Deponakias Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Αυτο βλεπω,πολυ ακριβα μηχανηματα για αυτα που δινουν... Ισως σκεφτομαι να βαλω 200 ευρω παραπανω να βρω ενα καλο λαπτοπ...
xristoforos89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Αυτο βλεπω,πολυ ακριβα μηχανηματα για αυτα που δινουν... Ισως σκεφτομαι να βαλω 200 ευρω παραπανω να βρω ενα καλο λαπτοπ... Θεωρω πως ειναι η καλυτερη επιλογη.
egw_eimai_re Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Αν το θες μονο γιαυτο τον λογο παρε ενα Nettop!
kostasfalcon Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Ψαξε για κανενα μεταχειρισμενο asus 1101HA
leonidas_fs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Εγω εχω το Asus και ειναι πολυ καλό φιλε..ΤΟ εχω για internet και επεισόδια βλέπω.. πολυ καλό και δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα. Να ξέρεις ομως οτι μετα απο λίγο καιρό δεν δουλεύουν τα κουμπία fn..ειναι θέμα μητρικής..φτιάχνεται ομως.
kostasfalcon Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Εγω εχω το Asus και ειναι πολυ καλό φιλε..ΤΟ εχω για internet και επεισόδια βλέπω.. πολυ καλό και δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα. Να ξέρεις ομως οτι μετα απο λίγο καιρό δεν δουλεύουν τα κουμπία fn..ειναι θέμα μητρικής..φτιάχνεται ομως. Αν αναφερεσαι σε μενα - μια χαρα μου δουλευουν τα fn και το εχω ενα 6μηνο
lexmark Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Εγω εχω το Asus και ειναι πολυ καλό φιλε..ΤΟ εχω για internet και επεισόδια βλέπω.. πολυ καλό και δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα. Να ξέρεις ομως οτι μετα απο λίγο καιρό δεν δουλεύουν τα κουμπία fn..ειναι θέμα μητρικής..φτιάχνεται ομως. since when συμβαίνει αυτό; Εγώ έχω το 1005HA εδώ και ένα χρόνο και παίζουν όλα μια χαρά (να χτυπήσω ξύλο! )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.