SOCRATIS1000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα παιδια.Εβαλε η αδερφη μου ενα στικακι παλιο με κατι φωτος μεσα ,και γεμισε το pc virus[4 στο συνολο] Το Kaspersky του εχει βρει ,αλλα ειναι ανικανο να τους διαγραψει[μονο ignore μου λεει,και η κοκκινη λυχνια συνεχιζει να αναβει].Πως τους αφαιρουμε? Ενας ειναι worm sal.xls Αλλος worm bougaa.scr Αλλος worm zsgut.exe και αλλος trojan 9b9w3.exe
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δοκιμασε με το live cd του kaspersky.Βοοt,update και scan.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Κανει δουλεια αυτο?Δοκιαμσα και με το superantispyware,διεγραψε καποιους αλλα το kaspersky συνεχιζει να βλεπει τους ιδιους
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Κανει δουλεια αυτο?Δοκιαμσα και με το superantispyware,διεγραψε καποιους αλλα το kaspersky συνεχιζει να βλεπει τους ιδιους Γιατι δεν δοκιμαζεις?Η διαφορα με οποιοδηποτε προγραμμα δοκιμασεις μεσα απο τα windows, ειναι πως ο ιος δεν μπορει να επηρρεασει το live cd.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον,εγω εχω το kaspersky internet security 2011.Κατεβασα το live cd,το 10 ομως[το 11 δεν το βρηκα καπου],μπουταρα,εκανα σκαν,και δεν βρηκε τιποτα Μπηκα ξανα στα windows ,και παλι το κασπερσκυ λεει οτι εχει βρει ιους,και εχει κοκκινη ενδειξη.WTF?
nikomas50 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Γιατί δεν αντιγράφεις τις φωτογραφίες από το στικάκι και να του κάνεις στη συνέχεια format?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Το στικακι το εχω αφαιρεσει ειδη.Απλα ακομα υπαρχει ιος στο pc.Ετσι λεει το κασπερσκυ,το live cd παντως δεν βρισκει τιποτα.
TheELF Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Το στικακι το εχω αφαιρεσει ειδη.Απλα ακομα υπαρχει ιος στο pc.Ετσι λεει το κασπερσκυ,το live cd παντως δεν βρισκει τιποτα. 1.Είσαι σίγουρος ότι κάνει update; 2.Αν δεν κάνει update ή αν θες, δοκίμασε και αυτό Avira AntiVir Rescue System που ενημερώνεται καθημερινά.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Upadate εκανε κανονικα.Θα δοκιμασω και αυτο και βλεπουμε,αλλιως φορματ.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Το έβαλα τα αβιρα αλλα δεν μου κάνει update. Resolve host name professional .avira-update.com failed error name or service unknown. Αποτι ειδα ,πισω απο το pc δεν αναβε ,η λυχνια του ethernet,παντως εκαενα σκαν και βρηκε 15 ,που τους διεγραψε ολους.Μπουταρα παλι ,αλλα το κασπερσκυ δειχνει παλι οτι εχει virus.Μηπως ειναι λαθος ενδειξη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.