Προς το περιεχόμενο

Μια βοήθει για Netbook

alexos25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Ψάχνω να αγοράσω ενα netbook το οποίο το θέλω πιο πολύ για βίντεο(να συνδέεται με τηλεόραση) και Internet.

Εχω βρεί τα 2 παρακάτω μοντελα τα οποία πρέπει να με καλύπτουν

Link

Link

Είμαι λίγο μπερδεμένος όμως και δεν ξέρω πιο απο τα 2 είναι καλύτερο.Μπορείτε να με διαφωτίσετε?

Εννοείται αν έχετε να μου προτείνετε τίποτε άλλο...

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ναι αυτο το εχω προσεξει

Αλλα επειδή το κόστος ανεβαίνει κατα πολύ προτιμώ να βλέπω ταινίες σε κανονική ποιότητα(dvd)

Anyway κατα τα άλλα αξίζει κάποιο απο τα 2?

Δημοσ.

Προσωπικα εχω ακουσει τα καλυτερα για τα asus νετμπουκ.

Καλυτερα να παρεις και ενα εξωτερικο dvd για να βλεπεις απο εκει dvd.

Αρχεια αντε το πολυ μεχρι 700mb να σηκωνει.

Δημοσ.

στο νετμπουκ της asus λογικα εχει ιντελ καρτα γραφικων.με vlc σε ενα compaq mini που εχω, με intel ενσωματωμενη, παιζει τα 720p video μια χαρα (αμα ρυθμισεις το skip loop filter). :rolleyes:

Δημοσ.

Κατι τετοιο χρειαζεσαι..

http://www.skroutz.gr/s/273560/Acer-Aspire-1410-742G25n.html?keyphrase=acer+1410

Σε 720p ταινιες ειναι μια χαρα και χωρις κομπιασματα, βγαζει και hdmi οποτε θα σε καλυψει στο επακρο. Και οσο και αν φαινεται μικρο εχει πολυ δυναμη. :)

Δημοσ.

Κατι τετοιο χρειαζεσαι..

http://www.skroutz.gr/s/273560/Acer-Aspire-1410-742G25n.html?keyphrase=acer+1410

Σε 720p ταινιες ειναι μια χαρα και χωρις κομπιασματα, βγαζει και hdmi οποτε θα σε καλυψει στο επακρο. Και οσο και αν φαινεται μικρο εχει πολυ δυναμη. :)

Με 400ευρω ομως παιρνεις και λαπτοπ!

Δημοσ.

Πάρε το φθηνότερο netbook που θα βρεις. Θα του προσθέσεις άλλο ένα GB RAM kαι με ένα κατοστάρικο ακόμη αγόρασε ένα media player για να βλέπεις ό,τι θες στην τηλεόραση. Καλύτερα έτσι.

Δημοσ.

Με 400ευρω ομως παιρνεις και λαπτοπ!

Truth be told! :) Απλα ισως το μεγεθος ειναι το μονο του κριτηριο και θελει να εχει ενα μηχανηματακι πασπαρτου που να μην μενει πισω σε HD playability. Eχω το συγκεκριμενο (1410) και μου εχει λυσει πολλες φορες τα χερια.

Δημοσ.

Νομιζω οτι πριν απο λιγο καιρο ειχε βγει στην αγορα και αλλο ενα acer με 11.6 οθονη με καλυτερα χαρακτηριστικα.

Αλλα δεν μπορω να βρω πλεον το μοντελο αυτο!

Δημοσ.

Νομιζω οτι πριν απο λιγο καιρο ειχε βγει στην αγορα και αλλο ενα acer με 11.6 οθονη με καλυτερα χαρακτηριστικα.

Αλλα δεν μπορω να βρω πλεον το μοντελο αυτο!

Nαι ξερω ποιο λες μιας και αυτο εχω :) Ειχε βγει το 11.6 με core 2 επανω, με διπλες ονομασιες Aspire παντα (1410 και 1810Τ) με LED οθονες. Πλεον εχουν φυγει απο την αγορα, μιας και ηταν μια περιεργη "γεφυρα" αναμεσα στα netbook απο αποψη ογκου, και κανονικου laptop σε θεμα αποδοσης, και δεν βρηκαν μεγαλη αποδοχη. Ειναι μικρα θηρια παντως Χριστοφορε.. :)

Δημοσ.

το δευτερο δεν ειναι netbook αλλα καποιο προιστορικο μοντελο της ΗΡ νομιζω στις 12 ιντσες.

ισως κανω λαθος αλλα τα χαρακτηριστικα του αυτο λενε. γενικα ειναι πολυ σαπιοι οι ατομ, δεν εχω δουλεψει τον 450,αλλα εν γενη ειναι σαπιοι. για εμενα ειναι κακη αγορα τα νετμπουκ πλεον.χασαν το νοημα τους και ειναι υπερτιμολογημενα

Δημοσ.

...και ειναι υπερτιμολογημενα

Τί πράμα και αυτό! Είχα καιρό να δω τις τιμές τους, μπήκα τώρα με αφορμή το post του TS και έπαθα πλάκα. Το έχουν παρακάνει πια με τις τιμές τους, όντως δεν πολυσυμφέρουν πια.

Δημοσ.

Παιδια επειδη ψαχνομαι και εγω θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει τα λεφτα του για 300 ευρω...

http://www.skroutz.gr/s/289190/Dell-Inspiron-1018.html

Αναλογως την δουλεια που θελεις να κανεις.

Οπως και να εχει,χωρις 2giga ram δεν μπορεις να κανεις τιποτα απολυτως.

Θα σερνεται το νετμπουκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...