Προς το περιεχόμενο

μπλε οθονη με σφαλμα 0x00000024

telis_petsotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι θα μπουτάρει θα μπουτάρει το λέω κι εγώ. Αλλά από εκεί και πέρα τι θα κάνεις; Ξέρεις τι θα πρέπει να σβήσεις από registry και τι να αφήσεις; Αν δεν γνωρίζεις το τι και πως, καλύτερα να το αφήσεις.

Μπορείς βέβαια να πειραματιστείς λιγάκι. Έτσι κι αλλιώς δεν γίνεται να τα κάνεις χειρότερα! Τι δηλαδή; Δεν θα μπουτάρει μετά το σύστημα;! :lol: :P

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κακώς. Αυτό θα έπρεπε να ήταν η 1η σου κίνηση. Ασχέτως αν στο είπαν από εδώ ή σου είπαν το αντίθετο. Το backup δεν βλάπτει ποτέ και ιδίως όταν έχεις να κάνεις με σφάλματα στο δίσκο, ακόμα κι αυτά είναι πλασματικά.

Πάρε backup τώρα και μετά συνεχίζεις ότι πειράματα θες να κάνεις.

Δημοσ.

αφου τα δοκιμαζουμε ολα, δοκιμαζω κ αυτο που ειπε ο φιλος πανω οτι με 2-3 τσεκ στρωνει ο δισκος... εχω κανει ηδη 2 αυτες τις μερες κ αυτο ειναι το τελευταιο...

Δημοσ.

Αν το διαγνωστικο σου βγαζει το c corrupted......... νομιζω δεν εχεις καμια τυχη πλεον, backup παιρνεις ή μπα? μαλλον δε θα μπορεις να δεις καν τα αρχεια σου φανταζομε.

Δημοσ.

Το θέμα ήταν να τα δοκιμάσεις όλα μετά που θα έχεις εξασφαλίσει την ασφάλειά σου. Δες αν μπορείς να πάρεις το backup τώρα.

Δημοσ.

δεν δοκιμασα κατι που να μην ξερω τι να κανω, κατι επικινδυνο δηλαδη.

δοκιμασα τα απλα πρωτα για να ειμαι σιγουρος.

καταφερα να δω τα αρχεια μου με την τεταρτη προσπαθεια.

δε δουλεψαν ubuntu 10.04 10.10 9.10 κ τελικα δουλεψε η αγαπημενη μου 9.04.

τα βγαζω στον εξωτερικο τωρα για να ειμαι σιγουρος αλλα θα τα ριξω ολα μετα μεσα σενα φακελο στα program files.

ετσι οταν κανω φορματ υπαρχει η πιθανοτητα, αν στρωσει βεβαια ο σκληρος δηλ αν "φτιαχτουν" τα κακα sectors, να μεινουν μεσα στα windows.old.

θα ξαναποσταρω με την εξελιξη του θεματος..

Δημοσ.

Με το φορματ φαινετε οτι θα στρωσει απο τα λεγομενα σου παντως. Αν με Live σου εμφανιζει τα αρχεια και τα παιρνεις....... μαλλον θα στρωσει. Να παιρνεις backup παντα οταν εχεις καποιο προβλημα που δεν το ελεχγεις αμεσα και μετα να προχωρας σε διαδικασιες ανακτησης. Αυτος ειναι ενας απαραβατος κανονας και οσοι, ειδικα επαγγελματιες την εχουν πατησει μια (οπως και εγω αλλωστε καποτε), μαθαινουν με την μια το μαθημα τους απο το παθημα και το backup ειναι πρωτο τους μελημα παντα. Στο σπιτι εχω ενα ψιλοδικτυο ασυρματο και ενσυρματο που διανεμετε σε 3 οροφους με 6 μηχανηματα συνολικα και ολα τα εχω φτιαξει να παιρνουν backup me batch files σε δυκτιακο δισκο, ζιπαρισμενα με ημερομηνιες και ωρες. ολα τα αρχεια που χρειαζομε απο καθε pc...... καθε φορα ομως που ανοιγουν. Καποτε στη δουλεια απο μια τετοια λαλακια και που για καποιο λογο σε ενα μηχανημα τιμολογησης δε ετρεχε το backup και φυσικα δεν επαιρνε και τελικα εγινε η πατατα..... ξαναπερναγα τιμολογια για περιπου 4 μηνες. Τωρα πια οταν ενα backup..... ας πουμε σε πελατη μου στη θηβα..... δε παρει backup, μου ερχετε αμεσως e-mail και λογω i-phone, το γνωριζω οτι δεν πηρε σε 1-2 λεπτα, μεχρι να μου ερθει e-mail δλδ. Τοση βαση δινω τωρα πια στο backup. ;)

Δημοσ.

ως εδω ολα καλα.

πηρα τα αρχεια που ηθελα αλλα δεν μπορω να βρω ενα. ειχα γραψει σε σημειωση στη sidebar καποια πραγματα κ δεν ξερω που αποθηκευονται.

καποια βοηθεια;

κρατησα οπως κ να'χει κ το windows sidebar για ψαξιμο μετα το φορματ...

ωπ! να το προβλημα.... καλως ορισε...

δε μπορω να κανω φορματ. μετα το windows is loading files κ το λογοτυπο βγαζει το σφαλμα 0χ00000050 που προανεφερα πιο πανω...

Δημοσ.

3 φορες δοκιμασα με διαφορετικες εκδοσεις παραθυρων αλλα δεν μπορεσα να το φορμαρω.

θα δοκιμασω να του περασω τα ουμπουντου απο το λαιβ μηπως κ τα καταφερω.... κ μετα ειτε dual αμα τα καταφερω βεβαια ειτε ξανα φορματ με τα 7 μονο

Δημοσ.

τελικα εκανα φορματ με ουμπου κ τωρα περναω τα 7 στο ιδιο διαμερισμα χωρις dual δηλαδη.

μηπως ειναι ο σκληρος πειραγμενος ακομη; εχει μιαμιση ωρα στο τελευταιο σταδο windows is finlizing your settings...

ειναι φυσιολογικο αυτο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...