Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα που να μικραίνει φωτογραφίες;

katina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

δεν ξέρω αν έχετε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα. Τώρα με τις νέες φωτογραφικές μηχανές οι φωτογραφίες έχουν μέγεθος 4-5 mb. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να μετατρέπει μαζικά τις φωτογραφίες σε μερικά kb αυτόματα(γιατί θέλω να ανέβουν σε website);

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

μπορεις να μικρυνεις το μεγεθος τους με τα περισσοτερα προγραμματα προβολης φωτογραφιων

η θελεις να φαινονται στην αναλυση που τις τραβηξες?

Δημοσ.

Απλά να μικραίνει. Εφόσον θα μικραίνει θα αλλάζει και η ανάλυση. Το ξέρω πως μπορώ εύκολα να μικρύνω μία φωτογραφία (ακόμη και από τη ζωγραφική), αλλά δεν μπορώ να το κάνω για κάθε μία φωτογραφία για 200 φωτογραφίες.

Ψάχνω να βρω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να τα κάνει αυτόματα.

Ευχαριστώ πολύ πάντως.

Δημοσ.

Γενικά να ξέρεις οτι ψάχνεις το resize.Όπως είπαν και παραπάνω τα περισσότερα προγράμματα προβολής το κάνουν αυτό.Τώρα αν θές να ψαχτείς και λίγο περισσότερο τότε δες το irfan view.Απλό και αποτελεσματικό! ;)

Δημοσ.

Καλημέρα.

Θα σου πρότεινα το Faststone Photo Resizer.

Μικρό σε μέγεθος και απαιτήσεις , διαθέτει και portable έκδοση και διευκολύνει τις μαζικές μετατροπές.

FSResizerScreenShot.jpg

Το χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Δημοσ.

irfan view

δωρεαν, γρηγορο ελαφρυ και με εκπληκτικό batch resize

+1

κατά τη γνώμη μου το καλύτερο free πρόγραμμα για προβολή και ελαφριά επεξεργασία. Δοκίμασέ το οπωσδήποτε!

Δημοσ.

Δεν χρειάζται καν να κατεβάσεις πρόγραμμα.Μέσα από τη Ζωγραφική των Windows επιλέγεις Εικόνα-Αυξομείωση/Παραμόρφωση και ορίζεις πόσο % ποσοστό θες να μειωθεί η εικόνα σε μήκος και σε πλάτος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...