liapinio Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να φτιάξω ένα καινούριο pc μέχρι 500-600 ευρο. Θέλω μόνο το κουτί και αν γίνεται να είναι απο ένα κατάστημα. Οι απαιτήσεις μου δεν είναι πολλές, γρήγορο surfing, ταινίες(η κάρτα γραφικών να έχει Hdmi), και αθόρυβο τροφοδοτικό. Παιχνίδια παίζω ελάχιστα. Αν με συνφέρει περισσότερο να αγοράσω τα κομματια απο διαφορετικό κατάστημα μπορώ να το συναρμολογήσω μόνος μου.
moldovan20 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Έχεις τη δυνατότητα να το συναρμολογήσεις μόνος ? Η θέλεις από ένα κατάστημα ώστε να γίνει η συναρμολόγηση εκεί ? Να ξέρεις ότι από διαφορετικά καταστήματα μπορείς στα ίδια λεφτά να φτιάξεις αρκετά καλύτερο μηχάνημα συνήθως .
liapinio Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Έχεις τη δυνατότητα να το συναρμολογήσεις μόνος ? Η θέλεις από ένα κατάστημα ώστε να γίνει η συναρμολόγηση εκεί ? Να ξέρεις ότι από διαφορετικά καταστήματα μπορείς στα ίδια λεφτά να φτιάξεις αρκετά καλύτερο μηχάνημα συνήθως . Ωραία αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά μπορώ να πω σε φίλο μου να το συναρμολογήσει αυτός.
moldovan20 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 CPU MOBO RAMx2 GPU PSU HDD CASE OPTICAL Σύνολο 610€
Bloodrage Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Το παιδι παιζει ελαχιστα games γιατι βαζετε 167Ε καρτα γραφικων GPU http://www.skroutz.gr/s/252942/Sapphire-Radeon-HD5670-512MB.html SSD http://www.skroutz.gr/s/285052/Intel-X25-V-Value-SATA-40GB.html
bogner uberschall Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 moldovan, σύμφωνα με αυτό το link (που πόσταρε ένας φίλος σε άλλο thread) σε σύστημα με επεξεργαστή ΑΜ3 και μνήμη άνω των 1333MHz, ενδέχεται να παρουσιαστεί αστάθεια στο σύστημα ή/και ζημιά στο memory controller του επεξεργαστή
pano Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Από αυτό το κατάστημα http://www.visionstudio.gr/
liapinio Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά αν και δεν με βοήθησαν πολύ, λίγο αυτό που λέει ο bogner uberschall, λίγο το ότι το visionstudio έχει θέμα με τις διαθεσιμότητες. Αν σας είναι εύκολο κάντε ακόμη καμια σύνθεση. Ευχαριστώ.
rafail1994 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Από το ίδιο κατάστημα; Από ότι κατάλαβα θέλεις ένα αθόρυβο υπολογιστή
liapinio Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Από το ίδιο κατάστημα; Από ότι κατάλαβα θέλεις ένα αθόρυβο υπολογιστή Θα με βόλευε να είναι απο το ίδιο κατάστημα αλλά δεν είναι απαραίτητο εφ όσων μπορώ να γλιτώσω χρήματα και να έχω καλύτερο μηχάνημα. Οι απαιτήσεις όπως έγραψα και πιο πάνω είναι: -τέλειο σερφάρισμα -να μπορώ να δω ταινίες, Hdmi θέλω -να είναι σχετικά αθόρυβο -παιχνίδια παίζω ελάχιστα
rafail1994 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δες πάλι μια σύνθεση από το vision studio σχεδόν όλα τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα έκτος από δυο που έχουν 2 με τρεις μέρες καθυστέρηση.
moldovan20 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 moldovan, σύμφωνα με αυτό το link (που πόσταρε ένας φίλος σε άλλο thread) σε σύστημα με επεξεργαστή ΑΜ3 και μνήμη άνω των 1333MHz, ενδέχεται να παρουσιαστεί αστάθεια στο σύστημα ή/και ζημιά στο memory controller του επεξεργαστή To τι λέει το link δε μπήκα καν στον κόπο να το διαβάσω .. Βλέπω το δικό μου σύστημα και πολλών άλλων εδώ μέσα ..
LouCi4er Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 moldovan, σύμφωνα με αυτό το link (που πόσταρε ένας φίλος σε άλλο thread) σε σύστημα με επεξεργαστή ΑΜ3 και μνήμη άνω των 1333MHz, ενδέχεται να παρουσιαστεί αστάθεια στο σύστημα ή/και ζημιά στο memory controller του επεξεργαστή Μην λετε οτι να 'ναι και δημιουργειτε στον κοσμο εντυπωσεις.Ασχετα με το τι λεει το ποστ,το οποιο ουτε εγω μπηκα καν στον κοπο να το διαβασω,εχεις να δειξεις κανενα αλλο παραδειγμα που να επιβεβαιωνει κατι τετοιο?Καποιος που να λεει δλδ οτι επειδη ετρεχε για 6-7 μηνες πχ 1600αρες μνημες χαλασε ο επεξεργαστης του?Γιατι εγω 1 χρονο με τις 1600αρες δεν παρατηρησα κατι. Φιλικα παντα.
bogner uberschall Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 LouCi4er δεν έχω να δείξω κάποιο άλλο παράδειγμα που να επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο. Απλώς διάβασα το λινκ και δε νομίζω να λέει ψέματα αυτός που το πόσταρε. Ίσως κάνω λάθος που δίνω σημασία σε κάτι τέτοιο αλλά πιστεύω πως ήταν τουλάχιστον άξιο αναφοράς.
SATELLITE Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 το visionstudio έχει δωρεάν μεταφορικά απο ενα ποσό και πάνω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.