Προς το περιεχόμενο

ρουτερ ασυρματο

deep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι εκανα λαθος για το ρουτερ που προτεινα πιο πανω ....

Αρα που καταληγουμε ... ???

Με ενα απλο φθηνο acces point .. ??

Ή στην ακριβη λυση .. ??

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ο αγοραστης θα αποφασισει οσο πιανουν τα χερια του και η τσεπη του.εμειςπροτειναμε νεο adsl router που γινεται και access point αμα χρειαστει.

Δημοσ.

μερσι, εχει κι ενα kindle 3G, λιγο ακριβοτερο απο το απλο wi-fi built-in, με το 3G μαλλον δεν θα χρειαστω wireless ρουτερ και εγκατασταση, τι λες ;; θα δουλεψει απο γκρης ;;

Δημοσ.

to 3g εγω το θεωρω αχρηστο .εχω ενα μισος για 3g κινητα κτλ.οποτε θα προτιμουσα το απλο wifi εκτος αν θες 3g να συνδεεσαι οταν θα εισαι εξω στο δρομο.αν παρεις το 3g ναι δεν χρειαζεται ασυρματο ρουτερ αλλα λογικα θα θελει καποια sim καρτα που να εχει ιντερνετ σε καποια εταιρεια για να παιξεις.εκτος αν εχεις ηδη καποια δωρεαν Mb στο κινητο σου και βαλεις την sim στο kindle.δεν ξερω αν παιζει με ελλαδα αλλα λογικα θα παιζει.δεν νομιζω να το εχουν κλειδωμενο.δεν εχουν γινει apple ακομα:P

Δημοσ.

η amazon μου απαντησε το 3Γ δεν καλυπτει την περιοχη που μενω, οποτε αστο δεν το ψαχνω, ειναι ζητημα αν καλυπτει και αθηνα, στον χαρτη καλυψης 3Γ ενα κοκκινοβαμμενο βελος δειχνει μονο τον βολο,

Δημοσ.

οποτε πρεπει να παρεις το wifi.απλα νομιζα δεν το εχω ψαξει οτι με τον ορο 3g εννοουσαν οτι μπορεις να βαλεις οτι καρτα θες μεσα(sim card) και οπου υπαρχει 3g να συνδεθεις.οπως γινεται και με το κινητο δηλαδη.τωρα γιατι λενε οτι παιζει μονο στο βολο δεν στεκει.ας μας πει καποιος που το εχει παρει ή που εχει παρει κατι παρομοιο.

Δημοσ.

η amazon kindle διαθετει χαρτη ελλαδος που δειχνει περιοχες 3Γ καθ' ολη την επικρατεια, ο χαρτης δεν συμπιπτει ομως και αυτοματως με δικτυο amazon kindle παροχης υπηρεσιων 3Γ, δηλ. στον χαρτη μπορει να φαινεται οτι στην καλαματα υπαρχει 3Γ, πλην η amazon kindle μπορει να μην καλυπτει την περιοχη αυτη, ο χαρτης δειχνει εξουσιοδοτημενο δικτυο και οχι αμεση και πραγματικη κατασταση ληψεως σηματος 3Γ,

Δημοσ.

καρτα sim παιρνει αυτο και παιζει με οποιοδηποτε δικτυο η με κατι συγκεκριμενο ????γενικως δνε το εχω ψαξει με 3g κτλ μια που εχω ενα μισος για τα κινητα.

επισης το 3g εχει και wifi οπως διαβαζω.γραφει free 3g.τι παιζει τελικα?

Δημοσ.

ωφελιμοτερον καποιος να μισει παρα να αγαπα τα κινητα,

free 3G τι θελει να πει ;; προς το παρον ανεξιχνιαστο, ισως εννοει φρη πλοηγηση στο ιντερνετ, καρτα σιμ δεν νομιζω οτι παιρνει,

http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=200505540whisptrans

ο χαρτης καλυψης,

http://client0.cellmaps.com/tabs.html#cellmaps_intl_tab

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...