Προς το περιεχόμενο

ρουτερ ασυρματο

deep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

την δουλεια σου θα την κανεις.αν δεν καταφερεις να το σεταρεις επειδη πολλες φορες ειναι κομματακι δυσκολο η οταν το siemens καει και μεινεις με το ap σκετο μετα δεν φταιμε εμεις.τα siemens καιγονται 10 -10

Δημοσ.

Παρε απο ελλαδα ενα φθηνο ΑΡ ρε φιλε. Αυτο το πραγμα ειναι 34mw μονο......... θα πιανει στα 3 μετρα. Παρε ενα tplink που ειναι φθηνα και αξιοπιστα, γυρω στα 40 ευρω θα βρεις παντου και στα carrefur ακομη.

Δημοσ.

αν και καλυτερα αμα δεν το κατεχει το αθλημα να παρει adsl wireless router να ειναι ολα σε ενα γιατι μετα θα λεει δεν μου παιζει το access point.

Δημοσ.

λοιπον η συσκευη αυτη που εβαλα δηλ. D-Link DWL-G730AP High Speed Wireless Pocket Router/AP,

μαλλον εχει και ethernet connection, απο κει ισως κατι μπορει να γινει,

poulinos, το καλυτερο μαλλον ειναι να μην παρω τιποτα΄:) δηλ. με το ρουτερ να δωσω 240ευρω για ενα kindle ;; στη φορθνετ δεν αλλαζουν το παλιο με νεο ρουτερ ;; θα ρωτησω, το πολυ καταργω την συνδεση που εχω και ξαναβαζω καινουργια, στις νεες συνδεσεις η φορθνετ δινει ρουτερ με αλεξικεραυνο,

_Anonymous, τι εστι tplink ;; δηλ. λυνει το προβλημα ή δημιουργει ενα επι πλεον ;; γιατι αμα ειναι ετσι καλυτερα να παρω μια γυναικα ;)

Δημοσ.

λοιπον η συσκευη αυτη που εβαλα δηλ. D-Link DWL-G730AP High Speed Wireless Pocket Router/AP,

μαλλον εχει και ethernet connection, απο κει ισως κατι μπορει να γινει,

poulinos, το καλυτερο μαλλον ειναι να μην παρω τιποτα΄:) δηλ. με το ρουτερ να δωσω 240ευρω για ενα kindle ;; στη φορθνετ δεν αλλαζουν το παλιο με νεο ρουτερ ;; θα ρωτησω, το πολυ καταργω την συνδεση που εχω και ξαναβαζω καινουργια, στις νεες συνδεσεις η φορθνετ δινει ρουτερ με αλεξικεραυνο,

_Anonymous, τι εστι tplink ;; δηλ. λυνει το προβλημα ή δημιουργει ενα επι πλεον ;; γιατι αμα ειναι ετσι καλυτερα να παρω μια γυναικα ;)

τα access point εχουν και ethernet για να παρουν απο το adsl router σου.

οχι εδν θα στο αλλαξει η forthnet.αμα ειναι να καταργησεις και να πληρωσεις παλι τελος ενεργοποιησης κτλ για να παρεις δωρο ενα wireless δεν αξιζει.

tp link μια μαρκα που βγαζει φτηνα καλα access point.

Δημοσ.
.............Anonymous, τι εστι tplink ;; δηλ. λυνει το προβλημα ή δημιουργει ενα επι πλεον ;; γιατι αμα ειναι ετσι καλυτερα να παρω μια γυναικα ;)

Παρε γυναικα φιλαρακι τοτε

Δημοσ.

αμα ειναι ετσι καλυτερα γυναικα, θα εχω ασυρματο δικτυο να φτιαχνει και καφε ομως,

βρηκα αυτο εδω το κερατοειδες tplink

http://www.e-wifi.gr/Product/77/Page/13/el/

κανει τιποτα ;; δηλ. βγαζω το παλαιο ρουτερ που εχω, βαζω το καινουργιο, συνδεω καλωδια και εχω οτι και πριν συν το γουαιφαι ;;

poulinos, το τελος ενεργοποιησης στη φορθνετ ειναι 30 ευρω, ενα μοντεμ-ρουτερ ποσο εχει ;;

Δημοσ.

αυτο που εγραψες στην φωτο ειναι router οχι adsl router αρα προυποθετει την υπαρξη και του αλλου σου ρουτερ.β.απο την forthent Και την καθε forthnet δεν σημαινει οτι θα παρεις το καλυτερο ρουτερ της αγορας.ενα νορμαλ νουτερ πχ netgear εχει 50-60 ευρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...