ChaosMasterGR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Οταν προσπαθω να μπω σε καποια εφαρμογη η παιχνιδι στο facebook μου βγαζει αυτο το μυνημα Αυτή η ιστοσελίδα περιλαμβάνει βρόχο ανακατεύθυνσης. Η ιστοσελίδα στη διεύθυνση http://apps.facebook.com/texas_holdem/?tbzl=1&src_track_str=Poker+FB+Toolbar+Other+%25ACTION%25+o%3APlayNow%3A2010-05-18&budpl=2 είχε ως αποτέλεσμα υπερβολικά πολλές ανακατευθύνσεις. Η εκκαθάριση των cookie για αυτόν τον ιστότοπο ή η αποδοχή cookie τρίτου μέρους ενδέχεται να επιδιορθώσει το πρόβλημα. Εάν όχι, είναι πιθανότατα πρόβλημα με τη διαμόρφωση του διακομιστή και όχι με τον υπολογιστή σας. Εντομεταξι το συγκεκριμενο προβλημα το κανει ΜΟΝΟ με το δικο μου προφιλ. Δοκιμασα να μπω απο τον υπολογιστη μου στα προφιλ τον γονιων μου και εμπενε μια χαρα.. Εσβησα τα coocies μηπως εφταιγε αυτο αλλα τιποτα.. Δοκιμασα να μπω απο mozilla, chrome, internet explorer αλλα παλι τιποτα... Τι μπορει να εχει γινει ξερει κανενας?
axilleas_p Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 τελικά τι έκανες για να λύσεις το προβλημα? μου βγαζει το ιδιο ακριβως και δεν ξερω τι να κανω! κι εγω διεγραψα cookies και τιποτα... μπηκα με αλλο περιηγητη και παλι τιποτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.