katina Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σας, δεν ξέρω αν έχετε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα. Τώρα με τις νέες φωτογραφικές μηχανές οι φωτογραφίες έχουν μέγεθος 4-5 mb. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να μετατρέπει μαζικά τις φωτογραφίες σε μερικά kb αυτόματα(γιατί θέλω να ανέβουν σε website); Ευχαριστώ πολύ
vasilisga Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 μπορεις να μικρυνεις το μεγεθος τους με τα περισσοτερα προγραμματα προβολης φωτογραφιων η θελεις να φαινονται στην αναλυση που τις τραβηξες?
katina Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Απλά να μικραίνει. Εφόσον θα μικραίνει θα αλλάζει και η ανάλυση. Το ξέρω πως μπορώ εύκολα να μικρύνω μία φωτογραφία (ακόμη και από τη ζωγραφική), αλλά δεν μπορώ να το κάνω για κάθε μία φωτογραφία για 200 φωτογραφίες. Ψάχνω να βρω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να τα κάνει αυτόματα. Ευχαριστώ πολύ πάντως.
isay Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 irfan view δωρεαν, γρηγορο ελαφρυ και με εκπληκτικό batch resize
papaniki Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Γενικά να ξέρεις οτι ψάχνεις το resize.Όπως είπαν και παραπάνω τα περισσότερα προγράμματα προβολής το κάνουν αυτό.Τώρα αν θές να ψαχτείς και λίγο περισσότερο τότε δες το irfan view.Απλό και αποτελεσματικό!
gvarth Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα. Θα σου πρότεινα το Faststone Photo Resizer. Μικρό σε μέγεθος και απαιτήσεις , διαθέτει και portable έκδοση και διευκολύνει τις μαζικές μετατροπές. Το χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος.
pp6210 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 irfan view δωρεαν, γρηγορο ελαφρυ και με εκπληκτικό batch resize +1 κατά τη γνώμη μου το καλύτερο free πρόγραμμα για προβολή και ελαφριά επεξεργασία. Δοκίμασέ το οπωσδήποτε!
katina Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Η portable έκδοση ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη!
tarantules Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δεν χρειάζται καν να κατεβάσεις πρόγραμμα.Μέσα από τη Ζωγραφική των Windows επιλέγεις Εικόνα-Αυξομείωση/Παραμόρφωση και ορίζεις πόσο % ποσοστό θες να μειωθεί η εικόνα σε μήκος και σε πλάτος
parsifal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δεν χρειάζται καν να κατεβάσεις πρόγραμμα.Μέσα από τη Ζωγραφική των Windows... Έχει το MS Paint batch mode... ;
nikomas50 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 http://dvdvideosoft.com/download/FreeImageConvertAndResize.exe free, μικρό και ταχύτατο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.