Προς το περιεχόμενο

Ποια απο τις τρεις?

ektor12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η παλια καλη μου hitachi τα επαιξε η δολια μετα απο 10 χρονια ατελειωτης λειτουργειας ,οποτε ηρθε η ωρα να περασω και εγω σε Lcd.Κοιταξα και κατεληξα σ΄αυτες 1- LG E2260T-PN LED Monitor 21.5' 2-Samsung SM-BX2231 LED Monitor 21,5''και 3- Samsung SM-P2270HD LCD TV-Monitor 21.5''αν και ειναι και tv.

Ολες οι γνωμες και οι υποδειξεις δεκτες.(ορια 200 ευρω ,χρηση οχι games)

Δημοσ.

αν μπορείς να υπερβείς το όριό σου κατά 12€

http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=10596

με κλειστά τα μάτια...η ποιότητα απεικόνησης είναι πολύ καλύτερη!ψάξε στο forum έχει κ δικό της thread!

Αν δεν μπορείς...έλα μωρε 12€ είναι,αξίζει την υπέρβαση,είναι επένδυση!

Δημοσ.

νομιζω οτι το κοντραστ που δεινουν οι οθονες led ειναι πολυ πιο ισχυρο ,περα απο την μειωση της καταναλωσης.παντος με την dell δεν ειχα ποτε επαφη(nec,hitachi,eizo και Lg τις εχω ζησει απο πρωτο χερι)και θα τις κοιταξω αν τις βρω (δεν ειμαι αθηνα δυστηχως).εκεινο ομως που ενδιαφερει ειναι η ευκρινεια που κατα την γνωμη μου ειναι και λιγο υποκειμενικο το θεμα.φυσικα και δεν τιθεται ζητημα για 10 και 20 ευρω.

Δημοσ.

έχουν ειπωθεί πάρα πολλά εδώ κ όλα θετικά,άμα τα διαβάσεις θα την πάρεις με κλειστά μάτια!

είναι ό,τι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα!!!!!!!!

Δημοσ.

έχουν ειπωθεί πάρα πολλά εδώ κ όλα θετικά,άμα τα διαβάσεις θα την πάρεις με κλειστά μάτια!

είναι ό,τι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα!!!!!!!!

+1 ευτυχής κάτοχος. :P

Bασικά πρέπει να είναι η οθόνη του 50+% των άγρυπνων.

(Μου φαίνεται ότι έχουμε παίξει κάποιο ρόλο και στον καθορισμό της τιμής της καθώς πρόκειται για best buy στις 23") :lol:

Δημοσ.

ισχυει,και γω την πηρα στην κοπελα μου...

(αν και σκεφτομαι να παω ενα βραδυ και να της την αλλαξω με την δικη μου(ΤΝ) και να τηε πω ειναι καλυτερη :devil: )

• Super Moderators
Δημοσ.

νομιζω οτι το κοντραστ που δεινουν οι οθονες led ειναι πολυ πιο ισχυρο

dynamic contrast(ταινίες), κοινώς who gives a shit...

Δημοσ.

(αν και σκεφτομαι να παω ενα βραδυ και να της την αλλαξω με την δικη μου(ΤΝ) και να τηε πω ειναι καλυτερη :devil: )

Μην το σκέφτεσαι κάντο, χαμένη πάει. Στη δικιά μου ότι οθόνη και να βάλλω μπροστά της, ίδια της φαίνεται.

Δημοσ.

είμαι ευτυχής κάτοχος της Viewsonic VA2231w-LED.

θεωρώ ότι 200+ ευρώ είναι πολλά, όταν υπάρχει αυτή στα ~130.

Εκτός κι αν κάποιος είναι super απαιτητικός πράγμα δεκτό και σεβαστό.

Δημοσ.

κάτι τύποι σαν εσένα καταστρέφουν εμάς τους υπόλοιπους και μετά οι γυναίκες ζητάν απο όλους μας ακριβά δώρα... :P

είμαι ευτυχής κάτοχος της Viewsonic VA2231w-LED.

θεωρώ ότι 200+ ευρώ είναι πολλά, όταν υπάρχει αυτή στα ~130.

Εκτός κι αν κάποιος είναι super απαιτητικός πράγμα δεκτό και σεβαστό.

θα διαφωνίσω διότι πέρα απο την καλύτερη απεικόνιση η οθόνη είναι εξάρτημα που το κρατάς άνετα 5+ χρόνια και όχι

vga που την αλλάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι οπότε αξίζουν τα 210

Δημοσ.

βλεπω οτι ολοι επιμενεται για την dell οποτε μαλλον θα ακολουθησω την συμβουλη σας .Ευχαριστω ολα τα παιδια που μπηκαν στον κοπο να με βοηθησουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...