Προς το περιεχόμενο

facebook προβλημα με εφαρμογες - παιχνιδια

ChaosMasterGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν προσπαθω να μπω σε καποια εφαρμογη η παιχνιδι στο facebook μου βγαζει αυτο το μυνημα

Αυτή η ιστοσελίδα περιλαμβάνει βρόχο ανακατεύθυνσης.

Η ιστοσελίδα στη διεύθυνση http://apps.facebook.com/texas_holdem/?tbzl=1&src_track_str=Poker+FB+Toolbar+Other+%25ACTION%25+o%3APlayNow%3A2010-05-18&budpl=2 είχε ως αποτέλεσμα υπερβολικά πολλές ανακατευθύνσεις. Η εκκαθάριση των cookie για αυτόν τον ιστότοπο ή η αποδοχή cookie τρίτου μέρους ενδέχεται να επιδιορθώσει το πρόβλημα. Εάν όχι, είναι πιθανότατα πρόβλημα με τη διαμόρφωση του διακομιστή και όχι με τον υπολογιστή σας.

Εντομεταξι το συγκεκριμενο προβλημα το κανει ΜΟΝΟ με το δικο μου προφιλ. Δοκιμασα να μπω απο τον υπολογιστη μου στα προφιλ τον γονιων μου και εμπενε μια χαρα.. Εσβησα τα coocies μηπως εφταιγε αυτο αλλα τιποτα.. Δοκιμασα να μπω απο mozilla, chrome, internet explorer αλλα παλι τιποτα... Τι μπορει να εχει γινει ξερει κανενας?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

τελικά τι έκανες για να λύσεις το προβλημα? μου βγαζει το ιδιο ακριβως και δεν ξερω τι να κανω! κι εγω διεγραψα cookies και τιποτα... μπηκα με αλλο περιηγητη και παλι τιποτα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...