο εμάς να μάθουμε την γνώμη κ προτάσεις για άλλα προγράμματα σουίτας όπωσ είναι το Nero..

Δεν ξέρω αν είναι χρήσιμο αλλά να αναφέρω εδώ οτι το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιώ ειναι windows 7 64 bit..

Δημοσ.

το imgburn ενδείκνυται μόνο για καψίματα ISO?

Ρωτώ γενικά και για τα υπόλοιπα καψίματα, cd/dvd (audio, mp3, data, video κ.α.) Σουίτα νομίζω το λένε, αν κάνω σωστή χρήση του όρου...

Δημοσ.

το imgburn ενδείκνυται μόνο για καψίματα ISO?

Ρωτώ γενικά και για τα υπόλοιπα καψίματα, cd/dvd (audio, mp3, data, video κ.α.) Σουίτα νομίζω το λένε, αν κάνω σωστή χρήση του όρου...

Γενικά καψίματα κάνει(audio,video,files....). Αν δεις στη σελίδα που σου έδωσα λέει.

Δημοσ.

Γενικά καψίματα κάνει(audio,video,files....). Αν δεις στη σελίδα που σου έδωσα λέει.

οκ ευχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω... δεν πιστεύω να υπάρχει θέμα συμβατότητας στην έκδοση που θα κατεβάσω με τα windows που έχω?

Sorry αν γίνομαι εκνευριστικός με τις ερωτήσεις μου, αλλά έχω ένα θέμα με το laptop μου, δημιουργείται πρόβλημα αν δεν υποστηρίζει κάποιο πρόγραμμα win 7 64 bit..

Απότι κοίταξα στο download, η μόνη επιλογή που υπάρχει είναι στο θέμα της γλώσσας

http://www.imgburn.com/index.php?act=download

Δημοσ.

οκ ευχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω... δεν πιστεύω να υπάρχει θέμα συμβατότητας στην έκδοση που θα κατεβάσω με τα windows που έχω?

Sorry αν γίνομαι εκνευριστικός με τις ερωτήσεις μου, αλλά έχω ένα θέμα με το laptop μου, δημιουργείται πρόβλημα αν δεν υποστηρίζει κάποιο πρόγραμμα win 7 64 bit..

Απότι κοίταξα στο download, η μόνη επιλογή που υπάρχει είναι στο θέμα της γλώσσας

http://www.imgburn.com/index.php?act=download

"ImgBurn supports all the Microsoft Windows OS's - Windows 95, Windows 98, Windows Me, Windows NT4, Windows 2000, Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 2008 and Windows 7 (including all the 64-bit versions). If you use Wine, it should also run on Linux and other x86-based Unixes."

Δημοσ.

Για δωρεάν εναλλακτική για Nero μπορείς να δεις και σε burnaware(free)/cdburnerxp

Αρκετά καλό και αυτό και εξυπηρετεί συγκριτικά με το Imgburn στη δημιουργία data compilations

+1 απο μένα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...