Προς το περιεχόμενο

Ηχεία X-530 5.1 LOGITECH 970114-1914

Lalakis-3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

45 ευρό τα είχα πάρει απο το eshop πολύ προ Όλι Ρεν εποχής.

Ούτε προσφορά ούτε τπτ τότε τόσο είχαν.

Απο τότε τα εχω πάνω κάτω 4 χρόνια. Τα ηχειά είναι σκυλιά και δεν παθαίνουν τπτ με άπειρες κολοτούμπες και άσχημα πεσίματα.

Επίσης το support της logitech είναι απο άλλο πλανήτη.

Σου αντικαθιστούν μέσα στην βδομάδα ότι εχει πρόβλημα και σου αφήνουν και το παλιό!!!

Αντικαθιστούν ακόμα και να εχει λήξη η εγγύηση αν είσαι σχετικά κοντά στην λήξη της, δηλαδή υπολογίστε μισό με ενα χρόνο παρααπάνω εγγύηση!!!

Αλλά δεν είναι μουσικά ειδικά το μπάσο το μόνο που κάνει είναι να μπουμάρει.

Ούτε θα γκρεμίσει φυσικά κανά διαμέρισμα.

Πρόσφατα σε παρτάκι που έγινε έπαιζαν με τέτοια και στην αυλή εξω απο το σπίτι με κλειστή την πόρτα του σπιτιού δεν ακουγόντουσν καλά καλά.

Η αστυνομία δεν έκανε τον κόπο φυσικά να περάσει παρόλο που έπαιζαν στο 80% της έντασης τους όλο το βράδυ με κάποια παραμόρφωση βεβαίως βεβαίως. :-D :-D :-D

Μέσα στο σπίτι γέμιζαν άνετα ενα χώρο 60 τετραγωνικών με άχρωμα μπαμπα μπούπα.

Παρόλα αυτά σε αυτά τα λεφτά δεν παίζει κάτι καλύτερο οπότε χτυπάτε μ΄νο και μόνο για το καλούτσικο 5,1 που δίνει στις ταινίες που το υποστηρίζουν.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πολύ αργό site, εκνευριστικά αργό θα έλεγα...

Δεν φορτώνει με τίποτα...

ποιά είναι η τιμή ; ( δεν την αναφέρει στον τίτλο)

Δημοσ.

45 ευρό τα είχα πάρει απο το eshop πολύ προ Όλι Ρεν εποχής.

Ούτε προσφορά ούτε τπτ τότε τόσο είχαν.

Απο τότε τα εχω πάνω κάτω 4 χρόνια. Τα ηχειά είναι σκυλιά και δεν παθαίνουν τπτ με άπειρες κολοτούμπες και άσχημα πεσίματα.

Επίσης το support της logitech είναι απο άλλο πλανήτη.

Σου αντικαθιστούν μέσα στην βδομάδα ότι εχει πρόβλημα και σου αφήνουν και το παλιό!!!

Αντικαθιστούν ακόμα και να εχει λήξη η εγγύηση αν είσαι σχετικά κοντά στην λήξη της, δηλαδή υπολογίστε μισό με ενα χρόνο παρααπάνω εγγύηση!!!

Αλλά δεν είναι μουσικά ειδικά το μπάσο το μόνο που κάνει είναι να μπουμάρει.

Ούτε θα γκρεμίσει φυσικά κανά διαμέρισμα.

Πρόσφατα σε παρτάκι που έγινε έπαιζαν με τέτοια και στην αυλή εξω απο το σπίτι με κλειστή την πόρτα του σπιτιού δεν ακουγόντουσν καλά καλά.

Η αστυνομία δεν έκανε τον κόπο φυσικά να περάσει παρόλο που έπαιζαν στο 80% της έντασης τους όλο το βράδυ με κάποια παραμόρφωση βεβαίως βεβαίως. :-D :-D :-D

Μέσα στο σπίτι γέμιζαν άνετα ενα χώρο 60 τετραγωνικών με άχρωμα μπαμπα μπούπα.

Παρόλα αυτά σε αυτά τα λεφτά δεν παίζει κάτι καλύτερο οπότε χτυπάτε μ΄νο και μόνο για το καλούτσικο 5,1 που δίνει στις ταινίες που το υποστηρίζουν.

Οπως τα περιγραφεις μαλλον εχεις καποια καρτα ηχου που εχει κοστος υλοποιησης 2 ευρω.

Τα ηχεια ειναι παραπανω απο αξιοπρεπη με μια καρτα ηχου της προκοπης

Δημοσ.

Ρε παιδιά για δείτε λίγο, μάλλον παίζει κανονικά τώρα..Πριν που προσπαθούσα να βάλω παραγγελία μου έβγαζε error. Τώρα κυριλέ φαίνεται.

Δημοσ.

Οπως τα περιγραφεις μαλλον εχεις καποια καρτα ηχου που εχει κοστος υλοποιησης 2 ευρω.

Τα ηχεια ειναι παραπανω απο αξιοπρεπη με μια καρτα ηχου της προκοπης

Με την ενσωματωμένη της μητρικής παίζαν, παίζουν και θα παίζουν.

Σιγά μη σκάσω λεφτά για κάρτα σε τέτοια ηχεία...

Δημοσ.

παιδια μη ξεχνατε οτι καποια παρτιδα απο τα συγκεκριμενα ειχαν προβλημα popping sound το οποιο δεν ηταν κατι ιδιαιτερο αλλα σιγουρα ειναι πολυ σπαστικο.Εγω ειχα αυτο το προβλημα αλλα με το κορυφαιο after sales ths logitech μου τα πηραβν πισω και μου πιστωσαν το ποσο(με το οποιο και πηρα τα 540 οποτε ολα οκ.Παντως τα ηχεια απλα αξιοπρεπη μην περιμενετε κατι φοβερο(αν και εμενα μου φαινεται οτι τα 530 εχουν καλυτερο μπασο απο τα 540 που βαραει κατω).

Δημοσ.

Στα λεφτα τους τα 530 κ τα 540 δυσκολα τα φτανουνε αλλα ηχεια!

Ευτυχισμένος κάτοχος τον 540 εδω κ +2 χρόνια που ονειρεύεται τα Z5500 :mrgreen:

Δημοσ.

Με την ενσωματωμένη της μητρικής παίζαν, παίζουν και θα παίζουν.

Σιγά μη σκάσω λεφτά για κάρτα σε τέτοια ηχεία...

Ε ενταξει μια χαρα παιζουν με καρτα ηχου της προκοπης οπως σου ειπα. Αξιοπρεπης καρτα δεν σημαινει σκαω 200 ευρω και παιρνω οτι βρω μπροστα μου. Με 50-90 ευρω παιρνει κανεις σημερα καρτα που τα βγαζει περα ακομα και για ημιεπαγγελματικη χρηση (asus dx πχ)

Mε onboard καρτα , καλα ξεμπερδεματα , λογικο ειναι να ακους κλαπατσιμπαλα και βουισματα και "στο 80% της εντασης να μην ακουγεται τιποτα εξω απο το σπιτι"

Γενικα υπαρχει μια τελειως λαθος αντιληψη οτι με την onboard θα εχει καποιος τον ιδιο ηχο σε συγκριση με μια καρτα της προκοπης , οταν μιλαμε για φτηνα ηχεια.

δεν ειναι αληθεια και σε προκαλω να δοκιμασεις τα ηχεια σου που τοσο κοροιδευεις με μια καρτα που δεν κοστιζει 2 ευρω και δεν ειναι ενσωματωμενη στο board

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...