Προς το περιεχόμενο

ρουτερ ασυρματο

deep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ρουτερ (ανευ κεραιας): Siemens CL-110 ADSL Combo

στο τμημα προσαρμογεις δικτυου δειχνει: Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC

ζητω wi-fi στο δωματιο μου για συνδεση με ιντερνετ απο συσκευη internet tablet ή απο συσκευη e-reader (επικειται η αγορα)

καταλαβατε τιποτα ;; αν ναι, τι λυση προτεινετε ;; (φυσικα εκτος απο αγορα νεου κερασφορου ρουτερ)

μερσι!!

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αφού δε θες αγορά router, μόνο την αγορά κάποιου access point μπορώ να σκεφτώ. Αλλά μου φαίνεται κάπως «διεστραμμένη» λύση :)

Δημοσ.

μερσι για τις απαντησεις,

ειχα παει φορθνετ, μου εδειξαν ενα ρουτερ με κερατο βαμμενο 70 και κατι ευρω, αυτο που εχω τωρα ειναι μια χαρα, να το πεταξω ;;

περι access point δεν εχω ιδεα, τι δουλεια κανει ;; βλεπω εδω θεματα με κατι στικ και καρτες, δεν γινεται τιποτα με αυτα ;;

poulinos, τι εννοεις δεν θα αντεξει το ρουτερ ;; θα καει δηλαδη ή δεν θα ανταπεξελθει ;; δηλ. δεν θα κανει δουλεια ;;

Δημοσ.

Αυτά που λες είναι (φαντάζομαι) για να λαμβάνεις σήμα κι όχι για να εκπέμπεις.

Access point είναι συσκευή σαν router (με κεραία) που τη συνδέεις μέσω ethernet με το router σου και αναμεταδίδει το σήμα.

Αλλά το πιο λογικό είναι νέο router.

Δημοσ.

antonl, για ληψη σηματος οφ κορσ, με usb adapter δεν γινεται τιποτα ;; η συσκευη που λεω ειναι κατι σαν το kindle 3,

Δημοσ.

να λυσουμε ολες τις αποριες

wireless adsl router.σαν το siemens που εχεις αλλα εχει και ασυρματο.μια συσκευη σε ολα.η καλυτερη επιλογη

β.access point.συσκευη η οποια συνδεεται με καλωδιο ethernet Πανω στο ηδη υπαρχον σου ρουτερ και δινει και ασυρματα.ελαχιστα πιο φτηνη πολλες ρυθμισεις δεν αξιζει.

c.το siemens καιγεται καποια στιγμη .σηκωνει μεγαλη θερμοκρασια.

δ.θα μπορουσες με πατεντα στο pc Να δωσεις Internet στο kindle Κτλ αλλα δεν αξιζει.παρα πολυ κοπος.

οποτε το α κερδιζει.

Δημοσ.

σωστοος !! μια απο τις τελευταιες σκεψεις, kindle και τα ομοια δεν συνδεονται απ΄ευθειας στον (ανευ κερατιου) ρουτερ για σημα διαδυκτιου ;; το ιδιο και για συσκευες ανδροιδων και ταμπλετες διαδυκτιου, :mrgreen: (αρχιζω και αισθανομαι τεχνοιερομυστης)

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως όλα αυτά συνδέονται με wifi (ή 3G αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Δε νομίζω να έχουν ethernet. Τώρα κινητό να παίρνει internet μέσω usb από pc (κι όχι από router) έχω δει αλλά αφενός ήταν μπελαλίδικο κι αφετέρου δεν γνωρίζω αν κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει ή/και βολεύει για τις συσκευές που λες.

Δημοσ.

to kindle εχει 3g kai wifi σε μια εκδοση και στην αλλη kai wifi.internet connection sharing Θα πετυχει αλλα πραγματι δεν αξιζει τον ολο κοπο διοτι πρεπει να αφιερωσει την ασυρματη καρτα ενος σταθερου και να την κανει access point και οταν θελει να μπει με το kindle Να πρεπει να ανοιγει το pc του.δηλαδη ειναι και waste of money σε ρευμα περα οτι αμα κανει format sto pc αντε παλι οι ρυθμισεις και πολυ πιο δυσκολο στο troubleshooting.

Δημοσ.

poulinos, kindle 3 να πουμε 160 ευρω, νεο ρουτερ αλεξικεραυνο περιπου 80 ευρω, δηλ. αγοραζω το kindle 240 ευρω, ω της αισχρης παραλογιας !!

εαν η συσκευη εχει port usb 2 usb ή usb host οπως archos 101, δεν γινεται τιποτα ;;

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι με τα usb μπορεις να παρεις ιντερνετ.b.το ρουτερ δεν παει χαμενο.θα το εχεις για μια ζωη γιατι το cl -110 αστα να πανε.βραζεις μπιφτεκια πανω.αλλιως παιρνεις το Kindle και απλα δεν το βαζεις ιντερνετ.

Δημοσ.

poulinos, δεν χρειαζομαι ρουτερ, ρουτερ εχω και δουλευει μια χαρα και για μια ζωη, κεραια χρειαζομαι για σημα wi-fi, ευχαριστω για τις απαντησεις, ναστε καλα,

Δημοσ.

kai ας τα ξαναπουμε μια φορα

δυο λυσεις.

πρωτη λυση .για να παρει κεραια ενα ρουτερ πρεπει να του προσθεσεις ενα access point.Οσο κανει το access point κανει σχεδον ενα ασυρματο ρουτερ.

β.βαζεις στο pc σου ασυρματη καρτα και δινεις Internet sto kindle διαμεσω της ασυρματης καρτας.θελει πολλες ρυθμισεις οποτε εγω δεν το προτεινω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...