polaki Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Εχει ο αδερφος μου το netbook αυτό και με τα 7άρια όπως είναι λογικό σέρνεται. Να βάλει τώρα +1gb ram δεν παίζει, και επειδή είναι old school εκείνος τα 7 δεν του πολύαρέσουν έτσι κ αλλιώς. Συνεπώς σκέφτομαι να του βάλω τα ΧΡ, αλλά δεν ξέρω τί παίζει από drivers και αν όλα είναι κομπλε. Πιστεύω τα ΧΡ με 1gb να είναι σαφώς πιο άνετα απ'οτι τα 7άρια. Το έχει κανένας με ΧΡ να μου πει? Στη χειρότερη περίπτωση να του βάλω πάλι 7 αλλά καμιά κουτσουρεμένη έκδοση αν υπάρχει, χωρίς πολλά services κλπ. Αναγκαστικά επίσης θα κάνω install OS από USB stickάκι, αν έχει κάποιος κανένα οδηγό που να έχει δοκιμάσει με το συγκεκριμένο ας μου τον δώσει, αλλιώς θα googlάρω! Τhank you!!
isay Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 1.Δεν έβαλες το Link για το netbook 2.Netbook, 1GB και win7 ισοδυναμεί τα ζώα μου πιο αργά απο φωτογραφία 3.Προτείνω xp ή Linux. 4. Για οδηγό εγκατάστασης απο usb δες το wiki του insomnia (βλ κορυφή)
polaki Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Ναι link για το netbook δεν εβαλα γιατι δεν το εχω μπροστα μου, ειναι αυτο που εδινε ο γερμανος με συνδεση cosmote. Το 1GB ειναι εργοστασιακο αλλα δεν ειναι η ωρα τωρα για αναβάθμιση δυστυχως, ΧΡ λεω να βαλω αλλα σκεφτομαι τι θα γινε με τους drivers, έχει κάτι καμερες και κάτι wireless που χρειάζονται. Thanks για τον οδηγο, θα παω να τον διαβασω! Εντομεταξυ αν κάποιος το έχει το συγκεκριμενο με ΧΡ, ας μου πει τί παίζει.. Linux δεν του βάζω γιατι δεν ειναι για μενα, ειναι για τον αδερφο μου και το θέλει πιο πολύ για δουλειά (παρουσιάσεις κλπ) οπότε δεν υπάρχει λόγος να τον βάλω να μάθει καινούριο λειτουργικό, με τα ΧΡ καλά ειναι!
xristoforos89 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Για αυτο μιλαμε; : http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/SONY-VAIO-M-SERIES-BLUE-%CE%9500-5203866-30-1310.htm
polaki Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Ναι αυτό είναι, εχει και το bluetooth και χρειάζομαι drivers και για αυτό...!
xristoforos89 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Λογικα απο κατω πρεπει να εχει καποιον αριθμο (πχ) Vgn 1234556. Οποτε το κοιταξεις πες μας, γιατι για m series δεν υπαρχουν driver για xp.
basilis5 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 φιλε μπες στο επισημο support της σονυ και δες αν υπαρχουν οδηγοι για χρ. αλλιως βαλε οση μνημη παιρνει,αντε βαλε και κανεναν ssd αργοτερα και εισαι οκ. Η μονη αλλη λυση που θα βρεις οδηγους (μαλλον) ειναι να βαλεις κανενα linux
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.