EliasKir Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 και πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό; :S Δεν νομιζω να ειναι κατι που διορθωνεται (εκτος κι αν ξηλωσεις τα καλωδια απο τους τοιχους και βαλεις θωρακισμενα μαλλον). Εγω ειχα σκεφτει για αυτα τα πολυπριζα που σταθεροποιουν τασεις αλλα δεν το δοκιμασα.
maparios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 μπορείς να μου δώσεις ένα λίνκ απο ένα τέτοιο πολύπριζο; απο τιμές τι λέει; έχει καταντήσει σπαστικο αυτό το τακ τακ..
piomenos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ τα είχα πάνω σε τέτοιο πολύπριζό (http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Surge-Protectors/Surge-Protectors/APC-Plug-Safe-8X-Tv-PF8VNT3-GR-TEL.htm) και δεν είδα καμία διαφορά .
pittas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπον για τσεκαρετε μηπως ειναι απο την καρτα ηχου της μητρικης που 9 στις 10 φορες ειναι ισα ισα για κανενα παιχνιδι κι οχι για πολλα πολλα Ειχα το ιδιο προβλημα με εσας με μικρα ηχεια , τα οποια ηταν και αρκετα παλια...ε λεω θα τα αλλαξω, παω και παιρνω τα 530 παλι το ιδιο χρακ τσακ και λοιπα. Τρελλαθηκα , δοκιμασα με ενα παλιοτερο κομπιουτερ που ειχε επανω μια παλια audigy 2 και παιζανε τελεια , και τα παλια ηχεια και τα καινουρια. Τελικα πηρα και μια καρτα ηχου asus d1 και ησυχασα.
maparios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 και γώ μια asus θα πάρω..παίζει να διοθωθεί;
xepo13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 +1 απο μενα για την αλλαγη καρτα ηχου. Προτιμησε creative πολυ καλη εταιρεια σε θεματα ηχου βεβαια και η asus ειναι αξιοπιστη . λογω ηχειων παρε καρτα ηχου 5.1 για να καταλαβεις την αισθηση 5.1!!
pittas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Σορρυ αλλα δεν προτεινω σε ΚΑΝΕΝΑ να αγορασει καρτες ηχου creative Εχω ηδη 2 σε αχρηστια λογω της αισχρης μη υποστηριξης σε θεματα driver. Δεν της τους τα εξηγησαν καλα εκει στην creative οτι καθε φορα που θα βγαινει νεο λειτουργικο θα πρεπει να παιρνουμε και νεα καρτα ηχου. Asus dx η d1 παρε και θα με θυμηθεις
xepo13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Σορρυ αλλα δεν προτεινω σε ΚΑΝΕΝΑ να αγορασει καρτες ηχου creative Εχω ηδη 2 σε αχρηστια λογω της αισχρης μη υποστηριξης σε θεματα driver. Δεν της τους τα εξηγησαν καλα εκει στην creative οτι καθε φορα που θα βγαινει νεο λειτουργικο θα πρεπει να παιρνουμε και νεα καρτα ηχου. Asus dx η d1 παρε και θα με θυμηθεις εγω δν ειχα ποτε προβλημα driver και την εχω εδω και 5 χρονια...τεσπα οποια θελεις διαλξε και ελπιζω να σου λυθει το προβλημα με τον ηχο maparios.
maparios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 είμαι 99% σίγουρος πως φταίει το ρεύμα..γιατι πρώτον διάβασα σε ένα φόρουμ πως κάτι γίνετε με τις τάσεις..και δεύτερων κάθε φορά που ανάβω-σβήνω την λαμπα του μπάνιου,ακούγετε αυτο το χράκ! παρήγγειλα την καρτα ήχου,για να δούμε..
maparios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 πήρα την Asus DG.. φυσικά και κατάλαβα την διαφορά του ήχου σε σχέση με την onboard.. 100 φορες καλύτερος.. απλά,το πρόβλημα δεν διορθώθηκε..θα δοκιμάσω τώρα και με πολύπριζο που σταθεροποιεί τάσεις να δούμε..
xristoforos89 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Παιδες απορια! Ειχα αγορασει τα ηχεια αυτα στην προσφορα του Ιανουαριου για μια φιλη. Θελει λοιπον να τα συνδεσει σε λαπτοπ. Το 90% των σημερινων λαπτοπ υποστηριζουν 2.1 συνηθως ηχεια..σωστα; Εε και αυτη οταν τα συνδεει παιζουν τα 2 ηχεια και το σαμπ. Για να δουλεψουν ολα τα ηχεια, πρεπει να παρω το ανταπτορα που εχει μεσα, να παρω και καλωδιο rca σε mini jack, και θα δουλεψουν σωστα ολα; Το εχει δοκιμασει καποιο παιδι σε λαπτοπ ή σε τηλεροαση; Μην αγοραζει τσαμπα το καλωδιο και δεν κανει. Θενξ! Μιλαω για αυτο το καλωδιο: http://joday.free.fr/images/hw/mini-jack_rca.jpg
gdimoulas7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Το ειχα δοκιμασει στη τηλεοραση εγω και επαιζαν ολα,απλα δε δουλευαν σαν 5.1 επαιζαν δηλαδη ολα μαζι το ιδιο.Τωρα στο λαπτοπ ισως και να υπαρχει επιλογη δε το ξερω.
maparios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Και εγώ σε τηλεόραση τα δοκίμασα με τον αντάπτορα που είχε μέσα..
xristoforos89 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Πως τα συνδεσατε με τον ανταπτορα; Πηρατε το καλωδιο που αναφερω στο λινκ και το βαλατε στη θυρα των ακουστικων;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.