PAPASUB Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Παιδια καλησπέρα. Τόν τελευταίο καιρό μόλις κλείνω μια εφαρμογή η όταν πάω να ανοίξω μια νέα σελίδα στο internet , γίνεται ένα πάγωμα στο μηχάνημα . Τα εικονίδια στο desktop ασπρίζουν , η αναζήτηση της σελίδας παγώνει και επανέρχονται μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Αυτό γίνεται συνέχεια. Εχω ΧΡ και antivirus NOD. Εχει κάποιος ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα. Ανοιξε τον task manager ή ακομα καλυτερα τον process explorer και παρατηρησε τι συμβαινει τη στιγμη που εμφανιζεται το παγωμα.Αν υπαρχει καποιο spike στη cpu,αν κατι φαινεται να καταναλωνει περισσοτερη μνημη.
PAPASUB Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Φίλε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Είδα τον process explorer (βγάζει τα ίδια όπως ο task manager) αλλά το θέμα είναι ότι όταν γίνεται αυτό το πάγωμα ,δεν δουλεύει τίποτε για μερικά δευτερόλεπτα. Δεν τον έχω φορτωμένο με πολλά προγράμματα. Αυτά που δείχνουν κατανάλωση μεγάλη είναι ο firefox και to nod και τα κλασσικά των windows. Πάντως ευχαριστώ.
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Ακομα και μετα το "παγωμα", συγκεκριμενα ο process explorer εχει κρατησει history της χρησης του επεξεργαστη. Αν θελεις κρατησε μια pic απο τον process στην οποια φαινοται ολες οι διεργασιες, αμεσως μετα την εμφανιση ενος ¨"παγωματος" και ανεβασε την να την δουμε.
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 nod? ...Αυτό γίνεται συνέχεια. Εχω ΧΡ και antivirus NOD. Εχει κάποιος ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό ?...
_Anonymous_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 scan- malwarebytes πρωτα και ισως δε χρειαστει να κανεις τπτ μετα. Πιο nod εχεις. Εγω θα τοβγαζα. Δε βρισκει τπτ, δε κανει τπτ, ειναι βαρυ, εχει κατηγορηθει για προβληματα και η δικια μου γνωμη αν μετραει ειναι, οτι ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο. Και free να ηταν δε θα το χρησιμποποιουσα. Avira και Αγιος ο Θεος για μεσο χρηστη.
PAPASUB Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Το NOD SMART SECURITY είναι ver.4.0.467.0 και τα ΧΡ με SP3 . Επισυνάπτω image του process eplorer. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
_Anonymous_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Για βγαλτο 2. κανε και σκαν οπως σου ειπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.