georginos1989 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά υπάρχει κάποιο media player Που να μπορείς μεσω καποιου browser να μπαινεις στο ιντερνετ? Οσα εχω δει έχουν στανταρ 3-4 site και μπαινεις μονο σε αυτα
NiKoS WSN Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά υπάρχει κάποιο media player Που να μπορείς μεσω καποιου browser να μπαινεις στο ιντερνετ? Οσα εχω δει έχουν στανταρ 3-4 site και μπαινεις μονο σε αυτα Φίλε δεν πολύ κατάλαβα τι θες αλλά μήπως εννοείς κάτι σαν το realplayer? έχει ενσωματωμένο browser και μπορείς να μπαίνεις σε ιστοσελίδες, εγώ το χρησιμοποιώ για dowload και cnvert για τα vid του youtube...
georginos1989 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Όχι οχι προγραμμα media player ... Media player Που συνδέεται με την τηλεοραση και μπορεις να δεις ταινιες... Απλά εγώ ρωτάω μηπως υπάρχει κάποιο που να περιέχει και κάποιον browser ώστε να μπαίνει και στο ιντερνετ. Γιατί μερικά που είδα μπαίνουν στο ιντερνετ αλλά από ότι κατάλαβα έχουν καποιες στανταρ σελίδες και μπαίνεις μονο σε αυτές..
tarantules Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Όλα σχεδόν τα media player (πλην ελαχίστων ίσως εξαιρέσεων) έχουν browser για συγκεκριμένες μόνο σελίδες. Λογικά όμως επειδή οι συσκευές αυτές έχουν ενσωματωμένο λειτουργικό linux μπορούν (θεωρητικά) να κάνουν τα πάντα.Το πρόβλημα δεν είναι εαν υπάρχει τέτοιος media player που να μπαίνει σε όποια σελίδα θέλεις.Το πρόβλημα είναι η χρηστικότητα του να πληκτρολογείς (μέσω τηλεχειριστηρίου). Πίστεψέ με στο eGreat M34 που έχω, το δοκίμασα με τηλεχειριστήριο , μπήκα σε 1-2 σελίδες youtube και το παράτησα.Είναι σαν να γράφεις μήνυμα σε κινητό. Επίσης το δοκίμασα με ασύρματο πληκτρολόγιο αλλά και πάλι δεν βολεύει.Καλύτερο από το να γράφεις με το τηλεκοντρόλ αλλά και πάλι άβολο. Γνώμη μου, εαν θες να σερφάρεις στην οθόνη της τηλεόρασής σου,σύνδεσέ τη με κανονικό pc.Τα media player, βασικός ρόλος τους είναι να βλέπεις ταινίες και όχι για νετ.
georginos1989 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 ΤΟ θέλω περισσότερο για ιντερνετ tv.. Για να παρακολουθω δλδ live αγωνες απο site.. Οπότε δε με πειραζει το τηλεκοντρόλ γιατί δεν θα γράφω και πολλά... Ειδα σήμερα στο e-shop το παρακάτω το οποίο αναφέρει ότι περιέχει μια beta εκδοση ενος browser και το τηλεκοντρόλ του από την πίσω πλευρά έχει πληλτρολόγιο... Είναι το παρακατω http://technozein.pathfinder.gr/boxee-box-dsm-380/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.