Προς το περιεχόμενο

αγορα ηχειων για πολυ παλιο ενισχυτη

vaggospat13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι εννοείς με το "φτηνό σετάκι", αλλά τα DP-600 είναι αξιοπρεπέστατα (η τιμή αφορά τεμάχιο!)... Μετά πας σε Koda με λίγο πιο χύμα και μπουμαριστό/μουντό ήχο και για πιο κάτω σε τιμή, πας σε ηχεία βάσης.

Το άλλο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να πας σε ένα Media-Markt, όπου διατίθενται σε συνεχή προσφορά κάτι φοβεροί stand-mounters της Heco προς 300€ το ζευγάρι!!!! Αν τύχει να μην τα βρεις εκεί, είναι γιατί δεν προλαβαίνουν να το φέρνουν το συγκεκριμένο μοντέλο, φεύγει αμέσως! Είχα την τύχη να τα ακούσω και κόντρα σε ακριβά μοντέλα/μάρκες που φέρνουν και ομολογώ ότι μου άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων (για τα λεφτά τους ειδικά, ούτε συζήτηση- κελεπούρια). Έχουν τέσσερα (ή έξι μήπως, δε θυμάμαι καλά) 6,5άρια, δίαυλο ριφλέξ και τουίτερ μαλακού θόλου. Α, ναι, πολύ προσεγμένα στην κατασκευή, βαριά, με πολύ ωραίο φινίρισμα στο ξύλο. Σίγουρα υπάρχουν πιο hi-fi/ακριβές προτάσεις, προσωπικά όμως έχω ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό το σενάριο "τι είναι/γράφει επάνω" και επικεντρώνομαι στο "τι κάνει"...

Δημοσ.

Χμμμ... Έτσι όπως τα βλέπω, μάλλον είναι αυτό που χρειάζεσαι τελικά... Δεν ξέρω αν θα έδινα 200+ ευρώ για demi ηχεία, αλλά οι άλλες προτάσεις είναι σαφώς ακριβότερες. Οπότε πάρτα να κάνεις τη δουλειά σου και έληξε!

Δημοσ.

Μου θυμίζουν υπερβολικά τα CS 701 που έχω εδώ και 15 χρόνια περίπου.

Έχω πολλά χρόνια να ακούσω μουσική από αυτά, αλλά στο ακουστικό υποσυνείδητό μου, έχουν καταγραφεί ως λίγο <<ξερά>> ηχητικά.

edit: Αν είναι για δάπεδο, θα είναι πολύ χαμηλά.

Μήπως οι στήλες είναι καλύτερη επιλογή;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...