antonl Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Κάνει αλλά που θα το βρεις σ αυτήν την τιμή;
deep Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 αν το παραγγειλω ;; ειναι ομως βεβαιο οτι θα κανω τη δουλεια μου ;;
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 την δουλεια σου θα την κανεις.αν δεν καταφερεις να το σεταρεις επειδη πολλες φορες ειναι κομματακι δυσκολο η οταν το siemens καει και μεινεις με το ap σκετο μετα δεν φταιμε εμεις.τα siemens καιγονται 10 -10
antonl Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δε μπορείς να το παραγγείλεις απ το newegg με ελληνική διεύθυνση.
antonl Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Όχι απλά : Newegg.com does not currently ship internationally; we only deliver to locations within the United States and to Puerto Rico. source
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 κανα ebay αν το εχουν για την Newegg Newegg.com does not currently ship internationally; we only deliver to locations within the United States and to Puerto Rico.
_Anonymous_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Παρε απο ελλαδα ενα φθηνο ΑΡ ρε φιλε. Αυτο το πραγμα ειναι 34mw μονο......... θα πιανει στα 3 μετρα. Παρε ενα tplink που ειναι φθηνα και αξιοπιστα, γυρω στα 40 ευρω θα βρεις παντου και στα carrefur ακομη.
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 αν και καλυτερα αμα δεν το κατεχει το αθλημα να παρει adsl wireless router να ειναι ολα σε ενα γιατι μετα θα λεει δεν μου παιζει το access point.
deep Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 λοιπον η συσκευη αυτη που εβαλα δηλ. D-Link DWL-G730AP High Speed Wireless Pocket Router/AP, μαλλον εχει και ethernet connection, απο κει ισως κατι μπορει να γινει, poulinos, το καλυτερο μαλλον ειναι να μην παρω τιποτα΄ δηλ. με το ρουτερ να δωσω 240ευρω για ενα kindle ;; στη φορθνετ δεν αλλαζουν το παλιο με νεο ρουτερ ;; θα ρωτησω, το πολυ καταργω την συνδεση που εχω και ξαναβαζω καινουργια, στις νεες συνδεσεις η φορθνετ δινει ρουτερ με αλεξικεραυνο, _Anonymous, τι εστι tplink ;; δηλ. λυνει το προβλημα ή δημιουργει ενα επι πλεον ;; γιατι αμα ειναι ετσι καλυτερα να παρω μια γυναικα
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 λοιπον η συσκευη αυτη που εβαλα δηλ. D-Link DWL-G730AP High Speed Wireless Pocket Router/AP, μαλλον εχει και ethernet connection, απο κει ισως κατι μπορει να γινει, poulinos, το καλυτερο μαλλον ειναι να μην παρω τιποτα΄ δηλ. με το ρουτερ να δωσω 240ευρω για ενα kindle ;; στη φορθνετ δεν αλλαζουν το παλιο με νεο ρουτερ ;; θα ρωτησω, το πολυ καταργω την συνδεση που εχω και ξαναβαζω καινουργια, στις νεες συνδεσεις η φορθνετ δινει ρουτερ με αλεξικεραυνο, _Anonymous, τι εστι tplink ;; δηλ. λυνει το προβλημα ή δημιουργει ενα επι πλεον ;; γιατι αμα ειναι ετσι καλυτερα να παρω μια γυναικα τα access point εχουν και ethernet για να παρουν απο το adsl router σου. οχι εδν θα στο αλλαξει η forthnet.αμα ειναι να καταργησεις και να πληρωσεις παλι τελος ενεργοποιησης κτλ για να παρεις δωρο ενα wireless δεν αξιζει. tp link μια μαρκα που βγαζει φτηνα καλα access point.
_Anonymous_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 .............Anonymous, τι εστι tplink ;; δηλ. λυνει το προβλημα ή δημιουργει ενα επι πλεον ;; γιατι αμα ειναι ετσι καλυτερα να παρω μια γυναικα Παρε γυναικα φιλαρακι τοτε
deep Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 αμα ειναι ετσι καλυτερα γυναικα, θα εχω ασυρματο δικτυο να φτιαχνει και καφε ομως, βρηκα αυτο εδω το κερατοειδες tplink http://www.e-wifi.gr/Product/77/Page/13/el/ κανει τιποτα ;; δηλ. βγαζω το παλαιο ρουτερ που εχω, βαζω το καινουργιο, συνδεω καλωδια και εχω οτι και πριν συν το γουαιφαι ;; poulinos, το τελος ενεργοποιησης στη φορθνετ ειναι 30 ευρω, ενα μοντεμ-ρουτερ ποσο εχει ;;
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 αυτο που εγραψες στην φωτο ειναι router οχι adsl router αρα προυποθετει την υπαρξη και του αλλου σου ρουτερ.β.απο την forthent Και την καθε forthnet δεν σημαινει οτι θα παρεις το καλυτερο ρουτερ της αγορας.ενα νορμαλ νουτερ πχ netgear εχει 50-60 ευρω.
alexis333 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Απλα παρε ενα ασυρματο ρουτερ ρε φιλε deep ... Δε καταλαβαινω που κολας .. ??? http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=B643E68CD0428447B725689E902D910F&pa=CFD496D672C1CD4784AB030FA1306972
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.