Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα λογαριασμού στο Rapidshare

mihalis19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω premium λογαριασμό στο rapidshare και όταν πάω να κατεβάσω απο rapidshare μου βγάζει αυτό το μήνυμα...

RapidPro required!

RapidPro has expired.

Buy now Rapids to extend RapidPro?

Γιατί??? Όταν πάω στο myrapidshare βλέπω ότι έχω 10rapids και traffic 571 649 MB για ποιον λόγο δεν με αφήνει να κατεβάσω??

Δημοσ.

Γιατι χρειάζεσαι άλλα 485rapids (συνολο 495) για να κατεβαζεις για αλλο ενα μηνα

Premium είχες! Τώρα δεν έχεις μέχρι να το ταΐσεις rapids

Δημοσ.

Ναι διάβασα...Οκ μου λύθηκαν οι απορίες....Μάλλον για εμένα τελειώνει το θέμα και ξαναγυρνάω πάλι πίσω στο παλιό καλό log in log out τοy router...Κοροϊδία είναι! Μια διευκρίνηση μπας και γίνεται και δεν το είδα. Γίνεται να εξαγοράσω κάτι άλλο πχ το traffic μου και να το κάνω rapids?? Όχι φαντάζομαι ε??

update: Κάτι που τώρα είδα. Πήρα μια paysafecard των 10 ευρώ και έλεγε ότι θα έχω για 9,95 ευρώ 1000 rapids.Όμως στα στατιστικά λέει ότι έχω 515 . Γιατί??

Δημοσ.

γιατι ειμαι dj και επειδη τωρα εχω εξεταστικη χανω χρονο με το να μην μπορω να κατεβαζω παραλληλα και να καθομαι να κανω συνεχεια reset ip.! μην ανησυχεις θα το στειλω με το που τελειωσω και εξεταστικη.. δε καταλαβα τι μου ειπες σαν απαντηση σε αυτο που ρωτησα ομως.!! :-)

Δημοσ.

Δεν ανησυχώ,είναι δικό σου θέμα..απλά απορώ τι κατεβάζεις γιατί πλέον ελάχιστοι το χρησιμοποιούν.

anyway,αυτό που είπα σαν απάντηση είναι πως λογικά σου πήρε 495 rapids και σου ανανέωσε αυτόματα τη συνδρομή για ένα μήνα.

Όσον αφορά τη πρώτη σου ερώτηση,ούτε εγώ το φαντάζομαι(χωρίς να το έχω ψάξει δηλαδή)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...