alexis333 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Ναι εκανα λαθος για το ρουτερ που προτεινα πιο πανω .... Αρα που καταληγουμε ... ??? Με ενα απλο φθηνο acces point .. ?? Ή στην ακριβη λυση .. ??
poulinos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 ο αγοραστης θα αποφασισει οσο πιανουν τα χερια του και η τσεπη του.εμειςπροτειναμε νεο adsl router που γινεται και access point αμα χρειαστει.
deep Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 προς το παρον αναμονη εν οψει εξελιξεων,
deep Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 να παρω πρωτα ereader, μαλλον το kindle 3 wireless,
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 αντε καλη αγορα και οταν ειναι για τον ρουτερ μας ξαναλες.
deep Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 μερσι, εχει κι ενα kindle 3G, λιγο ακριβοτερο απο το απλο wi-fi built-in, με το 3G μαλλον δεν θα χρειαστω wireless ρουτερ και εγκατασταση, τι λες ;; θα δουλεψει απο γκρης ;;
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 to 3g εγω το θεωρω αχρηστο .εχω ενα μισος για 3g κινητα κτλ.οποτε θα προτιμουσα το απλο wifi εκτος αν θες 3g να συνδεεσαι οταν θα εισαι εξω στο δρομο.αν παρεις το 3g ναι δεν χρειαζεται ασυρματο ρουτερ αλλα λογικα θα θελει καποια sim καρτα που να εχει ιντερνετ σε καποια εταιρεια για να παιξεις.εκτος αν εχεις ηδη καποια δωρεαν Mb στο κινητο σου και βαλεις την sim στο kindle.δεν ξερω αν παιζει με ελλαδα αλλα λογικα θα παιζει.δεν νομιζω να το εχουν κλειδωμενο.δεν εχουν γινει apple ακομα
deep Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 η amazon μου απαντησε το 3Γ δεν καλυπτει την περιοχη που μενω, οποτε αστο δεν το ψαχνω, ειναι ζητημα αν καλυπτει και αθηνα, στον χαρτη καλυψης 3Γ ενα κοκκινοβαμμενο βελος δειχνει μονο τον βολο,
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 οποτε πρεπει να παρεις το wifi.απλα νομιζα δεν το εχω ψαξει οτι με τον ορο 3g εννοουσαν οτι μπορεις να βαλεις οτι καρτα θες μεσα(sim card) και οπου υπαρχει 3g να συνδεθεις.οπως γινεται και με το κινητο δηλαδη.τωρα γιατι λενε οτι παιζει μονο στο βολο δεν στεκει.ας μας πει καποιος που το εχει παρει ή που εχει παρει κατι παρομοιο.
deep Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 η amazon kindle διαθετει χαρτη ελλαδος που δειχνει περιοχες 3Γ καθ' ολη την επικρατεια, ο χαρτης δεν συμπιπτει ομως και αυτοματως με δικτυο amazon kindle παροχης υπηρεσιων 3Γ, δηλ. στον χαρτη μπορει να φαινεται οτι στην καλαματα υπαρχει 3Γ, πλην η amazon kindle μπορει να μην καλυπτει την περιοχη αυτη, ο χαρτης δειχνει εξουσιοδοτημενο δικτυο και οχι αμεση και πραγματικη κατασταση ληψεως σηματος 3Γ,
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 καρτα sim παιρνει αυτο και παιζει με οποιοδηποτε δικτυο η με κατι συγκεκριμενο ????γενικως δνε το εχω ψαξει με 3g κτλ μια που εχω ενα μισος για τα κινητα. επισης το 3g εχει και wifi οπως διαβαζω.γραφει free 3g.τι παιζει τελικα?
deep Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ωφελιμοτερον καποιος να μισει παρα να αγαπα τα κινητα, free 3G τι θελει να πει ;; προς το παρον ανεξιχνιαστο, ισως εννοει φρη πλοηγηση στο ιντερνετ, καρτα σιμ δεν νομιζω οτι παιρνει, http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=200505540whisptrans ο χαρτης καλυψης, http://client0.cellmaps.com/tabs.html#cellmaps_intl_tab
antonl Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μπορεί να βοηθάει: http://sg.answers.yahoo.com/question/index?qid=20091030074116AArd4i9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.