Προς το περιεχόμενο

Ηχεία X-530 5.1 LOGITECH 970114-1914

Lalakis-3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό; :S

Δεν νομιζω να ειναι κατι που διορθωνεται (εκτος κι αν ξηλωσεις τα καλωδια απο τους τοιχους και βαλεις θωρακισμενα μαλλον). Εγω ειχα σκεφτει για αυτα τα πολυπριζα που σταθεροποιουν τασεις αλλα δεν το δοκιμασα.

Δημοσ.

Λοιπον για τσεκαρετε μηπως ειναι απο την καρτα ηχου της μητρικης που 9 στις 10 φορες ειναι ισα ισα για κανενα παιχνιδι κι οχι για πολλα πολλα

Ειχα το ιδιο προβλημα με εσας με μικρα ηχεια , τα οποια ηταν και αρκετα παλια...ε λεω θα τα αλλαξω, παω και παιρνω τα 530 παλι το ιδιο χρακ τσακ και λοιπα.

Τρελλαθηκα , δοκιμασα με ενα παλιοτερο κομπιουτερ που ειχε επανω μια παλια audigy 2 και παιζανε τελεια , και τα παλια ηχεια και τα καινουρια.

Τελικα πηρα και μια καρτα ηχου asus d1 και ησυχασα.

Δημοσ.

+1 απο μενα για την αλλαγη καρτα ηχου. Προτιμησε creative πολυ καλη εταιρεια σε θεματα ηχου βεβαια και η asus ειναι αξιοπιστη . λογω ηχειων παρε καρτα ηχου 5.1 για να καταλαβεις την αισθηση 5.1!!

Δημοσ.

Σορρυ αλλα δεν προτεινω σε ΚΑΝΕΝΑ να αγορασει καρτες ηχου creative

Εχω ηδη 2 σε αχρηστια λογω της αισχρης μη υποστηριξης σε θεματα driver.

Δεν της τους τα εξηγησαν καλα εκει στην creative οτι καθε φορα που θα βγαινει νεο λειτουργικο θα πρεπει να παιρνουμε και νεα καρτα ηχου.

Asus dx η d1 παρε και θα με θυμηθεις

Δημοσ.

Σορρυ αλλα δεν προτεινω σε ΚΑΝΕΝΑ να αγορασει καρτες ηχου creative

Εχω ηδη 2 σε αχρηστια λογω της αισχρης μη υποστηριξης σε θεματα driver.

Δεν της τους τα εξηγησαν καλα εκει στην creative οτι καθε φορα που θα βγαινει νεο λειτουργικο θα πρεπει να παιρνουμε και νεα καρτα ηχου.

Asus dx η d1 παρε και θα με θυμηθεις

εγω δν ειχα ποτε προβλημα driver και την εχω εδω και 5 χρονια...τεσπα οποια θελεις διαλξε και ελπιζω να σου λυθει το προβλημα με τον ηχο maparios.

Δημοσ.

είμαι 99% σίγουρος πως φταίει το ρεύμα..γιατι πρώτον διάβασα σε ένα φόρουμ πως κάτι γίνετε με τις τάσεις..και δεύτερων κάθε φορά που ανάβω-σβήνω την λαμπα του μπάνιου,ακούγετε αυτο το χράκ!

παρήγγειλα την καρτα ήχου,για να δούμε..

Δημοσ.

πήρα την Asus DG.. φυσικά και κατάλαβα την διαφορά του ήχου σε σχέση με την onboard.. 100 φορες καλύτερος.. απλά,το πρόβλημα δεν διορθώθηκε..θα δοκιμάσω τώρα και με πολύπριζο που σταθεροποιεί τάσεις να δούμε..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδες απορια!

Ειχα αγορασει τα ηχεια αυτα στην προσφορα του Ιανουαριου για μια φιλη.

Θελει λοιπον να τα συνδεσει σε λαπτοπ.

Το 90% των σημερινων λαπτοπ υποστηριζουν 2.1 συνηθως ηχεια..σωστα;

Εε και αυτη οταν τα συνδεει παιζουν τα 2 ηχεια και το σαμπ.

Για να δουλεψουν ολα τα ηχεια, πρεπει να παρω το ανταπτορα που εχει μεσα, να παρω και καλωδιο rca σε mini jack,

και θα δουλεψουν σωστα ολα;

Το εχει δοκιμασει καποιο παιδι σε λαπτοπ ή σε τηλεροαση;

Μην αγοραζει τσαμπα το καλωδιο και δεν κανει.

Θενξ!

Μιλαω για αυτο το καλωδιο: http://joday.free.fr/images/hw/mini-jack_rca.jpg

Δημοσ.

Το ειχα δοκιμασει στη τηλεοραση εγω και επαιζαν ολα,απλα δε δουλευαν σαν 5.1 επαιζαν δηλαδη ολα μαζι το ιδιο.Τωρα στο λαπτοπ ισως και να υπαρχει επιλογη δε το ξερω.

Δημοσ.

Πως τα συνδεσατε με τον ανταπτορα;

Πηρατε το καλωδιο που αναφερω στο λινκ και το βαλατε στη θυρα των ακουστικων;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...