Προς το περιεχόμενο

Η παρουσιαστρια και η πειρατεια...

wgibson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρε το αυτι αλλα και το ματι μου σημερα το μεσημερι την παρουσιαστρια της εκπομπης "Δεστε τους", σε σχετικο ρεπορταζ για την ταινια Black Swan να λεει τα εξης: "Την εχω σπιτι τοσες μερες και δεν την εχω δει".

Η ταινια Black Swan δεν εχει βγει ακομα σε DVD....

Φυσικα σε κλασματα δευτερολεπτου τιναχτηκε και χαζογελαγε γιατι καταλαβε τι ειπε...

Αραγε ο "περιφημος πανταχου παρων" Εισαγγελεας θα παρεμβει...

Ο Σφακιανακης θα κανει ντου στο σπιτι της να κατασχεσει μεχρι και την θηκη του λαπτοπ....

Η ΑΕΠΙ θα κανει καποια δηλωση...

Τελικα κρυβομαστε ολοι πισω απο ενα δακτυλο μωρου....ούτε καν ενηλικα...

Δημοσ.

Δεν σημαίνει πως η κόπια που έχει είναι παράνομη.

Δεν σημαίνει πως είναι και νόμιμη :P

αν την αγόρασε από πλανόδιο πωλητή τότε εείναι ελαφρώς παράνομη, το φταίξιμο πάει στον πλανόδιο!

Δημοσ.

Δηλαδη θα παρεμβει εισαγγελέας γιατι μια παριουσιαστρια εχει αγορασει παράνομα μια ταινια;

Μηπως να τη δικασουν αργοτερα και στη Χαγη ξερωγω;

Δημοσ.

Δεν σημαίνει πως είναι και νόμιμη :P

αν την αγόρασε από πλανόδιο πωλητή τότε εείναι ελαφρώς παράνομη, το φταίξιμο πάει στον πλανόδιο!

Δε σημαινει ομως οτι ειναι και παρανομη.

Δημοσ.

Films

The Black Swan (film), 1942 swashbuckler film adapted from the novel by Rafael Sabatini

Black Swans, 2005 Dutch drama film

Black Swan (short film), 2006 noir thriller by Italian Rock noir band Belladonna

Black Swan (film), 2010 psychological thriller directed by Darren Aronofsky

source : wikipedia

Όπως καταλαβαίνεις μπορεί να ισχυριστεί άνετα ... "αα, ναι, λάθος έχω την παλιά του 2006".

Δημοσ.

Το θέμα είναι αν θα επέμβει εισαγγελέας για το ότι κάποιος δήλωσε δημόσια ότι έχει μια -ας πούμε- παράνομη κόπια μιας ταινίας ή αν θα επέμβει εισαγγελέας για την σκόπιμη υποβάθμιση του επιπέδου της πληροφορίας από τους υπεύθυνους προγράμματος του κάθε τηλεοπτικού/ραδιοφωνικού σταθμού; Και δεν είναι η υποβάθμιση καθαυτή η ταμπακιέρα, αλλά το επίπεδο ως απόλυτη τιμή.

Δημοσ.

Το σχολιο "θα παρεμβει Εισαγγελεας" αναφερεται φυσικα στην λαικη αλλα και μιντιακη καραμελα....

Απλα το ποστ είχε στοχο να δειξει οτι την υποκρισια ολων μας, και ειδικα αυτων που υποτιθεται οτι προωθουν τα εργα πνευματικης ιδιοκτησιας....

Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...