Προς το περιεχόμενο

μπλε οθονη με σφαλμα 0x00000024

telis_petsotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ανοιγωντας το πρωι τον σταθερο (win7 32bit αγγλικα) κ μπηκε στην επ.εργασιας ειδα οτι σερνοταν απιστευτα. δεν ανοιγε ουτε φακελο κ οι συντομευσεις στην επιφανεια δεν ειχαν την εικονα τους αλλα ηταν ασπρες. εκανα επανεκκινηση αλλα μετα μου εβγαλε αυτο το σφαλμα. εγραφε οτι αν το βγαζει πρωτη φορα να κανω επανεκκινηση. εκανα αλλα το ξαναεβγαλε κ ως συμβουλες ειχε να

disable or uninstall any antivirus, disk defragmentation or backup utilities. check your hard drive configuration and

check for aany updated drivers. run chkdsk /f to check ford hard drive corruption and then restart your computer.

το θεμα ειναι ομως οτι με f8 κ επιλεγοντας καποιο απο τα safe modes βγαζει το ιδιο σφαλμα κ δε μπορω να μπω να βγαλω

αυτα που λεει.

πως μπαινω διαφορετικα; αν μπω με live cd ubuntu κ βρω τους φακελους αυτων στα program files κ τους σβησω θα διορθωθει;

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ανοιγωντας το πρωι τον σταθερο (win7 32bit αγγλικα) κ μπηκε στην επ.εργασιας ειδα οτι σερνοταν απιστευτα. δεν ανοιγε ουτε φακελο κ οι συντομευσεις στην επιφανεια δεν ειχαν την εικονα τους αλλα ηταν ασπρες. εκανα επανεκκινηση αλλα μετα μου εβγαλε αυτο το σφαλμα. εγραφε οτι αν το βγαζει πρωτη φορα να κανω επανεκκινηση. εκανα αλλα το ξαναεβγαλε κ ως συμβουλες ειχε να

disable or uninstall any antivirus, disk defragmentation or backup utilities. check your hard drive configuration and

check for aany updated drivers. run chkdsk /f to check ford hard drive corruption and then restart your computer.

το θεμα ειναι ομως οτι με f8 κ επιλεγοντας καποιο απο τα safe modes βγαζει το ιδιο σφαλμα κ δε μπορω να μπω να βγαλω

αυτα που λεει.

πως μπαινω διαφορετικα; αν μπω με live cd ubuntu κ βρω τους φακελους αυτων στα program files κ τους σβησω θα διορθωθει;

This issue can occur if a problem occurred within the Ntfs.sys file. The Ntfs.sys file is the driver file that enables your computer to read and write to NTFS partitions. Damage in the NTFS file system, damaged portions of your hard disk, or damaged SCSI or IDE drivers can also cause this issue.

This stop error means that your ntfs file system is corrupt (damage in the file system, bad hard drive data, corrupt SCSI or IDE drivers or a corrupt ntfs.sys file).

εγω θα αλλαζα τα παρτισιονς

To determine if this is the case, disconnect or turn off all other data disks that contain NTFS volumes. After you determine which disk contains the corrupted NTFS volume, move the disk to another Windows 2000-based computer that is running on the FAT or FAT32 file system, or install Windows 2000 on a disk that contains the FAT or FAT32 file system. After you do this, use the steps that are outlined in the "FAT or FAT32 File System" section.

Μηπως εχεις προβλημα με τις μνημες? τρεξε κανενα διαγνωστικο

• Moderators
Δημοσ.

Back up και μετα ολα τ αλλα.

Ntfs.sys error μπορει ανετα να μεταφραστει σε προβλημα του σκληρου.Δεν λεω οτι ειναι αυτο χωρις να εξετασουμε το προβλημα περισσοτερο,αλλα back up πρωτα. και συνεχιζεις να βρεις τον υπαιτιο.

Δημοσ.
Ntfs.sys error μπορει ανετα να μεταφραστει σε προβλημα του σκληρου.

Εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου κατευθείαν...

Γι αυτό και είπα, ότι μάλλον δεν τo γλιτώνει το format... :X :X

• Moderators
Δημοσ.

Γι αυτό και είπα, ότι μάλλον δεν τo γλιτώνει το format... :X :X

Το format δεν θα ειναι η λυση, αν ο σκληρος εχει προβλημα (πχ bad sectors,rma).Εκει αποσκοπουσε η δικια μου παρατηρηση.

Δεν σημαινει φυσικα πως το προβλημα ειναι απαραιτητα το συγκεκριμενο, αλλα μεχρι να εντοπιστει, των φρονιμων τα παιδια..

Δημοσ.

α) δισκος και με 2-3 chkdsk -r φτιαχνει το θεμα

β) βγαζεις το antivirous.

γ) corrupted partition (Αν ειναι αυτο, δυσκολα τα πραγματα)

δ) driver

Αν και σε μενα το τελευταιο δεν εχει τυχει ποτε. Συνηθως στο α) το εφτιαχνα και μια φορα μου ετυχε και το β) που με απεγκατασταση εφτιαξε.

Και Gio Αν εχει bad sector, το φορματ φτιαχνει αυτοματα τα sectors. Αρα ειναι λύση.

• Moderators
Δημοσ.

Αnonymous αν αρχισουν να αυξανονται οι bad sectors ή εμφανιζει προβληματα οπως του εμφανιζει τελικα, ειναι μια καλη ενδειξη για rma οπως καταλαβαινεις και ωρα για να παρει τα αρχεια του απ μεσα οπως προτεινα στην αρχη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...