superrambo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Καθε φορα που παω να αντιγραψω καποιο αρχειο απο τον σκληρο δισκο στον εξωτερικο δισκο μου λαμβανω το εξης μηνυμα (Δεν ειναι δυνατη η αναγνωση απο το αρχειο η' το δισκο προελευσης) και οποτε δεν μπορω να κανω καμια μεταφορα η' αντιγραφη αρχειου.Αντιθετα δεν υπαρχει προβλημα με μεταφορα αρχειων απο τον εξωτερικο στον κανοπνικο δισκο..Επισης δεν ξερω ισως ειναι ασχετο αλλα να το αναφερω λαμβανω και ενα μηνυμα τελευταια για καποια συσκευη pci που δεν εχει εγκατασταθει.Δεν εχω προσθεσει υλικο σε καμια θυρα και φυσικα εβαλα τους drivers πλην καρτας γραφικων αλλα τιποτα..Παει καπου το μυαλο σας?
lexmark Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέγεθος των αρχείων που θες να μεταφέρεις; Σύστημα; Λειτουργικό Είναι εγκατεστημένοι όλοι οι drivers (δεξί κλικ στο "ο υπολογιστής μου" - διαχείριση - διαχείριση συσκευών) Και... τι εννοείς όταν λες "εβαλα τους drivers πλην καρτας γραφικων";
superrambo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Το μεγεθος αρχειων ειναι απο λιγα mb μεχρι gb δηλαδη οποιοδηποτε μεγεθος και να εχει δεν μεταφερεται,δεν αντιγραφεται.Λειτουργικο Vista Ultimate 64Bit.Μου βγαζει οτι μια συσκευη pci δεν εχει εγκατασταθει ενω δεν εχω κανει προσφατο περασμα λειτουργικου η' γενικοτερα δεν εχω βαλει κατι εξτρα εδω και πολυ καιρο.Επισης η διαχείριση συσκευών δεν μπορει να κανει εγκατασταση της συσκευης ειτε χειροκινητα ειτε μεσο διαδικτυου..
kajwbtfe Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Για δοκιμασε και με το teracopy να αντιγραψεις κατι.
superrambo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Το δοκιμασα και αυτο αλλα στην μεταφορα αρχειων μου βγαζει σφαλματα..Συνδεσα αλλον ενα δισκο sata και η μεταφορα αρχειων μεταξυ τους ειναι μια χαρα.Σκαναρισα και ολα οκ οποτε κατι αλλο φταιει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.