Προς το περιεχόμενο

ρουτερ ασυρματο

deep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1 σε netgear που λέει ο poulinos αλλά και στο d-link του alexis333. Το χα 2-3 χρόνια κι ήταν απ τα σταθερότερα που χουν περάσει απ τα χέρια μου (για να μαι ειλικρινής δε θυμάμαι το ακριβές μοντέλο αλλά εμφανισιακά ήταν ίδιο :P).

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

poulinos, το ρουτερ που εχω δουλευει αριστα επι μια πενταετια, εχει εναρμονιστει τελεια με το ολον συστημα του υπολογιστη, ουτε μια λακουβα δεν εχει δειξει, δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος για αλλαγη, μονο που θελω να προσθεσω γουαιφαι,

antonl, μερσι για το ενδειαφερον

alexis333, θα σε ρωτησω κατι αν ξερεις να μου πεις για το ρουτερ που εβαλες, βγαζω καλωδια απο το παλιο ρουτερ που εχω, τα βαζω στο καινουργιο ρουτερ που προτεινεις, ολα ειναι ετοιμα να λειτουργησουν ;; ή θα ανοιξω δουλειες και μυστηρια με γριφους ;;

τωρα για να καταλαβεις θα σου πω για κολλημα, οπως ειχα προειπει θελω γουαιφαι για kindle (δηλ. το kindle το αναφερω ως παραδειγμα ereader με wi-fi, μπορει τελικα να παρω αλλο ereader), εχομε kindle = 160 - 170 ευρω, το ρουτερ που εχω δουλευει αψογα, το τελειον τελειας τελειοτητος, ουτε ιχνος κακοπαθειας, επειδη δεν εχει wi-fi αντε να κανω μια αβαρια + 20 ευρω, να πληρωσω το kindle 160 + 80 ευρω καινουργιο ρουτερ = 240 ευρω ειναι μωριας επαινος, γι αυτο λεω μη και βρω καποια ενδιαμεση λυση,

Δημοσ.

το access point ειναι πιο δυσκολο στο σεταρισμα μερικες φορες απο οτι να σεταρεις ενα νεο adsl router.τωρα εσυ αποφασιζεις.

+1 σε αυτο ...

Και γι το αλλο που ρωτησες σου απαντω πως πρεπει να το ρυθμισεις πρωτα για να παιξει....

Απλα τους περνας τους κωδικους ....

5 κλικ μετρημενα ειναι και εισαι μπομπα....

Εγω θα επαιρνα ρουτερ παντως ....

Απο τη στιγμη κι ολας που η διαφορα ειναι κανα 10ευρω ....

Τπτ δλδ ...

Δημοσ.

alexis333, πως βγαζεις διαφορά 10 ευρω ;; το ρουτερ που εχουν εδω 80 ευρω, το ρουτερ που δινεις στο λινκ 40 ευρω,

αυτο ειναι το ρουτερ που εχω,

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=118814

η υποδοχη usb (μπλε χρωμα) ειναι ελευθερη, δεν εχει κανενα καλωδιο συνδεδεμενο, εκει δεν μπορω να βαλω τιποτα για wi-fi ;; εχει κατι κατσαριδες διπλα, με κεραιες,

Δημοσ.

οχι δεν μπορεις να βαλεις τιποτα εκει στην usb για να γινει wi fi.τωρα για το siemens εχουν καει απειρα απο αυτα οποτε το πολυ να σου μεινει το access point μονο του μετα.αν θες κατι πιο φτηνο απο 80 παρε ενα level one Παρε κατι αλλο που να ειναι πιο φτηνο

Δημοσ.

alexis333, πως βγαζεις διαφορά 10 ευρω ;; το ρουτερ που εχουν εδω 80 ευρω, το ρουτερ που δινεις στο λινκ 40 ευρω,

αυτο ειναι το ρουτερ που εχω,

http://www.adslgr.co...ad.php?t=118814

η υποδοχη usb (μπλε χρωμα) ειναι ελευθερη, δεν εχει κανενα καλωδιο συνδεδεμενο, εκει δεν μπορω να βαλω τιποτα για wi-fi ;; εχει κατι κατσαριδες διπλα, με κεραιες,

Λοιπον αφου με νεα αγορα των 40ευρω ( δλδ το λινκ που σου εδωσα ) θα εισαι ενταξει και θα εχεις και wifi αρα για ποια 80 ευρω μιλας .. ??

Μηπως δεν εχω καταλαβαι κατι σωστα . ??

Στην τελικη αν μπορεις να περιμενεις λιγες μερες μαλον θα πουλησω το δικο μου το access point στα 20 ευρω .....

Μπορεις να το συνδεσεις με αυτο που εχεις ηδη και θα εχεις wifi ....

Αν και παλι θα σου ελεγα να παρεις ενα ρουτερ των 40 ευρω και να τελειωνει η υποθεση ..

Δημοσ.

ετουτο, της level one

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616647

μαλλον προκειται για adsl + router + τοξοβολον wireless, συγκριτικα με αυτο που εχω της siemens ειναι ισοπαλο σε χαρακτηριστικα ;; ή υποδιαιστερο ;;

alexis333, θα δουμε τι θα απογινει,

Δημοσ.

εσυ θες adsl over pstn οχι adsl over isdn λογικα.επισης απο τo siemens Που εχεις ολα ειναι καλυτερα.το siemens το μονο μεγαλο πλεονεκτημα ειναι η σταθεροτητα του.τιποτε αλλο.

Δημοσ.

το pstn ειναι το αναλογικο (analog);; το siemens εχει απολυτη σταθεροτητα και μακροημερευση, φτου, φτου, φτου, πεντε χρονακια μερα-νυχτα αναμμενο αδιαλλειπτως ευημερει και διαχεει πανταχου ακτινοβολον την δοξαν του,

Δημοσ.

adsl over pstn ειναι οταν εχεις αναλογικη γραμμη να το πουμε ετσι απλα.pots γραμμη αλλιως.adsl over isdn ειναι οταν εχεις το Netmod του οτε που σου δινει 2 γραμμες τηλεφωνου.απο εκει και περα πως εχεις κρατησει εσυ 5 χρονια το siemens κανεις δεν ξερει.εχω δει μερικες εκατονταδες καμμενα.εκτος απο αυτους που του εχουν βαλει ανεμιστηρακι.

Δημοσ.

πολλες φορες ειναι πιο ακριβο το pstn επειδη το αγοραζουν περισσοτεροι:D.

σχεση αγορας και ζητησεις.οπως τα φιλτρακια.οταν βγηκε το adsl τα διναν 1 ευρω.μετα που εβαζαν ολοι adsl τα δινουν 2-3 κτλ.

ναι κατι σαν αυτο λεω που να τα εχει ολα μαζι

και κανα wag200 αμα βρεις εστω και μεταχειρισμενο αξιζει.

η κανα netgear απο τα φτηνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...