Προς το περιεχόμενο

Τηλεοραση 23"

anrim27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγορασω μια tv γυρω στις 23"(και 24 να ειναι δεν πειραζει) και μεχρι 200-250ευρω.

Λεω για αυτη Link

Πειτε μου τη γνωμη σας για την συγκεκριμενη ή προτεινετε οποια αλλη εσεις νομιζετε.

edit:Μαλλον λαθος εκανα που εβαλα αυτο το θεμα εδω.Sorry

Aς μεταφερθει στην ενοτητα gadgets,.....

Δημοσ.

Θελω να αγορασω μια tv γυρω στις 23"(και 24 να ειναι δεν πειραζει) και μεχρι 200-250ευρω.

Λεω για αυτη Link

Πού λέει οτι είναι καί tv η συγκεκριμένη ; whatq.gif

Δημοσ.

Τηλεόραση ή monitor υπολογιστή εννοείς;

Αυτό που δείχνεις πιο πάνω είναι monitor για υπολογιστή. Δεν διαθέτει tuner.

Με 200-250€ δεν παίρνεις και τόσο καλή tv 24".

Kοίτα εδώ.

Δημοσ.

Mια χαρα τα λεει το παιδι.Μαλλον εσεις πρεπει να κοιταξετε εδω

Φιλε μου ειναι πολυ καλη χτυπα την.Να ξερεις ομως πως ολες αυτες εχουν ενα θεματακι με τις γωνιες θεασεις και οχι μονο ως προς το δεξια αριστερα αλλα και προς το πανω κατω.

Δημοσ.

Ρε παιδια την tv αυτη την εχω και σιγουρα λεγεται samsung SyncMaster P2370HD.Εδω μπροστα την εχω ,την βλεπω.

Θα μου πειτε:ε αμα την εχεις εσυ,τι ρωτας την δικη μας γνωμη?

Θελει να αγορασει μια η αδερφη μου,και της προτεινω να παρει την ιδια αλλα δεν ξερω μηπως υπαρχει κατι καλυτερο,γι αυτο ρωταω.

Παντως ειναι αρκετα καλη και σχετικα με την γωνια θεασης,δεν θα υπαρχει προβλημα αφου θα μπει σε υπνοδωματιο.

Δημοσ.

Mια χαρα τα λεει το παιδι.Μαλλον εσεις πρεπει να κοιταξετε εδω

Μάλλον εσύ κάνεις κάποιο λάθος. Ο @anrim27 δείχνει στο 1ο post την P-2370 (που δεν έχει tv tuner). Εσύ δείχνεις την P-2370HD (που έχει tv tuner).

Και η διαφορά στην τιμή: P-2370 και P-2370HD.

Ρε παιδια την tv αυτη την εχω και σιγουρα λεγεται samsung SyncMaster P2370HD.Εδω μπροστα την εχω ,την βλεπω.

Θα μου πειτε:ε αμα την εχεις εσυ,τι ρωτας την δικη μας γνωμη?

Θελει να αγορασει μια η αδερφη μου,και της προτεινω να παρει την ιδια αλλα δεν ξερω μηπως υπαρχει κατι καλυτερο,γι αυτο ρωταω.

Παντως ειναι αρκετα καλη και σχετικα με την γωνια θεασης,δεν θα υπαρχει προβλημα αφου θα μπει σε υπνοδωματιο.

Στο 1ο post δείχνεις την P-2370 που είναι μόνο monitor (δεν είναι tv).

Η tv είναι η P-2370HD (διαθέτει tv tuner). Και η τιμή της εδώ.

Από μένα ναι είναι καλή να την πάρεις (όχι το monitor όμως).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...