Προς το περιεχόμενο

Διαγραφη Virus απο pc

SOCRATIS1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Εβαλε η αδερφη μου ενα στικακι παλιο με κατι φωτος μεσα ,και γεμισε το pc virus[4 στο συνολο]

Το Kaspersky του εχει βρει ,αλλα ειναι ανικανο να τους διαγραψει[μονο ignore μου λεει,και η κοκκινη λυχνια συνεχιζει να αναβει].Πως τους αφαιρουμε?

Ενας ειναι worm sal.xls

Αλλος worm bougaa.scr

Αλλος worm zsgut.exe

και αλλος trojan 9b9w3.exe

• Moderators
Δημοσ.

Κανει δουλεια αυτο?Δοκιαμσα και με το superantispyware,διεγραψε καποιους αλλα το kaspersky συνεχιζει να βλεπει τους ιδιους

Γιατι δεν δοκιμαζεις?Η διαφορα με οποιοδηποτε προγραμμα δοκιμασεις μεσα απο τα windows, ειναι πως ο ιος δεν μπορει να επηρρεασει το live cd.

Δημοσ.

Λοιπον,εγω εχω το kaspersky internet security 2011.Κατεβασα το live cd,το 10 ομως[το 11 δεν το βρηκα καπου],μπουταρα,εκανα σκαν,και δεν βρηκε τιποτα :confused:

Μπηκα ξανα στα windows ,και παλι το κασπερσκυ λεει οτι εχει βρει ιους,και εχει κοκκινη ενδειξη.WTF?

Δημοσ.

Το στικακι το εχω αφαιρεσει ειδη.Απλα ακομα υπαρχει ιος στο pc.Ετσι λεει το κασπερσκυ,το live cd παντως δεν βρισκει τιποτα.

1.Είσαι σίγουρος ότι κάνει update;

2.Αν δεν κάνει update ή αν θες, δοκίμασε και αυτό

Avira AntiVir Rescue System

που ενημερώνεται καθημερινά.

Δημοσ.

Το έβαλα τα αβιρα αλλα δεν μου κάνει update. Resolve host name professional .avira-update.com failed error name or service unknown.

Αποτι ειδα ,πισω απο το pc δεν αναβε ,η λυχνια του ethernet,παντως εκαενα σκαν και βρηκε 15 ,που τους διεγραψε ολους.Μπουταρα παλι ,αλλα το κασπερσκυ δειχνει παλι οτι εχει virus.Μηπως ειναι λαθος ενδειξη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...