Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Οθόνης

trelofanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αλλαξω οθονη για το pc και εχω μερικες απορίες....

1)Η μεγιστη αναλυση που μπορεις να παιξεις ενα παιχνιδι εχει να κανει με την καρτα γραφικων ή και την οθονη???Θελω να πω μολις εκανα αναβαθμιση και μπαιζω το call of duty σε max resolution 1680x1050 οση δηλαδη και η μεγιστηα αναλυση της οθονης μου.....η καρτα σαφως υποστηριζει και παραπανω αλλα στα settings του παιχνιδιου μου βγαζει μεγιστη 1680χ1050....αυτο γιατι μεχρι τοσο μπορει η οθονη μου να τρεξει???

2)Σκεφτομαι να παρω οθονη με full hd αναλυση(1980χ1050) και χρονο αποκρισης (2ms) καθως θα παιζω και παιχνιδια.....πρεπει σαυτα που θα κοιταζω να δω και η οθονη να εχει συνδεσιμοτητα HDMI??

Eννοω οτι η καρτα γραφικων μου εχει εξοδο hdmi οποτε για να εχω κυριολεκτικα full hd(σε παιχνιδια και ταινιες) πρεπει να χει η οθονη hdmi ή η υψηλη αναλυση ¨περναει" και με dvi????

3)Τελος να πω οτι ειμαι αναμεσα σε philips και lg...philips γιατι εχει ποιοτητα κατασκευης και η τηλεοραση στο σπιτι μου ειναι 37 philips lcd ampilied και ειναι ΤΗΛΕΟΡΑΣΑΡΑ και lg γιατι δινει εγγυηση 0 καμμενων pixel για 3 χρονια και γενικα τη θεωρω designατη και best value for money....εσεις τι θα διαλεγατε??

Ευχαριστω πολυ!!! :rolleyes:

Δημοσ.

1)και τα δυο ,αλλα το κυριοτερο να σηκώνει η κάρτα που θες την αναλυση που θες

2)1920 x 1080 υπαρχει,1920 x 1200 υπαρχει, 1980 x 1050 δεν υπάρχει.

ο χρονος αποκρισης πρακτικα ειναι κατι που δεν θα σε νοιάζει.

Σχεδον ολα τα καινουργια μοντελα περνουν HDMI

ΗD περναι φυσικα και απο την DVI.

3)πες ποσα λεφτα και για ποσες ιντσες σκεφτεσαι να δουμε...τι υπάρχει σε Philips & Lg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...